KK Acil Servis

Ben bir başını bir de sonunu anlattım.. doğal olarak sorun sadece o konular gibi algılandı, anlaşılmadı..
Kadının değişmeye niyeti yok.. konu bu her şeyimize karışıp huzursuz etmeye devam ediyor..
Kaynanam evet iki oğlunun arasını bozacak kadar kötüdür. Eşim de kabul ediyor artık bunu..
Ve biz buradan şimdilik gidemiyoruz..
Beni boşatmak için çok uğraştı..
Boşattığı insanlar da var.. Gözlerimizle gördük.. O potansiyelde yani..
Eşim artık bunu gördüğü için bir de kardeşinden kopmak istemiyor..
Çünkü biliyor sonrasında toparlayamaz..

Derdimi tam anlatamadım. Eşimde başımda bişiler söylenip duruyor kaç saattir..
Yarım yamalakta olsa iyi ki anlatmışım burada..
Çünkü ben de dökülmeyi düşünüyordum kaynıma ..
Sizin yorumlarınıza güveniyorum..
Tutabilirsem kendimi ben karışmayacağım..

Biz bunu göze aldık canımm bakalım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz :)

Gerçi muhabbetle dert çözme terapisi yapıyoruz o yönden çokta kötü sayılmaz

Haklısın,ben insanlara yardımcı oldukça kendi dertlerimi unutuyorum pek bir iyi oluyor Tabi gece başıma yastığa koyduğumda beynimde fikir,düşünce uçuşması oluyor

hayırlısıysa hallolur kuzum ya off canım sıkıldı benimde

hayırlısını diliyorum kızlar. çok seviyorum, hep ona karşı yapıcaz diyorum. genciz sağlıklıyız çok şükür. çalışırız diyorum ki gerçekten allah da biliyor içimi. mücadeleciyimdir, bakmam eşyaya.
işte işler ciddileşince böyle oluyormuş demekki.. bu kadar gururlu olmasa sevmezdim belki de. benim elime baksa yada ailemin kabullenemezdim sanırım. böyle olsun da üç kuruşumuz olsun diyorum. öğrenciyken hayat ne güzel :)
baba ödüyor kirayı, sıkışınca baba para.. :)

niceım bak yazınca ben bile rahatladım. sende sıkma canını ne yapalım yani. adam kimseye dedirtmiyor böyle idare ederiz bir şekilde... :)

Hallolur canım sen gönlünü ferah tut :) Bizde nişanlandığımızda 1 sene sonra düğün diye düşünürken babasının 3 bankadan kredi çekip ödemediğini öğrendik. Bide babası tel. falan kullanmıyo ne varsa eşimi arıyolardı düşün zaten stresliyiz bide o çıktı. Düğünü 1 sene daha erteledik eşim sıfır arabasını hiç yok paraya elden çıkardı falan yani birden ters döndü herşey. Hayat bu yarın ne olacağımız belli değil.

Ama ben inanıyorum hani derler ya Allah yuva yapana yardımcı olur diye. Çok doğru canım ben birebir yaşadım yani. O yüzden sizde sıkılmayın hep söylerim Rabbim dermansız dert vermesin.

sen de dertlisin bugün hoşgeldin bakalım..
biz de çok hesaplar yaptık..
bir de ailesi öyle istedi diye kiraya gidemedik..
sıfır ev yaptırdılar bize..
o hesaplar insanı nasıl yoruyor çok iyi bilirim..
hala pc de hesap listeleri duruyor :)

şimdi diyoruz ki..
keşke acele etmeseymişiz..

bizde de öyle nişanlı çok bekletmezler..
aileni ikna etmeye bak bence..
şunu söyleyeyim başta aman olsun deniliyor ama..
sonra yapılamayan şeyler insanın içini bi hafif titretiyor..

onun dışında zaten sağlık olsun, huzurunuz olsun..
benim ev sıfırdı eskidi bile..
eşya nedir ki..

Canım ne güzel düşünüyorsun.. Şükretmemiz lazım bu hallerimize,bizde evlilik yolunda adımlarımızı atıyoruz sevgilimle.. Birçok sorun oluyor ama insan sevdikten sonra aşılamayacak hiçbir engel yok.. Zorlu olsa da bu yol,tökezlesek dahi yerden dimdik kalkıp devam edeceğiz. Pes etmek yok Rabbim yardım eder hiç merak etme sen,güzel bir yuvanız olacak inşallah sıkıntı yapma en güzel dönemlerimiz bunlar bizim. Bir kere yaşıyoruz sonuçta :107:

Haklısın,ben insanlara yardımcı oldukça kendi dertlerimi unutuyorum pek bir iyi oluyor Tabi gece başıma yastığa koyduğumda beynimde fikir,düşünce uçuşması oluyor

Aynen dert kimde yok ki :) Buarada bi konunu okumuştum ama evden çıktığım için takip edememdim yanlış hatırlamıyorumdur umarım :)

Bi arkadaşın vardı kötü durumda.Şimdi nasıl canım kendini toparlayabildi mi biraz? İnan o gün okuduğumda çok üzülmüştüm. Umarım iyidir.

eniştenin gururlu olması güzel
öyle kadın eline bakan adamı kimse haz etmez zaten
kabul görülmesi mümkün değil çok onur kırıcı ya
hiç olmazsa senin gururun okşanıyor bir nebzede olsa

içime su serptin vallahi.. :))
bende ufak tefek birikim yapmaya başlayacağım bakalım elimden ne gelirse. :)
kızlar bu arada perde ve halıları kız evi mi alıyor bilemedim :)
annemle babam ayrı olduklarından ve üvey annem biraz daha genç olduğundan tam bilmiyoruz bu konuları. ama kendisini severim o da ben kadar heycanlı :)))
annem bilir böyle şeyleri de eşya almaya baba tarafından üvey annem gelecek. annen de gelsin dedi ama bilemiyorum :))
bir de annemin zevki garip biraz :)))
üvey annem daha zevkli açıkçası.
buraya takıldım bu perdeler de ne pahalı tutuyormuş toplanınca yahu :)))

Dün onda kaldım,film cd'si falan almıştım yanına da abur cuburlar.. izleriz diye.. beni pek umursamıyor hemen gidip yattı yatağına.. Elimde kaldım öylece salonda. Hak veriyorum ona da,gerçekten kötü durumda.. Ama ısrarla "sebebi yok" diyor. Bende çok üzülüyorum canım

yasadiklarini tam olarak bilmedigimiz için bilemeyiz haklisin
fakat her ne kadar hakli olsaniz da bence birak esin anlatsin sen degil
kayinin bazi seylerin yanlis anlasildigini ve buna senin sebep oldugunu falan dusunebilir
ya da senin esini manipule ettigini
unutma dunyanin en kotu kvsi de olsa onlarin annesi
esin bazi seyleri gordu diye kayinin da gorecek diye bisey yok
bence sen sadece kayinina onunla ve sevgilisiyle herhangi bir sorununun olmadigini
ve çagirilmadigin için vs o ozel gunlerde yaninda olamadigini soyle yeterli
birak olumsuz seyleri esin anlatsin

halı ve perdeyi erkek evi alır
salonu erkek yapar cünkü

Yatak odası yatak takımından, nevresiminden, halısından perdeye kadar senin canımm bide mutfak var mutfaktada buzdolabı hariç gerisi senin ondan da gerisi erkek tarafı bizde

Kimseyi umursamıyor sanırım bu aralar.. En kötüsüde o sanırım. Bi doktora gitmeyi teklif etsen kabul etmez mi acaba? Belkide teklif etmişsindir ama tam okuyamadığım için hatırlayamıyorum kusura bakma canım.

Alllah'ım bi an önce şifa versin inşallah..

Yatak odası yatak takımından, nevresiminden, halısından perdeye kadar senin canımm bide mutfak var mutfaktada buzdolabı hariç gerisi senin ondan da gerisi erkek tarafı bizde

salonu erkek tarafı yapıyorsa perdeyide o yapmazmı canım ???
anammm sıra bana gelicek birgün ben yerim kafayı gari...

eşya alımı anlaşmaya bağlı daha çok
en güzeli rabbim güç verirse birikim yapıp çat diye almak hem heyecan hem stres sıkışıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…