Kk bağımlılığııııııııııııııı

Zargarpur

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
763
3
16
35
- Yurtdışı
Kızlar resmen bağımlı oldum,gece gündüz bdv'deyimmmm.gece bazen 1:30 a kadar kalıyorum,oku oku,offff.sizdemi aynı durumdasınız?ben halimden memnun değilim,zira geç uyumak beni kötü etkiliyor,ama takıldım kaldım bu kadınlar kulubüne .tanıdığım günden resmen hayatımın merkezi oldu ve dozunu ayarlayamıyorum:)

sizinki aşırı geldi bana. ben işin yoğunluğu arasında, ara verdiğim sırada giriyorum. yoksa akşamları internet kullanmayı pek istemiyorum. kendimi de tutuyorum. hatta öyle oluyor ki gün içinde uzunca süre kaldıysam bdv kısmında, okuduklarım çok etkiliyor beni gün içinde hep okuduğum olaylara gidiyor aklım.

Eşim sabah namazına kaldırıyor,abdest alıp geliyorum,vakit de çıktı çıkıcak bi göz arıyorum bdv ye:)))

Öyle bir şey ki şu konuya da bakıyım derken saat kaç olmuş :)
Yeni konu açılır belki diye bile boş boş bakıyorum ya :)

Öyle bir şey ki şu konuya da bakıyım derken saat kaç olmuş :)
Yeni konu açılır belki diye bile boş boş bakıyorum ya :)

Offf aynennnn.yeni konu avındayım.kendimi de kötü hissediyorum.sonuçta burası dert bölümü.keşke kimsenin yazacak derdi olmasa da yazmasa,ama işte yazılıyor,biz de beklenti modundayız sürekli.

bende bagımlııı oldummm:) ne face ne twıtter ne baska bısı sureklı ılk burayı acıyorum kahvaltı bıle yapmaıdm buradayım

hemde sınava hazırlanıyorum...

işin kötüsü okudugum olaylar benı etkılıyor sürekli kafamda ya benım de basıma gelseydı ben ne yapardım bılmem ne kurup duruyorum..

ben bukadar bağımlı değilim sanırım ama bende her boşşş anımı burada geçiriyorum
öncede face twittera bakardım artık onlar fazla aklıma bile gelmiyor kk dan:ssz::1:

Bende varımm... Arkası yarın programları gibi çalışsam işte açıp bakmadan duramıyorum :16:

bende bagımlııı oldummm:) ne face ne twıtter ne baska bısı sureklı ılk burayı acıyorum kahvaltı bıle yapmaıdm buradayım

hemde sınava hazırlanıyorum...

işin kötüsü okudugum olaylar benı etkılıyor sürekli kafamda ya benım de basıma gelseydı ben ne yapardım bılmem ne kurup duruyorum..

Çok sey öğretiyor burası insana,hayatın kendisi,yapılan yorumların da herbirisi oldukça degerli,
Benim de aklimi aliyor okudugum konular,bazilarini gunlerce dusunuyirum

Offf aynennnn.yeni konu avındayım.kendimi de kötü hissediyorum.sonuçta burası dert bölümü.keşke kimsenin yazacak derdi olmasa da yazmasa,ama işte yazılıyor,biz de beklenti modundayız sürekli.

Aynen ya .
Dün yeğenim hırkası ayakkabıları elinde beni bekliyor ' hadi hala parka gidelim yeteer ' diyor cimcime :)
Bende çocuğu o kadar beklettim :)

ben bukadar bağımlı değilim sanırım ama bende her boşşş anımı burada geçiriyorum
öncede face twittera bakardım artık onlar fazla aklıma bile gelmiyor kk dan:ssz::1:
Gece gunduz burdayim,ama eğer boş anımsa.cumleniz daha yakın durumuma.yoksa işimi gücümü engellemiyor.ama yapacak isim yoksa kkkkkkkkkkkkkkkk

Aynen ya .
Dün yeğenim hırkası ayakkabıları elinde beni bekliyor ' hadi hala parka gidelim yeteer ' diyor cimcime :)
Bende çocuğu o kadar beklettim :)

Tatlim benim yaaa:))
Benim oglum da erkanda pembe kabani gorunce hemen bagiriyor,Anne kadinlara bakma artiiikk.bi kere babasi PC basindaydi,babasina sordu,baba sendemi kadinlara bakiyorsun.esim tovbe tovbe bu cocuk ne diyor dedi,bana bakti,yok oyle bisey gozleriyle:)))
Gulmekten yere yatdim,anlatdim kk demek istedigini,o da cok guldu

Tatlim benim yaaa:))
Benim oglum da erkanda pembe kabani gorunce hemen bagiriyor,Anne kadinlara bakma artiiikk.bi kere babasi PC basindaydi,babasina sordu,baba sendemi kadinlara bakiyorsun.esim tovbe tovbe bu cocuk ne diyor dedi,bana bakti,yok oyle bisey gozleriyle:)))
Gulmekten yere yatdim,anlatdim kk demek istedigini,o da cok guldu

Kadınlar :):))
Evet oğlum bende kadınlara bakıyorum deseydi ya :)
Tövbe tövbee :)
Allah bağışlasın oğlunuzu size :)

Sagolun ALLAH RAZI olsun.sonra dyzelttdi guya,bu Sefer de kadinlar kulubiyye oldu:)

Yerim :)
Farklı bir yer ama burası kimse kimseyi tanımıyor ama kimin ne derdi sıkıntısı var meydan da :)
Çıkası gelmiyor insanın böyle olunca .
Bir şey mi oldu kkya yazar rahatlarım diyorum inan insanın içi rahatlıyor öyle olunca :)

Yerim :)
Farklı bir yer ama burası kimse kimseyi tanımıyor ama kimin ne derdi sıkıntısı var meydan da :)
Çıkası gelmiyor insanın böyle olunca .
Bir şey mi oldu kkya yazar rahatlarım diyorum inan insanın içi rahatlıyor öyle olunca :)

Cok yararli gercekten,her kes birbirine gonulden destek olmaya calisiyor.ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN.AMIN

Back
X