KK Bağımlısı oldum ev işi yapamıyorum:)

chicek

bebişim ve ben
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
300
1
kızlar ya ben hep pc nin başındayım bsabahtan akşama kadar ev darmadağın kalkamıyorum başından yemek yemeye bile zor kalkıyorum..işin kötü tarafı oturmaktan kilo da aldım havalarda soğuk iyice eve kapandım..sanırım biraz da depresyondayım..ne olacak bu ev işleri kızlarkafamçokkarıştı
 
E

EU1

Ziyaretçi
ben de sardım bu ara kk'ya.. eskiden sdc hayatın içinden kısmınd takılırdım şimdi maşallah tüm topiklere bakınıorum.. ödevler dersler hep kalıo, finaller de gelio e böle olmuyoooo :)
 

Hayalimsi_n

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2008
1.274
9
bi ara sizler gibi yapiyordum baktim gidisat gidisat degil artik butun zamanimi degilde firsatim olunca girip cikiyorum degilse insan bagimli oluveriyor sosyallikten eser kalmiyor
 

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.321
9
valla tam bi bagımlılık yapıyor kk..bugune kadar hiç bi forumda bukadar uzun süre durmamıştım..takiii buraya rastlayana kdr...öyle bşyki pc açınca illk işim msn sonra kadınlar kulübünü açmak..kimi topiklere girmessem içime dert oluyo o derece bagımlılık yapıyor vallaaaa...
 

sevdayildizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2008
144
0
36
valla arakdaslar bende bazen bagimli kaliyorum evi toplasamda tam temiz yapmiyorum bu yuzden kendimi iyi hsietmiyorum ne yapacagimi bilmeiyorum yapotogim isis tam yapmiyorum o yuzden cok problemin oluyor esimle allah ayrdimcimiz o.lsun
 

Daxgx Çiçexgxim

hayat gezince güzel::
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2007
5.071
4
51
chicek,ilk zamanlar çoğumuz belki senin gibi işlerimizi aksatıyorduk..sana tavsiyem sabah uyandığında işlerinin tamamını yap yemeğinide pişir, sakın ateşte bırakma yoksa dibini tutturursun ben yaptım çünkü:roflol:,işlerini bitirince pc'nin başına oturursan hem aklın işlerde olmuyor en azından rahat ve güzel bir vakit geçirirsin kk'hakkaten bağımlılık yapıyor mutlaka çok eğitici ,eğlenceli hoş sohbetli yanları hep var. ben seviyorum kk'yı. ama işlerimi aksatmadan tabiki..a.s.
 

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7.728
364
oo daha yeni üyesiniz ben 2 senedir burdayım bağlandıkça bağlandım sizde öyle olursunuz herhaldeeşakkıdı
 

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7.728
364
chicek,ilk zamanlar çoğumuz belki senin gibi işlerimizi aksatıyorduk..sana tavsiyem sabah uyandığında işlerinin tamamını yap yemeğinide pişir, sakın ateşte bırakma yoksa dibini tutturursun ben yaptım çünkü:roflol:,işlerini bitirince pc'nin başına oturursan hem aklın işlerde olmuyor en azından rahat ve güzel bir vakit geçirirsin kk'hakkaten bağımlılık yapıyor mutlaka çok eğitici ,eğlenceli hoş sohbetli yanları hep var. ben seviyorum kk'yı. ama işlerimi aksatmadan tabiki..a.s.

haklısın canım sakın yemeği falan bırakmayın ocakta buraya dalıp giderseniz yanar yemek :jeyyar:
 
M

MeDuSa

Ziyaretçi
cnm yarın sınav var hemde iki tane a.s
ama ben burdayım :roflol:
 

kardelen18

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
7.728
364
cnm yarın sınav var hemde iki tane a.s
ama ben burdayım :roflol:

kız çık dersine çalış sonra çok pişman olursun:mymeka: bak ben yeni üye olduğum zaman son sınıfa gidiyordum vizeler vardı benim aklım burdaydı tabi akıl başka yerdeyken ders girermi aklına neyse biraz çalışıp hemen geliyordum buraya vizeler kötü gelince kızıyordum kendime kk kaçmıyor ama derslerrrr:jeyyar::jeyyar:
 

ibolya

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2007
6.234
23
41
chicek,ilk zamanlar çoğumuz belki senin gibi işlerimizi aksatıyorduk..sana tavsiyem sabah uyandığında işlerinin tamamını yap yemeğinide pişir, sakın ateşte bırakma yoksa dibini tutturursun ben yaptım çünkü:roflol:,işlerini bitirince pc'nin başına oturursan hem aklın işlerde olmuyor en azından rahat ve güzel bir vakit geçirirsin kk'hakkaten bağımlılık yapıyor mutlaka çok eğitici ,eğlenceli hoş sohbetli yanları hep var. ben seviyorum kk'yı. ama işlerimi aksatmadan tabiki..a.s.

şahsım adına bu senin taktik bana yaramaz anam, sabah kalkıyım işimi bi yapııym sona kkya bakıyım desem şeytan türtüklüyo, git kkya bi bak neler olmuş dünkü mesacına yanıt vermişlermi, oftde neler var, arkadaşla aynı dertten muzdaribim yani :roflol: üstelik bende bi tane de böcük var, fırtına gibi karıyım lem hemi böcüüme yetişiyom hemi kkya hemi ev işlerine, ama rüyamda bileme kkyı görüyom bazen, seviyom burayı ben yaaa, çok güzel arkadaşlıklar kurdum burda, boşver be amannnn ev işi deelmi yapıyoz işte bi şekilde :enbuyukkk:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2759 gün geçti.

sblue

iyilik kumkuması
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.213
3
42
şakkıdı buyrun beniiim . kim çağırmıştı acabaa :nazar:[/ :roflol:NT]
 
J

Juliet

Ziyaretçi
bende ilk zmanlar
çok takılıyom gerçi şimdede aynı
ama işleri bitrince bakmak daha iyi oluyo
 
Ü

üvercinka1981

Ziyaretçi
o kadar cok topik var ki bazen diyorum işim gücüm olmasa ya emekli olsam bi an önce...burası beni rahatlatıyor..
ama canım sen madem bu kadar işinden gücünden oluyorsun alışmaya azaltmaya calış bari..hayatımızı da ihmal etmemek lazım..