• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bağımlısı oldum ev işi yapamıyorum:)

ben is yerinde bile kk daym bigun patron kovacak evdede kocayi uyutup hemen buraya geliyorum ya ne yapayim hayat kk olmadan cekilmiyo

anaaa gayet iyi yav, geceleri benim sıpaya da bi bakıcı yollarlar mı acep :roflol: bu arada mmemelerin çok seksi lem:roflol:

bu isteginide ben sahsen iletirim bacim,laf aramizda beni cok severlerde,,ayrica memislerim icinde sagol canikom,,,,

Bende senin gibiyim canım,
Aslında yapım gereği temizlik yapmayı çok seven, aşırıya kaçmasamda tittiz bir yapıya sahibim ama kk imkansızı başardı ve ilk defa temizlik konusunda taviz vermemi sağladı..
Benki sabah kalkıp saat 2 lere kadar temizlik yaparken, şimdilerde kahvaltıdan sonra (evi toplayıp,bulaşıklarıda makinaya atıp) pc nin başına bir geçiyorum temizliğe 2 de başlıyorum..Çoğu zamanda hiç yapamıyorum.. Bi bakmışım akşam olmuş çocuklardı, yemekti derken akşam oluyor...
kk zaman çabuk geçiyor ama ev işlerinide aksatmamam gerekiyor..

En doğrusuda kendimize belli bir zaman ayırmak..İşlerimizi aksatmadan kk da güzel vakit geçirmek..

bu bağımlılık gün geçtikçe artıyor madem yeni üyesin ne çözüm buluyosan yolun başındayken bul canikom. sonradan hepten kaptırıyosun kendini. ben zaten pek iş delisi bi hatun değilim. gerekeni yaparım kendine iş yaratan biri değilim allahtan... burada da iyi vakit geçirince gece gündüz ne zaman ayaktaysam burdayım. :)

kimi zaman hergün temizlik yapan ben, ,
yeri geliyor bazı günler yapmıyorum kk yüzünden :)
bazen kendimi şartlandırıyorum bugün önce iş sonra kk diye :)
bu sabah olduğu gibi sabahtan temizliği mi yaptım
şimdi girdim siteye, saat 3 gibi de yemeğimi yaparım artık..
eşim o kadar kıskanıyo ki beni ne var bu site de diyip duruyoo
hatta artık oda erkekler kulubü bulmuş kendine abartmıyorum :)
bana misilleme yapıyor,öyle gülüyorum ki anlatamam....

Moderatörler arkadaşlara rica et arada sırada banlasınlar seni, gireme siteye :roflol: işini gücünü bitirirsin o arada :))

bende hergün temizlik yapmazsam içim hiç rahat etmezdi...
ama kk sayesinde bu huyumdan azda olsa vazgeçtim...çokta iyi oldu aslında..
hayatımı düzene soktum..
haftanın 1 günü dip köşe temizliğimi yapıyorum...
sabahları eşim gidince artık uyumuyorum ve evimi toparlayıp,günlük yapılması gerenleri yapıp hemen geçiyorum pc başına....
biraz oyalandıktan sonrada yemek,alışveriş ve gezme işleri onları hallediyorum...aklım kk da kalmamış oluyor sabah baktığım için ....
sonra tüm işlerimi halledip tekrar kk yaaa.....
ben kendi adıma memnunum bu durumumdan yoksa habire temizlik yapıyordum hastalıktı bence...
düzene girdi hayatım teşekkürler kk.......

Valla ben de bağımlıyım girmediğim zaman hayatımda bir boşluk oluyor çünkü burası 24 saat yaşayan bir yer, işyerimde sabah açıyorum akşam eve giderken kapatıyorum evde oğlumdan bilgisayar bana kalmıyor ama erken uyursa uykusuz kalmayı göze alıp derhal kulübe geliyorum pazar günüde işlerimi tamamladıktan sonra soluğu burada alıyorum, bu 1 senedir böyle umarım Allah bizi KK'dan ayırmaz:enbuyukkk:

ben de tek sanıyordum kendimi ve kendime çok kızıyordum....:delphin:

demek ki yalnız değilmişim buna sevindim....:delphin:

iyiki bu konuyu açtın arkadaşım teşekkür ederim.....a.s.

fakat bu gidişe bir son vermemin zamanı geldi de geçmeye bile başladı....sengözlerimebaksanab

şu andan itibaren işlerimi bitirmeden kk ya girmeyeceğim pc mi bile açmayacağım....:delphin:

şimdi pc mi kapatacağım günlük işlerimi bitirip ancak o zaman geri döneceğim...kaydirigubbakcemile4

tüm gün huzursuz olmaktansa bir kaç saatte işlerimi bitirip huzurlu keyifli olarak kk da olmak istiyorum artık:icecream:

ya arkadaslar bagımlılık gıbı bısey burası yaa
bende ılk baslarda askımla bıle tartıstım kıskanmaya basladı burayı benden cok vakıt ayırıyosun o sıteye demeye basladı arkadaslarım sıtem etmeye basladı arıyıp sormuyosun gorusemıyoz hıc dıye
sonra kendıme geldım gercek hayata dondum bıraz
yoksa bu sıte harıcınde asosyal bırı olacaktım neredıyse

Gerçekten burası insanda bağımlılık yapıyor.
Ben ki kendimi sınırlıyorum. İşlerimi yapıp giriyorum.
Bazen önce girip sonra iş yapıyorum.
Benim eşim de ne buluyorsun burada diyor...
Ama böyle bir site çok güzel olmuş. İyi düşünülmüş....
Teşekkürlerimi bir borç biliyorum.....

hele beennn.. tv den önce pc yi açıyorum...
interneti açtığım anda çıkıyor karşıma kk..
düşünün kadınlarkulubunü yazmak bile zaman kaybıymış gibi geliyor bana.
oyüzden açılış sayfam yaptım kk'yı...
:))))))))))))))))))

hepinizin söylediklerine katılıyorum arkadaşlar bir arkadaşım vardı hergün görüşüp konuşup stres atardım artık ona anlatma ihtiyacı duymuyorum burda yazıp rahatlıyorum..iyiki de varmış bu site iyiki de burayı keşfetmişim..biraz işlerim aksasa da bilgi alışverişi de bi ihtiyaç ve burda fazlasıyla karşılıyoruz:)

kadınlar hayatın her alanında sosyallikten soyutlanmaya çalışılırlar..düşünün kahveler erkekler içindir erkekler toplanıp oyun oynar stres atarlar ama kadının yeri çoğu zaman evi gibi düşünülür en fazla komşu gezmeleri akraba toplantıları..ne yapalım biz de burda toplanıp stres atalım değil mi:) hep iş hep iş kendimizi unutmuştuk..

aynısı ben evde işler beni bekliyor ben kkcirit atıyomkaydirigubbakcemile3ne olcek bizim halimizdelikafadulden

bi çözüm bulursanız banada haber verin emi .................

Back
X