KK bu kadar katı mı ?

dora83

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2011
200
9
Siteye uzun süredir üyeyim fakat aktif olarak yeni kullanmaya başladım. Forum da gayet yasal çerçeveler içinde kızımın küçülenlerini satıyorum. Konu başlığında hata yapmışım mümkün değil değiştiremiyorum "Yasak"..yeni konu açmak istedim uyarı geldi "yasak".. yardım konulu başlıklar açılıyor hemen uyarı geliyor "yasak"..en fazla 3 konu açabilirsiniz deniyor 2.yi açıyorum ilkine benziyor "yasak" . Bu kadar baskıcı olmanız normalmidir mahkemeye gidip soyadımı değiştirdim 2 günde forumda konu başlığınî değiştiremiyorum bence prensiplerinizi gözden geçirmelisiniz.....

Bunlar (Cevabını Mune ve Kazen daha iyi verebilirler ama)bildiğim kadar ben cevaplayım.Konu başlığı değiştirmek için bölüm yetkilisine başvurursanız değişir(Kötüye kullanım yüzünden kapatıldı ,ilk 20 dk mesajlarınızı ve başlığınızı imla hatalarına karşi sizde değişebilirsiniz).Yardım konularıda aynı şekilde kötüye kullanım yüzünden böyle.

bu konuda konu sahibiyle aynı düşündüğümü belirtmek isterim. değişiklik, konu silme vs. kısıtlanmasının pratik olduğunu düşünmüyorum. diğer forum sitelerinde ben hiç böyle bir şey görmemiştim. Oluşan sıkıntıların önüne denetimle de geçilebilir ki zaten mod ların maşallahı var. :KK52: günün her saati online ve aktif bir kaç mod görüyorum burada.

ilave olarak her yere yazdığım bir şikayet var,burada da belirteyim: kk applikasyonun kaldırılmış olması. Mobil site yapıldı diye app den vazgeçmek ne kadar mantıklı? applikasyonlar mobil sitelere göre daha kullanışlı ayrıca daha stabil çalışıyor, bildirim özelliği sunuyor. Lütfen geri getirin:cry:

Hepsine tek tek cevap vereyim.
Konu başlıklarını siz düzenleyemiyorsunuz ama bölüm editörü değiştirebiliyor, başlık değiştirecekseniz çocuk 2. el takas bölümü editörü E egunal hanıma özelden yazdığınızda kendisi gerekli düzenlemeyi yapıyor, başlık düzenlenmedi diye aynı ürünlerle yeniden satış topiği açarsanız bu elbette ki yasak, bölüm kurallarında hepsi madde madde belirtilmiştir zaten.

Yardım topiklerine gelince kusura bakmayın bireysel yardım topikleri açılmasına izin vermiyoruz sebebini de hemen yazayım, siz iyi niyetli olabilirsiniz ama herkes aynı niyeti taşımıyor, burda kötü durumdayım, bebeğim aç, üstüne giyecek hiçbirşeyi yok diyerek yardım konuları açanların büyük bölümü topladığı yardımları başka sitelerde satarken yakalandı, hatta yardım talep eden Kişilerin durumuna üzülüp maddi yardım yapan üyelerde oldu, maddi yardımları kredi borçlarını ödemek için topladığı ortaya çıkan üyeler var, yani direkt dolandırıldı insanlar, bizde bu sebeple okullar, yardım kuruluşları vb dışında Kişilerin kendileri veya çevrelerindekiler için açtıkları yardım Konularına izin vermiyoruz.

3-5 bezin mamanın ne Önemi var demeyin, sizden 3 paket bez, başka siteden 10 kutu mama derken nerdeyse bir market açacak kadar ürün topluyor bu insanlar ve iyi niyetli yardım etmek isteyen Kişilerin Duygularını sömürdükleri yetmiyormuş gibi gerçekten ihtiyaç sahibi insanlara güven duygusunu da köreltiyorlar, gerçek ihtiyaç sahibi Olanları tenzih ederim, lafım onlara değildir.

Bu baskıcı olmak değil, sitenin Kuralları var ve bu kurallar daha en başta tebliğ ediliyor size, bakınız siteye üye olurken okudum kabul ediyorum'u işaretlediğiniz üyelik sözleşmesi net bir dille kurallar ve yasaklardan bahseder, üye olurken Şartları kabul ederek üye oluyorsunuz.

Biz bunla da yetinmeyip o sözleşmeyi okumadan işaretlediğinizi bildiğimiz için bölümlere ayrıca kurallar topikleri açıp bilgilendirme yapıyoruz.

Konu ya da mesaj silmeye gelince bu da kurallarda belirtilmiştir.

Silmek yasak, silemezsiniz ve bu kural değişmeyecek, bununda nedenini yazayım, sizler bende dahil bu siteye üye olmadan önce kimimiz tüp bebek, kimimiz gebelik belirtileri, kimimiz lazer epilasyon hakkında bilgi ararken zengin içerik bilgisi nedeni ve Kadınlara özel platform olması yüzünden Kadınlar Kulübü'nü tercih ettik, yüzbinlerce üyenin her biri 1 konusunu silse bu en az 450-500 bin konunun yok olması demek, o konulara emek verip yorum yapan insanlarında vaktinin ve emeğinin zayi olması demek, bir konu var 2 sayfa bir konu var 2000 sayfa, 10.000 sayfa, her sayfa 10 yorum anlamına geliyor, çarpın 10.000 Sayfayı 10 yorumla, verilen emeği düşünün.
Konu sahibi konusunu sildi, ne olacak onca üyenin emeği? Bu da yetmez kişi birine hakaret etti sonra sildi ne olacak? O zaman herkes burda kafasına taktığı birine küfür eder, hakaret eder sonra siler, ki internet ortamında işlenen suçlarla ilgili düzenlenen kanuna göre forumlar paylaşılan içerikleri saklamakla mükelleftir, yani site yöneticisi sizlerin yazılarını saklamak zorunda ve gerekli durumlarda bu içerikleri ilgili mercilere göndermek mecburiyetinde, sildim gönderemem deme gibi bir lüksü yok.

X