Kk da Konu silme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hem ailesi bilmiyordu zaten. Konuda öyle yazmıştı.
ünlü dediği bradley james gerçi 😂 ay hala gülüyorum ema kusura bakma.

konuyu hatırladım :)
yani zaten ailesine anlatmak zorunda, gizlemesi daha büyük saçmalık
bence gayet iyi olmuş ortaya çıkması zira o kafayla daha ne 100binler gönderirdi sağa sola

Ben anlamadım.
*
Bradley James dolandırılma hikayesi denince arkadaşınız nasıl ifşa olacak?

Çevresi zaten bu olayı biliyorsa onu tanır ama zaten biliyorlardır para kaptırdığını. Neyi saklıyor cidden anlayamadım.

Konu silinirmi bilmem ama diğer konuda cidden değişik. Birilerinin ilgisini çekeceğini sanmıyorum. Gizlilik ayarlarınızı kapatın daha fazla dikkat çekiyorsunuz konuya böyle. Arkadaşın dolandırılmış bu daha önemli bence.

anlamaması imkansız.. :olamaz:
kadının düştüğüne düşecek başka bir insan evladı düşünemiyorum..

bende hep öyle derdim ama bir sürü insan inanıyor ya, şaşırtıcı çok..
ama zaten asıl anlamsız olan bunu saklaması. 35bin göndermiş, üstüne 20bin göndermiş..
yani kocası 55binlik kaybı farketmiyorsa sanırım sabancı veya koçlarla evli

O konuya hiç girmesek ben silinsin diye uğraşıyorum yayılacak 🤫şu kaldırıısın inanın baya üzgünüm
Güzelim arkadaşının dolandırıcılıktan şikayetçi olması gerek zaten. Yayılmaz korkma, dediğim gibi paylaşan kişi öyle yayabilecek konumda değil twitterda. Sakin olun ikiniz de.

.

Eklentiler

• ..............webp
    ..............webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 40
Bana da bir mail geldi geçen gün. Amerika'daki akrabam James Bilmemne(benim soyadım) ölmüş. Tek akrabası olarak bana ulaşmışlar ve mirası bana geçecekmiş.

İnanır mısınız ben bile Google'da arattım böyle bir akrabam olabilir mi diye? :olamaz::olamaz: İnananlara ben de şaşıyorum ama o an , ben bile bir acaba mı dedim. :confused:

Bu arada arkadaşın muhtemelen twitterda bradley james diye arama yapınca buldu. Çünkü neredeyse 1 ay önce atılmış, etkileşim almamış bir tweete denk gelmek mümkün değil.

ben de konu tt aldı sandım
o zaman arkadaş kişisi belki başkalarına da anlattı onlardan biri de gizli hesapla paylaştı
buradan alınan bilgi olsa kk olarak etiketlenir konu bence

Bana da bir mail geldi geçen gün. Amerika'daki akrabam James Bilmemne(benim soyadım) ölmüş. Tek akrabası olarak bana ulaşmışlar ve mirası bana geçecekmiş.

İnanır mısınız ben bile Google'da arattım böyle bir akrabam olabilir mi diye? :olamaz::olamaz: İnananlara ben de şaşıyorum ama o an , ben bile bir acaba mı dedim. :confused:

bana da geçen instadan biri annem öldü, babam terketti, karnım aç lütfen para gönder yazdı
çat bastım engeli
:p

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X