Kk da Konu silme

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir konu açtım bin pişmanım gidip tweterde konuyu paylaşmışlar arkadaşım la ilgiliydi haklı olarak silinsin istiyor arkadaşım ve bana da kızıyor aile hayatını etkiliyor nasıl siliniyor bilen Allah rızası için yazsın
Arkadaşınız yada siz tweete yorum yazarak kendinizi ifşalamısınız.
Yoksa tırt bi tweet kimsenin ilgisini bile çekmemiş.

Bu arada bradley jamesi tanımıyordum, sayenizde tanımış oldum.

Konuyu nerden tutsan elinde kalıyor. Allah şaşırtmasın ama buna inanan insan aşşşırı saf olmalı

Arkadaşının konusunu biliyorum. Belki de hayırlısı bu olmuştur, kendine gelmiştir orada okuduklarından sonra (hatırlamayanlar için Amerikan bir aktörün ondan para istediğini, bu uğurda milyarlar verdiğini,kimseye söylememesi gerektiğini çünkü gemi ile evrak geleceğine falan inanıyordu)

Konu silinirmi bilmem ama diğer konuda cidden değişik. Birilerinin ilgisini çekeceğini sanmıyorum. Gizlilik ayarlarınızı kapatın daha fazla dikkat çekiyorsunuz konuya böyle. Arkadaşın dolandırılmış bu daha önemli bence. Nasıl kapanıyor

Bu arada arkadaşın muhtemelen twitterda bradley james diye arama yapınca buldu. Çünkü neredeyse 1 ay önce atılmış, etkileşim almamış bir tweete denk gelmek mümkün değil.
Ay eğer dediğin gibiyse bir takıntı var arkadaşta, Bradley James'e karşı. Dolandırıcının tanıdık biri olduğunu düşündüm şimdi.

Ay eğer dediğin gibiyse bir takıntı var arkadaşta, Bradley James'e karşı. Dolandırıcının tanıdık biri olduğunu düşündüm şimdi.
Her şey olabilir. Böyle bir saçmalığa inanmak için akli melekelerin yerinde olmaması lazım çünkü.

Güzelim arkadaşının dolandırıcılıktan şikayetçi olması gerek zaten. Yayılmaz korkma, dediğim gibi paylaşan kişi öyle yayabilecek konumda değil twitterda. Sakin olun
Ya inşallah bak burda bile açmayın konuyu dedikçe batıyorum ya 😓ben silinsin diye uğraşıyorum

Arkadaşınız bu saflıkla bu zamana kadar nasıl başına bir iş gelmeden yaşayabilmiş ki 😬 Bu bile bir mucize ve onun için büyük başarı. Kendisini tebrik ediyorum.

Ayrıca bu konu ile ifşa olacağını düşünüp endişelenmesi bile akıl sağlığının yerinde olmadığını gösteriyor. Tedavi düşünmez mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X