Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tebrik ederim canım allahım olmayanlara ve isteyenlerede versin canım.....
banada kk uğurlu geldi dediğin gibi birçok şeyi burda öğrendim ve bende bugün dr.gittim ve hamileyim...............allah seninde benimde kucağımız<a almayı nasip etsin
Teşekkür ederim arkadaşlar, şimdiden mide bulantılarım başladı, bir de 2.hamilelik 1. gibi olmaz diyorlar ama çok kötüyüm yaaa evde de 1 bebişim var benden ilgi bekleyen. offf
Ben testi yaptığımda daha 27.gün idi ve adet tarihimde yarın olması gerekiyor ama 2 test yaptım 2side pozitif ilki silikti ama 2. netti. en iyisi adet tarihini beklemek bence 35.gün de test yapmak ideal olanı. İnş. herşey gönlünüze gönlümüze göre olsun. yerimseniben Amin.
Òncelkle hayırlı olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip rtsin belirtin varmiydi yada hamilemiuim dedirten birsey bn ateşimi ölcmüyorum ama annem ve esim surekli atesin var sanki diyolar
Òncelkle hayırlı olsun canim allah saglikla kucagina almayi nasip rtsin belirtin varmiydi yada hamilemiuim dedirten birsey bn ateşimi ölcmüyorum ama annem ve esim surekli atesin var sanki diyolar
O ateş öyle farkedilir bi ateş artışı değil ki. ölçümle anlayabilirsin sadece ve sadece yumurtlama günü normal seyrinden çok az artış oluyor bu da genellikle adetin 13-14-15. günlerine denk gelir
O ateş öyle farkedilir bi ateş artışı değil ki. ölçümle anlayabilirsin sadece ve sadece yumurtlama günü normal seyrinden çok az artış oluyor bu da genellikle adetin 13-14-15. günlerine denk gelir