• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK dostluğu

limoncicegii

eat pray love
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
1.321
1.026
333
Dostane bir akla ihtiyacım var, lütfen :cry:
Geceleri uyuyamıyorum, kafama her şeyi takıyorum. Başıma ağrı giriyor sanki düşünmekten. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Kendi kendimi boş yere harap ediyorum. Derdim bu, evet kesinlikle!
Kendimi film izlemek ve telefona boş boş bakmak dışında hiçbir işe odaklayamıyorum, kitap okuyamıyorum.
Çok kötü hissediyorum... Neden böyle hissediyorum

En kısa zamanda bir kursa yazilin, dikiş nakış, resim, ebru vb. Ya da spor yapın. Yorulunca daha iyi uyursunuz. Kafaniza takılan şeyleri unutursunuz .

Hayır, aksine çok güzel şeyler yaşadım fakat üçüncü kişileri kafama çok takıyorum. 2004'te abimi kaybettik şu anki ruh halimin temelleri o zamana kadar uzanır mı bilmiyorum. Aslında aklımda hep kendisi, kalbimin en güzel yerinde.
Uzanması muhtemel.
Yardım almayı düşündünüz mü?

Hayır, aksine çok güzel şeyler yaşadım fakat üçüncü kişileri kafama çok takıyorum. 2004'te abimi kaybettik şu anki ruh halimin temelleri o zamana kadar uzanır mı bilmiyorum. Aslında aklımda hep kendisi, kalbimin en güzel yerinde.
Onu da soracaktim, gecmiste olan bastirdigin üzüntüler gun yuzune cikiyor olabilir..
Basiniz sag olsun bu arada, Allah rahmet eylesin..
Odaklanma problemi yasiyorsun, kafan cok dolu demek ki, daha once oldu mu boyle?

Onu da soracaktim, gecmiste olan bastirdigin üzüntüler gun yuzune cikiyor olabilir..
Basiniz sag olsun bu arada, Allah rahmet eylesin..
Odaklanma problemi yasiyorsun, kafan cok dolu demek ki, daha once oldu mu boyle?

Teşekkür ederim. Bu derece olduğunu hatırlamıyorum. Bu sıralar yani evde tekim bir güne neler sığdırabilirim ama tek yaptığım şey tembellik. Gün sonunda kendimi çok kötü hissediyorum çünkü okumaktan ya da bir şeyler bir şeyler öğrenmekten beslenen biriyim ama yok yapamıyorum. Sonra aklım aileme kayıyor üzülüyorum sonra kendime üzülüyorum falan filan...

Teşekkür ederim. Bu derece olduğunu hatırlamıyorum. Bu sıralar yani evde tekim bir güne neler sığdırabilirim ama tek yaptığım şey tembellik. Gün sonunda kendimi çok kötü hissediyorum çünkü okumaktan ya da bir şeyler bir şeyler öğrenmekten beslenen biriyim ama yok yapamıyorum. Sonra aklım aileme kayıyor üzülüyorum sonra kendime üzülüyorum falan filan...
Ailene nicin uzuluyorsun ki?

Okullar açılınca daha iyi hissedersiniz öyleyse. Kendinizi kötü hissetmeyin , insanların boş kalıp kafa dinlemeye de ihtiyacı var. Bu arada yabancı dizi takip edebilirsiniz.

Ailene nicin uzuluyorsun ki?

Mesela gece yatarken aklıma geliyor ya deprem olursa, ya ölürseler? Ben onlardan ayrıyım ben yaşarsam onların acısına dayanamam gibi geliyor çok korkuyorum. Mutlu anlarda bile içimden ah annecim Babacım size bir şey olsa naparım diye düşünüyorum sanki tüm hastalıklar belalar bizi bulacak. Bana bir şey olsa ailem kaldıramaz böyle şeyler geliyor aklıma. Ve ilginç olan şu ki eğitimciyim herkese gereken desteği sağlamada üzerime yok çok soğukkanlıymdır ayrıca ama söz konusu kendi ailem olunca donup kalıyorum.

Okullar açılınca daha iyi hissedersiniz öyleyse. Kendinizi kötü hissetmeyin , insanların boş kalıp kafa dinlemeye de ihtiyacı var. Bu arada yabancı dizi takip edebilirsiniz.

Evet ediyorum, çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için fakat içimdeki şu huzursuzluğu nasıl yok ederim?

Düşün düşün yoktur sonun
Kafaya takmayacaksın
Hiç bir şey gece uykusunun yerini almaz
İlerde bebeğin olup geceleri uykun kaçtığında
Ah keşke bi temiz uyku çekeyim dersiniz
Değerlendir zamanı ve uykuyu
İnsanları kafaya takıyorsun kim var yanında yine yalnızsın değil mi
Havanın suyun sağlıklı nefes aldığın günün gecenin keyfini çıkar
Ha bide küçükken bir koyun çitten atladı diye sayardım
Arada uykum kaçınca koyunları ve çitleri gözümün önüne getirerek sayarım işe yârıyor
Dene derim başkada bişi demem:rolleyes::KK73:

Bana kızmayın ama gerçek dostluğa da inancım kalmadı. Yok yani insanların hep içi kötü tek dost aile ve eş buna eminim. Halbuki o kadar çok isterdim ki çok samimi bir dostum olmasını. Güvenemiyorum hiç kimseye.

Düşün düşün yoktur sonun
Kafaya takmayacaksın
Hiç bir şey gece uykusunun yerini almaz
İlerde bebeğin olup geceleri uykun kaçtığında
Ah keşke bi temiz uyku çekeyim dersiniz
Değerlendir zamanı ve uykuyu
İnsanları kafaya takıyorsun kim var yanında yine yalnızsın değil mi
Havanın suyun sağlıklı nefes aldığın günün gecenin keyfini çıkar
Ha bide küçükken bir koyun çitten atladı diye sayardım
Arada uykum kaçınca koyunları ve çitleri gözümün önüne getirerek sayarım işe yârıyor
Dene derim başkada bişi demem:rolleyes::KK73:

Evet işte tam olarak istediğim bu!! Nasıl başarıyorsun dostum? :oha: Gözümü kapatıyorum ama uyuyamıyorum ben!
Bu arada yalnız değilim merak etme :)

Bana kızmayın ama gerçek dostluğa da inancım kalmadı. Yok yani insanların hep içi kötü tek dost aile ve eş buna eminim. Halbuki o kadar çok isterdim ki çok samimi bir dostum olmasını. Güvenemiyorum hiç kimseye.

Boşuna dememişler az insan çok huzur. :)

Boşuna dememişler az insan çok huzur. :)

Galiba öyle. Bir de mesafeyi korumak. Çizgiyi biraz aşıp çok samimi olunca sonu hüsran oluyor:) Eşimin çok köklü arkadaşlıkları var onlara imreniyorum sanırım. O da diyor ki siz kadınsınız birbirinizi çekemiyorsunuz :)))))))))

Back
X