• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK dostluğu

Evet işte tam olarak istediğim bu!! Nasıl başarıyorsun dostum? :oha: Gözümü kapatıyorum ama uyuyamıyorum ben!
Bu arada yalnız değilim merak etme :)
Valla söylenenleri duymazsan az insan az laf gül geç hayat kısa elalem için mi yaşıyorsun onun cevabını ver kendine değilse kendin için yaşa kendin için en iyi yapacağın şeyde huzur yani takmamak üç maymunu oyna hayatta başarılı huzurlu olursun
Uykum geldi bak wc molasında denk geldim yazdıklarına hatmece kaçar :halay:

Galiba öyle. Bir de mesafeyi korumak. Çizgiyi biraz aşıp çok samimi olunca sonu hüsran oluyor:) Eşimin çok köklü arkadaşlıkları var onlara imreniyorum sanırım. O da diyor ki siz kadınsınız birbirinizi çekemiyorsunuz :)))))))))

Evet cidden kadın kadını cekemiyor ama yine de insanın sürekli pıt pıt gorusmese de derdi olduğunda anlatacağı bir kaç arkadaşı olur. Aslında çok beklenti içine girmemek lazım.dostlar da öyle, hep arasın sorsun, hemen yardima koşsun diye düşünürsek ohooo, biz kaç kişiye bunu yapabiliyoruz ki. En iyisi ilk dediğim gibi az insan , az eşya çok huzur :)

Valla söylenenleri duymazsan az insan az laf gül geç hayat kısa elalem için mi yaşıyorsun onun cevabını ver kendine değilse kendin için yaşa kendin için en iyi yapacağın şeyde huzur yani takmamak
Uykum geldi bak wc molasında denk geldim yazdıklarına hatmece kaçar :halay:

Süpersin hatmece, böyle uyanıp bilinçli bir şeyler yapıp aynı bilinçle uyuyabilen insanlara bayılıyorum :) Ben uyudum mu top patlasa uyanmam kendimden geçerim

Evet cidden kadın kadını cekemiyor ama yine de insanın sürekli pıt pıt gorusmese de derdi olduğunda anlatacağı bir kaç arkadaşı olur. Aslında çok beklenti içine girmemek lazım.dostlar da öyle, hep arasın sorsun, hemen yardima koşsun diye düşünürsek ohooo, biz kaç kişiye bunu yapabiliyoruz ki. En iyisi ilk dediğim gibi az insan , az eşya çok huzur :)

Yok aslında yardıma ihtiyacım yok sadece birilerinin seni karşılıksız sevmesi duygusu o pozitif enerji lazım ama maalesef etrafımda negatifler var hep. :)))

Yok aslında yardıma ihtiyacım yok sadece birilerinin seni karşılıksız sevmesi duygusu o pozitif enerji lazım ama maalesef etrafımda negatifler var hep. :)))

En önemlisi negatif insanlardan arkana bile bakmadan koşarak uzaklaşmak. Zaten herkesin derdi kendine yetiyor. Bı de negatifler varsa kaç kaaac

En önemlisi negatif insanlardan arkana bile bakmadan koşarak uzaklaşmak. Zaten herkesin derdi kendine yetiyor. Bı de negatifler varsa kaç kaaac
Kaçabildiklerimden kaçtım da peki ya kaçamadıklarım akrabalar yaniiiiii tuhaf kuzenler değişik bir halayla Babanne mesela.......

Kaçabildiklerimden kaçtım da peki ya kaçamadıklarım akrabalar yaniiiiii tuhaf kuzenler değişik bir halayla Babanne mesela.......

Onlardan kaçmak zor tabi. Ben şöyle bir taktik gelistirmistim , genelde cevap vermiyordum, ya da hayır demiyordum, ama kendi bildiğimi okuyordum. Onlar da bı yerden sonra sen cvp vermedikçe , geri adım atıyorlar

Konuyla alakasız olacak ama bişey sorabilirmiyim ?
Telefondan gireniniz varsa ?
Konuların üst kısmı ve bu yorum yaptıgımız kısmın hemen üstünde yükleniyor .... yazıyor mu acaba ?

Teknolojik aletler dikkat dağınıklığı yapmış olabilir. Birkaç gün hiç elinize telefon, tablet almayın. Kendinizi oyalamak için farklı şeyler bulun. Mesela boyama kitabı, yapboz, basit sudoku kitabı, kanaviçe, örgü uykunuz gelene kadar onlarla oyalanın. 1 haftada toparlanırsınız, sıkıntı dikkat dağınıklığıysa.

Dostane bir akla ihtiyacım var, lütfen :cry:
Geceleri uyuyamıyorum, kafama her şeyi takıyorum. Başıma ağrı giriyor sanki düşünmekten. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Kendi kendimi boş yere harap ediyorum. Derdim bu, evet kesinlikle!
Kendimi film izlemek ve telefona boş boş bakmak dışında hiçbir işe odaklayamıyorum, kitap okuyamıyorum.
Çok kötü hissediyorum... Neden böyle hissediyorum

Ben de aynı durumdayım. Gece uyuyamiyorum biraz dalsam yarim saatte uyanıyorum. Boş boş takılmaktan başka bir şey yapamıyorum. Is değiştirdigim için bir süre evdeyim. Ne planlarim vardı ne güzel dinlenirim falan diyordum ama aksine evde boğuluyorum.

Ben de aynı durumdayım. Gece uyuyamiyorum biraz dalsam yarim saatte uyanıyorum. Boş boş takılmaktan başka bir şey yapamıyorum. Is değiştirdigim için bir süre evdeyim. Ne planlarim vardı ne güzel dinlenirim falan diyordum ama aksine evde boğuluyorum.

Ben de tatil gelsin dinleneceğim falan diyordum, aynen boğuldum. Mesele bu değil sanırım. Ne yapacağız biz?

her gün haftasonu dahil günde 10,5 saat köpek gibi çalışıyom gelin azcık benim yerime çalışın o zaman düşünecek vakit kalmıyo

Sanırım yorulmuyorsunız ben yataga yatıyorum alışkanlıgımdır yatarken ayetel kursu okumak bazen sonunu getiremeden uyuyakalıyorum çünkü çok yoruluyorum :)

Ben de tatil gelsin dinleneceğim falan diyordum, aynen boğuldum. Mesele bu değil sanırım. Ne yapacağız biz?

Bende anksiyete panik atak falan var. Evde oturdukça iyice kendilerini daha belli ettiler. Psikiyatriste gittim ilaç verdi kullanmaya başladım bakalım inşallah düzelirim. Onun dışında evde oturmayıp yorulmaya çalışıyorum. Çalıştığım dönemlerde yorgunluktan devamlı uyuyordum sanırım yorulmak lazım.

Sevdiklerimi kaybetme korkusu bende de var genelde yatağa yattığım zaman aklıma gelir , ya deprem olursa ya sevdiklerimi kaybedersem korkusu sürekli oluyor.
Pek yorulmuyorsunuz herhalde ya da uykunuzun çok gelmesini bekleyin öyle girin yatağa.

Yatağa girince hayal kurmaya başlamak iyi geliyor. Seni ne mutlu ederse onun hayali. Hayal kura kura uyuyorsun farkına varmadan. Bide telefondan herhangi bi konu araştırmak. Mesela dün izafiyet teorisiyle ilgili yazılar okudum. Başka bir gün gdoyu araştırdım vs.. aklına ilk ne gelirse yada gün içinde duyduğum bi kelime. Bazen yemek tarifleri bazen film yorumları. Hem bişeyler öğrenmiş oluyorum hemde oku oku uykum geliyor

Bende anksiyete panik atak falan var. Evde oturdukça iyice kendilerini daha belli ettiler. Psikiyatriste gittim ilaç verdi kullanmaya başladım bakalım inşallah düzelirim. Onun dışında evde oturmayıp yorulmaya çalışıyorum. Çalıştığım dönemlerde yorgunluktan devamlı uyuyordum sanırım yorulmak lazım.
Ben de panik atak için ilaç kullanıyorum. Paniğim geçti gibi ama değişik hissediyorum. Yani donakalma donuk hissiz olma durumu var :/

Mesela gece yatarken aklıma geliyor ya deprem olursa, ya ölürseler? Ben onlardan ayrıyım ben yaşarsam onların acısına dayanamam gibi geliyor çok korkuyorum. Mutlu anlarda bile içimden ah annecim Babacım size bir şey olsa naparım diye düşünüyorum sanki tüm hastalıklar belalar bizi bulacak. Bana bir şey olsa ailem kaldıramaz böyle şeyler geliyor aklıma. Ve ilginç olan şu ki eğitimciyim herkese gereken desteği sağlamada üzerime yok çok soğukkanlıymdır ayrıca ama söz konusu kendi ailem olunca donup kalıyorum.

Aynısı bana da oluyor. Olumlu düşüncelerle geçiştiriyorum. Geceleri olur genelde. Aşırı duygusallık ve hassaslıktandır belki.

Back
X