• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK dostluğu

Bence artık iyi bir dünya da yaşamıyoruz.Haberler,duydugumuz gördüğümüz hersey bizi çok etkiliyor Eskiden mutlu oldugumuz seyler güzelliğini kaybediyor. Düşündüm de ben uzun zamandır depresifmişim :KK12:

Aynısı bana da oluyor. Olumlu düşüncelerle geçiştiriyorum. Geceleri olur genelde. Aşırı duygusallık ve hassaslıktandır belki.

Böyle hisseden bir tek ben değilmişim. Tekim ve problemliyim sanıyordum:cry: Kendimi normal hissettim. Bu duygulardan kurtulmak istiyorum ama kurtulursam kötü bir şey olacak diye korkuyorum bir nevi totem gibi.

Bence artık iyi bir dünya da yaşamıyoruz.Haberler,duydugumuz gördüğümüz hersey bizi çok etkiliyor Eskiden mutlu oldugumuz seyler güzelliğini kaybediyor. Düşündüm de ben uzun zamandır depresifmişim :KK12:

O kadar katılıyorum ki... Ya sevgi, dostane bir tavır bunlara hasret kaldık. Kimse kimseye karşılıksız iyilik yapmıyor. Özellikle büyük şehirlerde insanlar çok acayip.

Böyle hisseden bir tek ben değilmişim. Tekim ve problemliyim sanıyordum:cry: Kendimi normal hissettim. Bu duygulardan kurtulmak istiyorum ama kurtulursam kötü bir şey olacak diye korkuyorum bir nevi totem gibi.
Ben de öyle sanıyordum, hâlâ çok normal olduğumu düşünmüyorum ama. Zaten anksiyete bozukluğu teşhisim vardı, fakat zamanla neredeyse tamamen düzeldi. Yalnızca bu akşam ara ara gelen kuruntular, saçma felaket senaryoları beni düşündürüyor. Bu kendimi bildim bileli vardı. Ya sevdiklerime bir şey olursa korkusu yüzünden herkese iyi davranmaya çalışır, kötü şeyler yaşamamaya çalışırdım aramız bozuk gitmeyelim diye.

Önceden basit şeyler bizi mutlu ederdi, zamanımız çoktu. Şimdiyse işleri yetiştiremiyoruz. Halbuki önceden her konuda daha geriydik. Bir haberi başka bir şehre ulaştırmak bile güçtü.

Ben de öyle sanıyordum, hâlâ çok normal olduğumu düşünmüyorum ama. Zaten anksiyete bozukluğu teşhisim vardı, fakat zamanla neredeyse tamamen düzeldi. Yalnızca bu akşam ara ara gelen kuruntular, saçma felaket senaryoları beni düşündürüyor. Bu kendimi bildim bileli vardı. Ya sevdiklerime bir şey olursa korkusu yüzünden herkese iyi davranmaya çalışır, kötü şeyler yaşamamaya çalışırdım aramız bozuk gitmeyelim diye.

Aynennnnnnn. Özellikle vedalarda. Kardeşimi öperim öperim öperim. Babama sarılırım vs. Belli olmaz diye. Asla küs kalamam.

İnanç yönünü bilmiyorum ama kendi uyguladğm şeyi tavsiye edeyim.
Sağ tarafına yat
Dilini damağına yapıştr hareket ettirme
Kalbinden Allah Allah de.
Rabbim huzur versin inşallah

Donemseldir.
Alkol karsiti degilsen 1 kadeh sarap icebilirsin gevsetir aksamlari seni.
Iyice karanlik ve havalandirilmis oda yardimci olabilir.
Bir donem sabaha kadar donerdim yillarca her gece.simdi pit diye uyuyorum.biraz umursamaz olmalisiniz

Back
X