Yani sacma deyin. Ki demissinizde. Ama ben burda cok fazla uzerine gidilen uyu gordum. Konuyi acmis danisiyor o konudaki tek bir kelimeye takiliyorlar konuya degil.e herlde yorum yapilacak. anlatilan konuda herkes kendi acisindan bakip cevap verecek. senin konun da sacma olmus. sacma demeyeyim mi simdi.
Evet size gore belki sacama ama inanin burda hakaret derecesine gelen yorumlar goruyorum. Uzuluyorum.Herkes sizin istediğinizi cevabı vermek zorunda mı? Hangi yorum mantığınıza uyuyorsa onu baz alırsınız. Çok saçma geldi bana düşünceniz.
Selam kizlar. Bu konuyi acacagim icin cok fazla elestiri alacagimi biliyorum. Elestiriye acigim. Hatta belki bende biraz elestiri yapacagim. Oncelikle bu kulubu kuran ve yonetenlere tesekkur ediyorum. Gercekten faydali bir site. Bazen insanlar en yakinina anlatip danisamiyacagi seylere burdan danisiyor cozum ariyor. Lakin cozum aramak isterken burda bende dahil bir cok uyenin cozum diye actigi konulara verilen cevaplar cok da cozum icerikli olmuyor. Suclama ayiplama kinama tarzinda oluyor. Ve bir cok konu sahibi konusuni kapatarak cozuyor olayi. Benimle ayni goruste yada zit dusuncede olan olmayan var mi burda sormak istedim?
e ama herkesin olayi algilayis sekli var. sitede uyenin isine gelmeyen yorumlari yapmayin diye bi kural yok. uslup onemli. herkes dusuncesini ifade etmeli ztn. bunun bi kistasi olamaz. hakaret olmadigi surece konuyu isteten istedigi sekilde ele alir.Yani sacma deyin. Ki demissinizde. Ama ben burda cok fazla uzerine gidilen uyu gordum. Konuyi acmis danisiyor o konudaki tek bir kelimeye takiliyorlar konuya degil.
Ayni görüşteyim..Selam kizlar. Bu konuyi acacagim icin cok fazla elestiri alacagimi biliyorum. Elestiriye acigim. Hatta belki bende biraz elestiri yapacagim. Oncelikle bu kulubu kuran ve yonetenlere tesekkur ediyorum. Gercekten faydali bir site. Bazen insanlar en yakinina anlatip danisamiyacagi seylere burdan danisiyor cozum ariyor. Lakin cozum aramak isterken burda bende dahil bir cok uyenin cozum diye actigi konulara verilen cevaplar cok da cozum icerikli olmuyor. Suclama ayiplama kinama tarzinda oluyor. Ve bir cok konu sahibi konusuni kapatarak cozuyor olayi. Benimle ayni goruste yada zit dusuncede olan olmayan var mi burda sormak istedim?
e ama herkesin olayi algilayis sekli var. sitede uyenin isine gelmeyen yorumlari yapmayin diye bi kural yok. uslup onemli. herkes dusuncesini ifade etmeli ztn. bunun bi kistasi olamaz. hakaret olmadigi surece konuyu isteten istedigi sekilde ele alir.
Sizin konunuzdaki kadinim kelimeside aklimi kurcaladi. Turkceye cevirince ole olmus olaya degil kelimeye takinilmis. Bende daha once bu durumu cok yasadim.Dün yaşadığım hadise dolayısıyla bu konuyu açmayı düşünüyordum, baktım siz açmışsınız. Ki beni ele aldınız sanıyorum konu açarken.
Ne acı.
Farklı sosyo ekonomik seviyeler burada da bir ahenk içinde yaşayamıyor. Çok da şaşırmamak gerek belki de, toplu. Kültürümüz bu. Tahammülsüzüz.
Sizin konunuzdaki kadinim kelimeside aklimi kurcaladi. Turkceye cevirince ole olmus olaya degil kelimeye takinilmis. Bende daha once bu durumu cok yasadim.
empati kurarak yorum yapar ayiplar tuhaf bulur yorum yapar destekler yorum yapar. yandas degiliz burda. konu icinde bi cumlesi icin bile elstiri gelebilir.İŞİNe gelen demek değil bu. Empati kurarak konuya yorum yapmak.
100 cevap varsa 1 i mantıklıysa onu dinleyin olsun bitsinSelam kizlar. Bu konuyi acacagim icin cok fazla elestiri alacagimi biliyorum. Elestiriye acigim. Hatta belki bende biraz elestiri yapacagim. Oncelikle bu kulubu kuran ve yonetenlere tesekkur ediyorum. Gercekten faydali bir site. Bazen insanlar en yakinina anlatip danisamiyacagi seylere burdan danisiyor cozum ariyor. Lakin cozum aramak isterken burda bende dahil bir cok uyenin cozum diye actigi konulara verilen cevaplar cok da cozum icerikli olmuyor. Suclama ayiplama kinama tarzinda oluyor. Ve bir cok konu sahibi konusuni kapatarak cozuyor olayi. Benimle ayni goruste yada zit dusuncede olan olmayan var mi burda sormak istedim?
empati kurarak yorum yapar ayiplar tuhaf bulur yorum yapar destekler yorum yapar. yandas degiliz burda. konu icinde bi cumlesi icin bile elstiri gelebilir.
Ben kv hediye alayim mi anneler guninde diye konu actim. Bana yapilan yorum: esiniz sizden korkuyor bence ondan hediye almiyor.Sizin konunuzdaki kadinim kelimeside aklimi kurcaladi. Turkceye cevirince ole olmus olaya degil kelimeye takinilmis. Bende daha once bu durumu cok yasadim.
Size hak verdim ve burdaki uyelerin yarisi bu durumda. Bem yaptigim hatayi konu olarak actim ve hatami anladim. Ama Nonkor bencil kaba hadsiz. Bu yorumlari aldim.Konunun ilerilerinde allah vermiş para kıymet bilmiyorsun senin gibilere verilmişse döndü mevzu ve ben de kapatılmasını istemek zorunda kaldım.
e sen de simdi beni elestiriyosun. benim bi de algima karisiyorsun. konu sahininin demek istedigini bana empoze etmeye calisiyorsun. elestirdiginiz seyleri yapmayin celismeyin kendinzle bence. herkes nasi anliyorsa oyle yorum yapar.Eleştiri ile hazımsızlıkla saldırmak farklı şeyler. Konu açanın vurgulamak istediği bence buydu.
Buda dogru kisiyo tam tanimayinca yorum yapmak tam anlamiyla saglikli olmuyor. Ama benim takildigim nokta agir sozler kaba konusmalar100 cevap varsa 1 i mantıklıysa onu dinleyin olsun bitsin
herkes süper zeki değilki size en muhteşem çözümü sunsun
ayrıca siz ne kadar yazsanız da destan destan uzun olsa da hep bir şeyler eksik kalıyor
tam durumu kavramak mümkün değil tek gözden anlatılanlarla
Ben kv hediye alayim mi anneler guninde diye konu actim. Bana yapilan yorum: esiniz sizden korkuyor bence ondan hediye almiyor.
Size hak verdim ve burdaki uyelerin yarisi bu durumda. Bem yaptigim hatayi konu olarak actim ve hatami anladim. Ama Nonkor bencil kaba hadsiz. Bu yorumlari aldim.
e sen de simdi beni elestiriyosun. benim bi de algima karisiyorsun. konu sahininin demek istedigini bana empoze etmeye calisiyorsun. elestirdiginiz seyleri yapmayin celismeyin kendinzle bence. herkes nasi anliyorsa oyle yorum yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?