Ayrilmayim demeyim demiyorumOna Eşofmanlı Şevket Hoca moduna geçip;
'sakın ayrılma, iyice yapış,hemen evlen arkasından da üç çocuk yap ki hayatın mahvolsun' yazmak lazım. Bazı genç kızlar mazoşist diye düşünmeden edemiyorum.
Belko ordaki kadinim en buyuk hayali anne olmak. Ve olamiyor. Belki o kadim bu konuda cevresinden yeterince taslaniyor. Bakin kendiniz demissiniz hayal kirikliginin psikolojisininyarattigi etkiyle. Zaten bu forum bir derdim var degilmi. Kadinin da derdi hayal kirikligi belkiGerçekten içimden geçeni yazmışsınız.
Biz nerden bilelim görmediğimiz insanın hamile olup olmadığını?
Bize sorana kadar sağlık ocağına gidip test yaptırsın.
Bu tip konu açanların büyük çoğunluğunu;
acele edip erkenden test yapanlar ve eczaneden aldığı test beklediği sonucu vermeyince psikolojik olarak kendinde gördüğü bazı belirtileri kk üyelerinin hamilelik olarak yorumlamasını isteyenler oluşturuyor. Kısacası onay bekliyorlar.
Beklentisi karşılanmayınca da kırıldım, bozuldum.
Bu devirde hastalık, hamilelik vb. Belirtileri bu platformdan yorumlatmak isteyenleri ben de anlamakta güçlük çekiyorum.
Doktora sorunuz efendim ya da en azından bir sağlık çalışanına demek geliyor içimden.
Ozaman öyle bayanlar gelip buradan hirsini cikarmasin bi zahmet. Gitsin önce sakinlessin bir sekilde öyle gelsin burada yorum yapsin.Bir üye burada özür dilemişti günlük hayatında kafası bir şeye kızmış sinirini buradan bir üyeden çıkarmıştı çok kötü şeyler yazmıştı ona mesela , öyle şeylere de rast gelebilirsiniz görmezden gelin kimsenin kötü niyeti oldugunu sanmıyorum.
Evet konudan disari cikiyorlar malesef. Bazilari da yorum yapmak icin yorum yapiyor yardim amacli degilEvet katılıyorum.
Hatta geçenlerde oldu. Kadın konu açmış, derdini tam hatırlayamıyorum şimdi. Kadına direk, onu geç de neden tesettürlü avatar kullanıyosun dendi.
Durum bu kadar kötü halde yani..
sizin icin dert gibi gozukmeyebilir ama o uyebin en buyuk derdi. Anne olamiyor olmak. Ki bence zor bir imtihan. Lutfen dusunun ve kendinize cvp verin. Hala ayni sekilde mi dusunuyorsunuzBelko ordaki kadinim en buyuk hayali anne olmak. Ve olamiyor. Belki o kadim bu konuda cevresinden yeterince taslaniyor. Bakin kendiniz demissiniz hayal kirikliginin psikolojisininyarattigi etkiyle. Zaten bu forum bir derdim var degilmi. Kadinin da derdi hayal kirikligi belki
Yahu takıldığınız şey bu mu? Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz Allah aşkına..ama oyle hcg falan yazmamissin ilk yorumda. hamilemiyim diye soruyorlar demissin. simdi konuyu alt konulara ayiriyosun
takildgm sey bu ki sana yorum yapmisim. bi soyledgn bi soyledigini tutmuyo burda dr bile yorum yapmaz hastayi gormeden. dra gidin cevaplarina bozuluyo senin gibiler.degisiksinizYahu takıldığınız şey bu mu? Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz Allah aşkına..
Aynı görüşteyim. Beni banlasalar da kurtulsam.Selam kizlar. Bu konuyi acacagim icin cok fazla elestiri alacagimi biliyorum. Elestiriye acigim. Hatta belki bende biraz elestiri yapacagim. Oncelikle bu kulubu kuran ve yonetenlere tesekkur ediyorum. Gercekten faydali bir site. Bazen insanlar en yakinina anlatip danisamiyacagi seylere burdan danisiyor cozum ariyor. Lakin cozum aramak isterken burda bende dahil bir cok uyenin cozum diye actigi konulara verilen cevaplar cok da cozum icerikli olmuyor. Suclama ayiplama kinama tarzinda oluyor. Ve bir cok konu sahibi konusuni kapatarak cozuyor olayi. Benimle ayni goruste yada zit dusuncede olan olmayan var mi burda sormak istedim?
Konu sahibi hakaret içeren eleştirilerden şikayetçi. Nerde hakaret etmişim?İşte! Bir tanesi kendini ele verdi
O tarz yorumları ciddiye almayın. Ben de bazi üyelerin dalga geçerek cevap vermesine sinir oluyorum. Biraz ukalacaEvet size gore belki sacama ama inanin burda hakaret derecesine gelen yorumlar goruyorum. Uzuluyorum.
Ailemle çok içli dışlıyız ama bu normal değil artık kırmadan araya mesafe koymak için bir çözüm bulmalıyım diyorum. Arkadaşın biri de gelmiş koloni halinde yaşayacaklar evlenmesin demiş.Bazıları düşmanca yazıyor resmen.
Geçende bir konuda kadın hamileyim ve hamilelegim çok zor geçiyor diyor. " Neden çalışmıyorsun? Hamileligimi bahane etme" gibi şeyler yazıyorlar.
Kime ne yani . Ister çalışır ister çalışmaz . Sen mi karşılıyorsun giderleri ?
Hem herkesin hamileligi aynı geçmez. Kiminin çok zor geçer kiminin daha rahat geçer. O yüzden kadının en büyük düşmanı yine kadın.
O bir örnekti. Sizin gibiler derken de ne kadar ego sahibi olduğunuz belli oluyor. O yazdıklarımda anlatmak istediğim şey işte tam da buydu.. Yüksek ego.. Insan haddini bilirse bence böyle şeyler olmaz, ki o da yok bazılarında..takildgm sey bu ki sana yorum yapmisim. bi soyledgn bi soyledigini tutmuyo burda dr bile yorum yapmaz hastayi gormeden. dra gidin cevaplarina bozuluyo senin gibiler.degisiksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?