- 3 Ekim 2019
- 42
- 67
- 18
Merhaba hanimlar ne yapacagimi ve nasil davranacagimi bilmedigim bir konu var. Bu mu derdin diye dusunebilirsiniz ama fikirlerinizi tecrubelerinizi yazarsaniz cok sevinirim. Ben Ankara'da kitap alim satimi yapiyorum. Cok bir kazanci yok ucuz almaya calisip, uc bes kurus karla satmaya calisiyorum. Hala da dogru duzgun bir para kazanabilmis degilim. Ee dediginizi duyuyorum. Kv de sagolsun kitap okumayi seviyor. Bir gun gelip depoya gelip kitaplara bakti 7-8 tane secti arkasini tam dondu gidiyorken anne bunlari satin aliyorsun dimi diye sordum. Cunku ben kendi kardesim ve anneme de birakin gelis fiyatindan vermeyi disariya nasilsa oyle sattim. Benim bir hesabim var sonucta. O da saskin yuzume bakti bana da mi satilik diye sordu. Benim beynim de o an error verdi ne diyecegimi bilemedim. Satilik desem gelin uc bes kitabin hesabini mi yapiyor diyecek diye kirilacak diye.. Bir bakicam oyle dedi. Hani bakip biraz okuyup geri getirecek yani. Ben kimseye birinin okuyup geri getirdigi kitabi satamam bunu da soyledim anne bu sekilde ben kabul edemem bir seyler geveledim. Velhasil kelam kitaplari aldi gitti. Cok icime oturdu oyle arada kalmis olmak.
Uc kitap daha siparis verdi ustune bunlari da istiyorum diye. Normalde ban cok pat kut dumduz soyleyen bir insanim . Fakat soz konusu kv olunca mala bagliyor beynim yanlis anlar mi diye. Kitaplarin parasini istesem mi, istesem ne gozle bakicak ne dusunecek bir yandan hic sesimi cikarmasam boyle devam edecek gelip alip alip gidecek. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Ikinci bir sorum ise, o kirilirsa diye hic bir seyi dogrudan soyleyemiyorum. Bir seyler aliyor getiriyor begenmiyorum kenara koyuyorum kullanmak istemiyorum. Alma dersem kirilir diye. Hmm guzelmis diyip gecistiriyorum. Umrumun olmadigi milyonlarca sey anlatiyor. Ilgilenmiyorum diyemiyorum. Dinlemek istemiyorum oyle robot gibi hmm hmm diyorum. Icimde kaliyor ne dusundugumu soyleyememek. Siz boyle seylerle nasil basa cikiyorsunuz Allah askina? Cok fazla stres kaynagi oluyor bana kv iliskisi .
Not: 1 yillik evliyim ve su ana kadar hic bir problem yasamadik
Uc kitap daha siparis verdi ustune bunlari da istiyorum diye. Normalde ban cok pat kut dumduz soyleyen bir insanim . Fakat soz konusu kv olunca mala bagliyor beynim yanlis anlar mi diye. Kitaplarin parasini istesem mi, istesem ne gozle bakicak ne dusunecek bir yandan hic sesimi cikarmasam boyle devam edecek gelip alip alip gidecek. Siz olsaniz ne yapardiniz ?
Ikinci bir sorum ise, o kirilirsa diye hic bir seyi dogrudan soyleyemiyorum. Bir seyler aliyor getiriyor begenmiyorum kenara koyuyorum kullanmak istemiyorum. Alma dersem kirilir diye. Hmm guzelmis diyip gecistiriyorum. Umrumun olmadigi milyonlarca sey anlatiyor. Ilgilenmiyorum diyemiyorum. Dinlemek istemiyorum oyle robot gibi hmm hmm diyorum. Icimde kaliyor ne dusundugumu soyleyememek. Siz boyle seylerle nasil basa cikiyorsunuz Allah askina? Cok fazla stres kaynagi oluyor bana kv iliskisi .
Not: 1 yillik evliyim ve su ana kadar hic bir problem yasamadik