• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk İfşa timi acil destek

Herkes normal mi karşıladı yahu. Daha karısının toprağı soğumamış. Ne çabuk atlatıp bir de sevgili yapmış vefalı koca.
kimisi yasını 2 ay tutar kimisi 10 sene. bunun bi dengesi yok ki...
normal diyemem (kendi adıma )
hatta bence eşi nasıl öldü bilmiyoruz ama hastalanmadan önce belki ilişkileri oldu yada hastalandı ise o sırada oldu... vb...
kadın ölmüş. sonucta. meydan adama kalmış.

Herkes normal mi karşıladı yahu. Daha karısının toprağı soğumamış. Ne çabuk atlatıp bir de sevgili yapmış vefalı koca.
Kinama kismini icimizde yasadik teyzeyi sakinlestiriyoruz :KK43:

Erkekler mezarliktan donerken sacini duzeltir dedikleri bu olsa gerek herkesin acisini yasamasi farkli oluyor.

kimisi yasını 2 ay tutar kimisi 10 sene. bunun bi dengesi yok ki...
normal diyemem (kendi adıma )
hatta bence eşi nasıl öldü bilmiyoruz ama hastalanmadan önce belki ilişkileri oldu yada hastalandı ise o sırada oldu... vb...
kadın ölmüş. sonucta. meydan adama kalmış.
Baksana çocukları kadının evine götürüyormuş, orada kalıyorlarmış falan.

Daha annelerini kaybedeli 4 ay olmuş. Yazık ya. Kendin ne b.k yiyorsan ye çocukları nite götürüyorsun? Daha acıları taptaze yazık :(

Kadinin adini soyadini nasil ogrendiniz hem de damatta ekli degilken.Bence kk timine gerek yok siz yakinda her seyi ogrenirsiniz:kahve:

Kinama kismini icimizde yasadik teyzeyi sakinlestiriyoruz :KK43:

Erkekler mezarliktan donerken sacini duzeltir dedikleri bu olsa gerek herkesin acisini yasamasi farkli oluyor.
Ama kadın haklı değil mi ya. Bir de çocukları götürüyormuş. İnsanın en azından evladının acısına saygısı olur. Pislik herif ya. Sinirim bozuldu.

Konu sahibi çocuklar kaç yaşında?

Ama kadın haklı değil mi ya. Bir de çocukları götürüyormuş. İnsanın en azından evladının acısına saygısı olur. Pislik herif ya. Sinirim bozuldu.

Konu sahibi çocuklar kaç yaşında?
Hakli o yuzden benim tavsiyem ciddilerse kadinla tanismasi oldu torunlarini buyutecek birisi sonucta.

Erken olabilir ama bize gore herkes ayni duygusallikla bakmiyor olaya.Belkide sevgilisi onceden vardi bilemeyiz.

yasal vasi baba. annaneye laf düşmez.
Gerçekten bu kadar basit mi? Kızından hatıra iki çocuk var ortada. Ölümden sonra dillendi bu mevzu hastalık sürecinde de var olduğunu düşünüyor. Kadın ölür ölmen kadının çocuklarına bıraktığı mal varlığını( ev, araba) satıp kryfibe bakmasını söylemiyorum bile

Yok canım torunları falan götürüp kalmalar var kadının evinde. Sadece torunlarını düşündüğü için. Kimin yanına gidiyor diye

Burada mantıklı olan hiç karışılmaması ama bir yandan da ya hu 2 ay olmuş eşin vefat edeli. Ne bileyim teknik olarak karışılmaması gerek ama etik açıdan kocaman bir gri bölge. Teyze zaten evlat acısı çekiyor, bir de bunlarla uğraşıp canını sıkmasın

Hakli o yuzden benim tavsiyem ciddilerse kadinla tanismasi oldu torunlarini buyutecek birisi sonucta.

Erken olabilir ama bize gore herkes ayni duygusallikla bakmiyor olaya.Belkide sevgilisi onceden vardi bilemeyiz.
O daha beter be arkadaşım. Eğer öyle bir şey varsa ben hiç kabullenemezdim sanırım.

Vefat eden kadının hasta olduğunu varsayarak konuşuyorum. Allah korusun benim kızım hastalıkla pençeleşecek damadım o ara sevgili yapacak bir de gelip benimle tanıştıracak. Boğarım onları valla :)

Ay benden akıl çıkmaz bu konuda. Yazdıkça sinirleniyorum. Konu sahibine de gaz vermeyeyim şimdi.

Gerçekten bu kadar basit mi? Kızından hatıra iki çocuk var ortada. Ölümden sonra dillendi bu mevzu hastalık sürecinde de var olduğunu düşünüyor. Kadın ölür ölmen kadının çocuklarına bıraktığı mal varlığını( ev, araba) satıp kryfibe bakmasını söylemiyorum bile
Gercekten cok uzucuymus ya kadin hastayken tanistiysa Allah bildigi gibi yapsin hem de kadinin cocuklarina biraktigi evi arabayi satiyor teyzenin cigeri daha cok yaniyordur

O daha beter be arkadaşım. Eğer öyle bir şey varsa ben hiç kabullenemezdim sanırım.

Vefat eden kadının hasta olduğunu varsayarak konuşuyorum. Allah korusun benim kızım hastalıkla pençeleşecek damadım o ara sevgili yapacak bir de gelip benimle tanıştıracak. Boğarım onları valla :)

Ay benden akıl çıkmaz bu konuda. Yazdıkça sinirleniyorum. Konu sahibine de gaz vermeyeyim şimdi.
Adamin gunahini alip gaza gelmeyelim simdi ama torunlar icin bence yapilabilir kizlarindan tek hatira onlar canlari.

Adamin gunahini alip gaza gelmeyelim simdi ama torunlar icin bence yapilabilir kizlarindan tek hatira onlar canlari.
Hangi günah
Ya hadi onun yarası yok
Hatta belkide kına yakmıştır adi herif
Ama insan çocuklarının yarasınıda mı düşünmez
Sanki evdeki buzdolabı miladını doldurmuş da yenisini almak ister gibi
Abaza pislik

Hangi günah
Ya hadi onun yarası yok
Hatta belkide kına yakmıştır adi herif
Ama insan çocuklarının yarasınıda mı düşünmez
Sanki evdeki buzdolabı miladını doldurmuş da yenisini almak ister gibi
Abaza pislik
Sakin :)
Dusunmemis ne yapalim simdi kadini gaza getirip damadi uzaklastirirsak ne anlami var en guzeli sanki onceden yokmus gibi dusunup tanismak mantikli kismi bu torunlar icin duygusal kisminda hepimiz icimizden soylendik.

Baksana çocukları kadının evine götürüyormuş, orada kalıyorlarmış falan.

Daha annelerini kaybedeli 4 ay olmuş. Yazık ya. Kendin ne b.k yiyorsan ye çocukları nite götürüyorsun? Daha acıları taptaze yazık :KK43:
cunku adam akıllı biri degil.

Kadinin cocuklarina kalan mirasi satamaz kanunen mumkun degil.

valla ben basit demiyorum yasa böyle diyor.

Back
X