• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk İfşa timi acil destek

bence anne haklı. sonuçta torunlarına üvey annelik yapacak belkide kadın?
hoş belki adam takılıyor sadece ama eşi öldükten 2 ay sonra yaptığı sevgili duyulduysa pek de takılıyor olamaz.
böyle fotoğraflarda kardeşim annem babam vs diye paylaşıp etiketlediği kimse yok mudur bakasınız?
ya da takip ettiklerine bakın sıklıkla hangi soyadı varsa kadının da soyadı o olabilir.

Biri 2 biri 5 yaşında. Kadının adı belli de soyad yok. Annene zaten kadını yüz yüze görmüş. Tesadüf gibi bişey. Amacımız sessizce kadını stolklamak.
Neden stalklamak ne isinize yarayacak ne ogreneceginizi saniyorsunuz ki ?Sosyal medya yanilticidir gitmediginiz yerde yer bildirimi yapar ,copluk yaninda yukselmis papatyanin yanina kahve fincani koyup sagi solu kirpip flasa basarsaniz distan bakan gayet farkli bir portre dusunur asil olan bambaskadir siz simdi stalklayarak kadinin resmini begenenin emmi oglu oldugunu bilecekmisiniz yooo Sizin yorumunuz ay ayi ayi tiplerle arkadas foto falan begeniyorlar herkesi eklemis Yarin evvelsi gun cocuklar boyle tiplerlemi muhatap olacak ver ananeye gazi modu olacak
Ayol benim asosyalligin otesinde tedavi goren kuzenimi herkes arayip gitmek icin randevu aliyor evdemisin sen nerenin tozunu atiyorsun bakim diye 5yil once gittigi yerleri falan paylasmis circir bocegi bir dunya mutlusu bakarsan , millet ha bire gezio saniyor oysa ayda 1 bilemedin 2anca cikio evden depresyonda

Kusura bakmayin hicte kizmayin bana kendi kendinize kisisel merakinizi tatmin etmeye calisiyor gorundunuz.O kadinla o adam evliydi o cocuklarda onun .4duvar arasinda olanida Allah bide onlar bilir ha 4ayda boyle bir olaya girismissede o onun S...sizligi kadinin topragi haber vermesin diyeyim
Evlenecegi zaman zaten getirir tanistirir size kadini sakinlestirmek duser
Sosyalde baktik arkadas bile degiller sen sakin ol bekle varsa birsey belli olur diyip kenara cekilmek zaten cigeri yanmis kadinin.Kisisel merakiniz icinde soyleyin bizide tanistir diye tanistirir bu sekilde bulamazsiniz

Neden bu kadar merak ediyor ? Neyine bakacak kadının ? Oldu da buldu baktı gördü ne diyecek kadına ? Çok gereksiz ...

eşini aldatmıyor sonucta. Ölenlede ölündüğünü hiç görmedik.insanlar ölüm acısına alışınca hayatlarına devam ediyor. Bu ha 1 ay sonra , ha 1 sene sonra. Kimsenin özel hayatı kimseyi alakadar etmez bu yüzden . İş ciddiyse zaten tanışmak nasip olur. Zaten sosyal hesaplarda kimse kendinin her halini yansıtmaz. Kötüysede kötülüğünü gizler. Bu yüzden böyle bi uğrasa gerek duymayın bence. Diyorum ya nasipse zaten tanışırlar.

O değil de kk ifşa timi diye bir şey gerçekten var mı yoksa sizin şirin minik espriniz mı? Hayır böyle sacma bir şey varsa nickim gerçek olacak.

Adamla konuşmuş ama adam anlatmamış. Kadınla iletişime falan gireceği yok zaten.
Evlilik mı düşünüyorlar ? Ayrıca adam akıllı bir adamsa zaten çocuğuna zarar veremez kimse. Bakınca da iyi mı kötü anlasilmaz çünkü sosyal medyada herkes gerçegi yansıtmıyor ... Fazla merak cildi bozar

Adamin sevgilisinin olmasi eski kayinvalidesini baglar mi ki.cocuklar kendi cocuklari sonucta.
Ayrica kalkip evleniyorum dese zaten cocuklariyla tanıştırır. Flort aşamasında belli ki.
Is ciddiye binse bile cocuklarinin anneannesi ile tanistirmak zorunda degil .
Bence kadincagiz hic merak etmesin torunlarimin babasi kimle sevgili diye tuhaf oluyor

Evlilik mı düşünüyorlar ? Ayrıca adam akıllı bir adamsa zaten çocuğuna zarar veremez kimse. Bakınca da iyi mı kötü anlasilmaz çünkü sosyal medyada herkes gerçegi yansıtmıyor ... Fazla merak cildi bozar
Sosyal medyada kendini başka türden gösterme gayretini biliyorum.
Neyi eksikse onu tamamlamaya çalışıyor çoğu insan.
Tamda bu nedenle bakmak istedim.

Sosyal medyada kendini başka türden gösterme gayretini biliyorum.
Neyi eksikse onu tamamlamaya çalışıyor çoğu insan.
Tamda bu nedenle bakmak istedim.
Bakınca anlar mısın ? Başka bişey merak etmiş gibi gördüm ben kusura bakma yanlış da anlıyor olabilirim tabi .

Adamin sevgilisinin olmasi eski kayinvalidesini baglar mi ki.cocuklar kendi cocuklari sonucta.
Ayrica kalkip evleniyorum dese zaten cocuklariyla tanıştırır. Flort aşamasında belli ki.
Is ciddiye binse bile cocuklarinin anneannesi ile tanistirmak zorunda degil .
Bence kadincagiz hic merak etmesin torunlarimin babasi kimle sevgili diye tuhaf oluyor
Çocuklar tanışmış zaten. Valla kim olsa merak eder. Kızı öldükten iki ay sonra ortaya çıkan sevgiliyi.

Bir tek dikkatimi çeken eşinin ölümünün üstünden 2 ay zaman geçip sevgili yapması. Demek ki bazıları çabuk atlatıyor sevdiğinin acısını. Hele hele evlatlarının annesini. Matem zamanı diye birşey yokmuş bunlarda besbelli.

Bir tek dikkatimi çeken eşinin ölümünün üstünden 2 ay zaman geçip sevgili yapması. Demek ki bazıları çabuk atlatıyor sevdiğinin acısını. Hele hele evlatlarının annesini. Matem zamanı diye birşey yokmuş bunlarda besbelli.
Öncesi varmış büyük ihtimal.
Sadece ölümün gerçekleşmesi beklenmiş.

Back
X