- 10 Nisan 2025
- 95
- 206
- 8
- 35
- Konu Sahibi sadesadece
-
Evet. Başka soru?Dışarıda bir arkadaşınız derdini anlatınca boşan demek bu kadar kolay mı?
Evet, onada boşan ben arkandayım diyorumMerhaba,
Bir süredir burada epey yazı okudum, sosyolojik olarak incelemek lazım ama buradaki kadar “boşan” diyen bir ekip görmedim, neden bu kadar rahat bir şekilde herkes boşanma tavsiyesi veriyor?
Dışarıda bir arkadaşınız derdini anlatınca boşan demek bu kadar kolay mı?
Hayır ama bazen oldukça basit konularda dahi boşan yazıyorlar, burada yazanın yaş ortalaması, eğitimi, psikolojisi belli mi? Belki bundan etkilenecek kadar küçük ve yeni bir süreçte. Bazen okurken şok oluyorum mutsuz insan sayısı mı çok bilmiyorum.Herkese boşan denmiyor. Aldatılmays, şiddete deniyor. Bağımlıysa deniyor.
Evlilikte olmaması gereken şeyler varsa ne denilsn mesela?Çek otur mu?
Tamam konuyu atın buraya bakalım gerçekten çok basit mi?Hayır ama bazen oldukça basit konularda dahi boşan yazıyorlar, burada yazanın yaş ortalaması, eğitimi, psikolojisi belli mi? Belki bundan etkilenecek kadar küçük ve yeni bir süreçte. Bazen okurken şok oluyorum mutsuz insan sayısı mı çok bilmiyorum.
Öyle farazi “oldukça basit konular” diyerek olmaz. Kime göre basit, neye göre basit. Atın bir örnek yorumlayalım.Hayır ama bazen oldukça basit konularda dahi boşan yazıyorlar, burada yazanın yaş ortalaması, eğitimi, psikolojisi belli mi? Belki bundan etkilenecek kadar küçük ve yeni bir süreçte. Bazen okurken şok oluyorum mutsuz insan sayısı mı çok bilmiyorum.
Şiddet gören kadına ben boşan derim ...Merhaba,
Bir süredir burada epey yazı okudum, sosyolojik olarak incelemek lazım ama buradaki kadar “boşan” diyen bir ekip görmedim, neden bu kadar rahat bir şekilde herkes boşanma tavsiyesi veriyor?
Üyeler ve forum hakkında bir konu olmasından ziyade ilgi çekici bir durum. Bakış açılarını merak ettiğim için de konuyu değerlendirmek istedim.Öyle farazi “oldukça basit konular” diyerek olmaz. Kime göre basit, neye göre basit. Atın bir örnek yorumlayalım.
Bu arada üyeler ve forum hakkında konu açmak yasssak! Banlanacaksınız.
Bir de boşan dedi diye mutsuz insan genellemesini de yapıştırmış yine.Öyle farazi “oldukça basit konular” diyerek olmaz. Kime göre basit, neye göre basit. Atın bir örnek yorumlayalım.
Bu arada üyeler ve forum hakkında konu açmak yasssak! Banlanacaksınız.
Ziyadesi yok, üyeler ve forum hakkında bir konu ve yasak. Öylesi böylesi yok.Üyeler ve forum hakkında bir konu olmasından ziyade ilgi çekici bir durum. Bakış açılarını merak ettiğim için de konuyu değerlendirmek istedim.
Biz boşanamadığımız için boşan diyoruz, boşanan kadınlar da herkes boşansın istediği içinBir de boşan dedi diye mutsuz insan genellemesini de yapıştırmış yine.
Hayır mutsuz kadına destek olmak isterken mutsuz damgası yemek de
Kadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.O kadar basit nedenlere boşan yazıldığını ben pek görmedim açıkçası.aldatılmış,şiddet görmüş,manevi olarak çökertilmiş kadınlara ne tavsiyesi verelim istersiniz?
Burada insanların boşan dediği kişiler genelde sürekli olarak kocasından fiziksel, psikolojik ekonomik şiddet gören ya da aldatılan kisiler Türk Medeni Kanunu tarafından da gayet boşanma nedeni sayılan şeyler. Normal hayatta da bunları yaşayan arkadaşlarıma, boşan diyorum zaten.Merhaba,
evet kolayMerhaba,
Muhakkak detay veriliyordur eşim evi ayırmayı kabul etmıyor yada annesine inanıp benimle arasını bozuyor vs diye.e bu durumda düşünüyorum ben yine boşan derimKadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?