- 24 Aralık 2014
- 5.320
- 7.121
- 398
- Konu Sahibi sadesadece
-
Ay ne güzel cevap aklıma gelmedi bu biliyormusunuz berbat evliliğe dayan yorumcusuna yazmak bencede ya dayaktan gözü çıkmış kadına takma göz tak bişey olmaz hayatım der bu tiplerSanane?
Konuda yine aynı koca , kadını oyalayıp duruyor, bir türlü evler ayrılmıyor. Sonra kadın bir bakıyor bir evde cümbür cemaat 20 yıl geçmiş.Bunu yazarken çok düşündünüz mü? Ayrılması gereken tek şey belki evleriymiş miş! Hımm! Tamam!
Çocuktan ayrılmak istememe kısmını anlayabiliyorum. Yalnız o konu özelinde abartılar olduğunu düşünüyorum. Adam evlilikte kusurlu taraf değilken; neden elinde, avucunda ne varsa kadına versin ?Sanılanın aksine çocuk için boşanmayan adamlar da var. Her gün çocuğunu görmek isteyip annesinden de ayrılmasına gönlü razı gelmediğinden duruyor. Bu hikayeden beterini yaşayan erkek arkadaşlarım var, tamamen bu motivasyonla dişlerini sıkıyorlar.
Bazı insanların aydınlanması çok zaman alır. Sevgisi yoğunsa hele iyice tüketene kadar hiçbir şeyi gözü görmez. İstikrarlı olarak zamanla dozu arttırılmış manipülasyonları sezmek zordur. Herkesin karakteri bir değil ama ben açıkçası şurdan biliyorum evlenmeden önce asla kabul etmem dediğim bazı şeyleri evlilik içinde kabul ettim.Çocuktan ayrılmak istememe kısmını anlayabiliyorum. Yalnız o konu özelinde abartılar olduğunu düşünüyorum. Adam evlilikte kusurlu taraf değilken; neden elinde, avucunda ne varsa kadına versin ?
Çocuk olunca adamlar da bir duruyor, özellikle çocuklarım bunun gibi bir kadının elinde kalmasın diye duruyorlar. Kuzenim yaşadı benzer bir evliliği yıllarca, biz abi boşan dedikçe zamanı var diyordu. Bu yaz başı küçük kız velayetini babanın alabileceği yaşa gelince çaktı davayı, aldı çocuklarını koydu hatunu kapının önüne. Mecburen sabreden adamlar da var. Annenin çocuk için katlanması saçma çünkü çok büyük olasılıkla velayet anneye veriliyor zaten. Babaların çocuk için katlanıyor olması daha mantıklı vr yüksek ihtimal.O konuda kadına söylenecek bir şey yok aslında. Ortada gerçekten anlatılan donanımda bir adam varsa(!) ; adamın 10 yıl önce boşanmış olması gerekiyor zaten.
Mal davaları uzun sürebiliyor. Adamın geliri iyi, ikinci evin yarısını da alacak, üstüne koyar yarım evi bir ev yapar. Hem kadından bir çocuğu var, çocuk konusunda kadına belli ki güveniyor, bir daha evlenme durumunda çocuğun hakkını şimdiden bırakayım demiş de olabilir.Çocuktan ayrılmak istememe kısmını anlayabiliyorum. Yalnız o konu özelinde abartılar olduğunu düşünüyorum. Adam evlilikte kusurlu taraf değilken; neden elinde, avucunda ne varsa kadına versin ?
ben bekarım, okurken benim bile evlenip boşanasım geldi.
Konunuzun ilk halini beğenmeyip, güncellemeye karar vermişsiniz.
Konunuzu güncellerken de "ben bekarım..." demişsiniz. Siz bekarsanız :
23 Ağustos 2025 Ev işleri ve eşimin beklentileri
18 Nisan 2025 Çocuk istememek
10 Nisan 2025 Ev alma süreci
konuları kime ait ?
Konu başlığınıza da itirazım var. "Boşan ben arkandayım" diye bir felsefe olamaz. Herkes bu hayatta kendinden sorumlu. İnsanlar bir karar alırken enine boyuna düşünüp, sonuçlarıyla da kendileri mücadele etmeli.
Bazen ahaaa kesin boşanacak diyorum bir bakıyorum üyelik iptali yapmış
Ortalığı karıştırıp gitti ben de fark ettim.Kadın evli olduğundan bahsettiği ve evliliğine dair de açtığı konuları olmasına rağmen "ben bekarım..." dedi; üyelik iptali yapmış çok mu.
Var bi karın ağrısı az sıkıştırınca arazi oldu.Kadın evli olduğundan bahsettiği ve evliliğine dair de açtığı konuları olmasına rağmen "ben bekarım..." dedi; üyelik iptali yapmış çok mu.
Ortalığı karıştırıp gitti ben de fark ettim.
Sahte konu açmaktan ne zevk alıyorlarsa artık.Var bi karın ağrısı az sıkıştırınca arazi oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?