Kk kadınları ve boşan ben arkandayım felsefesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aldatma ya da şiddet nasıl boşanma sebebi olamaz? Daha ne olmasını bekleyebilir bi kadın. Siz beni yanlış anlıyorsunuz.

Kadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.
İşte kadınların dediğinde bu , böyle evlilik olmaz kocana resti cek evleri ayırsın ve koca olmanın sorumluluğunu alsın, almıyorsa da boşan diyorlar zaten.
Kaldi ki sırf bize değil Yargıtay'a göre de karısını kayınvalidesi ile aynı evde yaşamaya zorlamak, tarafların evliliklerine kayinvalidenin müdahil olmasına izin vermek erkegin ağır kusuru ve boşanma nedeni zaten

Evet. Ben bosandım. Değerimi bilen biriyle evlendim. Dışarıda derdini anlatan arkadaşlarıma da derdinin ve çözümünün ne olduğuna bakarak zaman zaman boşanma tavsiyesi veriyorum.

Çok fazla bosan ve ayrıl deniyor katılıyorum ama çok da fazla şiddet, kumar konusu var. Dayak yiyen kadına boşan demeyip ne diyeceğiz her gün öldürülen kadın haberi çıkıyor. Kumar borcu üzerine borç yapana ne diyeceğiz çalışır ödersiniz kocandır bırakma mi diyeceğiz.

Öyle tripli nazlı huysuz olduğu belli bir kadın konu açınca linçleniyor merak etmeyin. Ya boşan ya da kocana her istediğini yaptır gibi bir düşünce yok boşan yorumlarında.

Kadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.
Kadınlar kayınvalideleriyle direkt sorun yaşamaz. Anneci, denge kurmayı beceremeyen, karısını kollayamayan kocaları yüzünden sorun yaşarlar. Burada da tek çözüm kocayı postalamaktır.

Ayrı ev açmamak, taraflardan birinin eşini ailesiyle yaşamaya zorlaması boşanma sebebi. Bu adamlar da sen haklısın karıcım hemen yarın ev bakıyoruz kiralık demiyorlar. Konusu açıldığı anda hır gür çıkıyor, herifin işine gelmiyor kira fatura ödemek.

Çok uç örnek vericem belki katılmayanlar olabilir şiddet ve cinayet olaylarının bile çoğu boşanmamaktan kaynaklanıyor. Zaman içerisinde birbirinden nefret etmiş, birbirlerine hiç tahammülü kalmamış iki insan sırf boşanmamak için boşanmazsa, erkek kişisi bu kadın nasıl olsa gitmiyor diye fiziksek/psikolojik şiddetin dozunu arttırıyor. Kadın kişisi de her şeye sustuğu için buna da susuyor. Ben tahammül konusuna çok dikkat ediyorum o yüzden.

Ona bile başta boşan demiyorlar ki Katip pek "Aynı evde olmaz, kendi eviniz olmalı; aynı eve gelin gitmeyi kabul etme/ ayrı eve çıkın eşinize söyleyin" diyorlar. Kim hemen "Boşan!" yazıyor? Kabul etmeyin, sizi buna zorlarsa, bu bir ayrılık sebebidir, mutlu olmadığınız yerde neden ömrünüzü geçireceksiniz?" deniyor. Şimdi bunda nasıl bir yuva yıkıcılık vazifesi görmüş oluyoruz bizler? Sanki ortada yuva var da...

Evet dedim. Cayir cayir aldatiliyordu. Bosan bak ailen arkanda, cocugun anaokulu yasina geldi, senin meslegin var dedim. O gitti ikinci cocugu yapti. E bile bile lades bundan sonra aldatildiginda hic aglanma kabul etmis oldun dedim.

34 yasindayim. Yuksek lisans mezunuyum. Psikolojim yurt geneli ortalamasinda. Baska soru?

Nisanliyken ayril diyoruz, evlenip konu aciyorlar, bosan diyoruz, cocuk yapip yine konu aciyorlar. Bizi takan yok yani.
Hatta sevgililikten başliyoruz ayrıl demeye. Her seferinde şok olmuş şekilde geri geliyorlar. Sayfa sayfa konuşulmamışcasına.

Yoo hiç de öyle birşey yok.gayet de haklı sebeplerle boşan deniliyor çok büyük çoğunlukla.hatta kadınların haksız olduğu konularda erkekleri savunuyorlar sonuna kadar.git gönlünü al falan diyorlar.bu arada bu tarz konular açmak yasak.kapatılacak.

Burada hiçbir zaman basit konulara boşan yazılmaz. Aldatılmak ya da şiddet görmek sizin için basitse burada sorunlu olan üyeler değil, karakteriniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…