- 10 Nisan 2025
- 95
- 206
- 8
- 35
- Konu Sahibi sadesadece
-
Aldatma ya da şiddet nasıl boşanma sebebi olamaz? Daha ne olmasını bekleyebilir bi kadın. Siz beni yanlış anlıyorsunuz.Burada insanların boşan dediği kişiler genelde sürekli olarak kocasından fiziksel, psikolojik ekonomik şiddet gören ya da aldatılan kisiler Türk Medeni Kanunu tarafından da gayet boşanma nedeni sayılan şeyler. Normal hayatta da bunları yaşayan arkadaşlarıma, boşan diyorum zaten.
Hatta burada öyle eşler arasında olan normal sorunlara ve anlasmazliklara gayet yapıcı yorumlar hatta erkeğin haklı olduğu yerlerde konu sahibinin aklını başına getirebilecek yazılar da oldukça faLa
Kimse ufak tefek kavga ya da tartışmaya boşan dediğini görmedim. Velev ki sizin için aldatma şiddet gibi şeyler boşanma nedeni değilse sizde boşanma diye kendi doğrunuzu yazın yani kimse engellemez.
İşte kadınların dediğinde bu , böyle evlilik olmaz kocana resti cek evleri ayırsın ve koca olmanın sorumluluğunu alsın, almıyorsa da boşan diyorlar zaten.Kadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.
Kadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.
Evet. Ben bosandım. Değerimi bilen biriyle evlendim. Dışarıda derdini anlatan arkadaşlarıma da derdinin ve çözümünün ne olduğuna bakarak zaman zaman boşanma tavsiyesi veriyorum.Merhaba,
Bir süredir burada epey yazı okudum, sosyolojik olarak incelemek lazım ama buradaki kadar “boşan” diyen bir ekip görmedim, neden bu kadar rahat bir şekilde herkes boşanma tavsiyesi veriyor?
Dışarıda bir arkadaşınız derdini anlatınca boşan demek bu kadar kolay mı?
Eksik okuma ve genellemeyi beraber yaptım. Teşekkürler.Ve bu yorumlar da geliyor "Aynı evde olmaz"... Siz eksik okuma mı yaptınız yoksa genellemek hobiniz mi?
Tamam. Bir dahakine daha dikkatli olursunuz, daha bir okursunuz örnekleri, genellemeden önce bilhassa. Rica ederim.Eksik okuma ve genellemeyi beraber yaptım. Teşekkürler.
Kadınlar kayınvalideleriyle direkt sorun yaşamaz. Anneci, denge kurmayı beceremeyen, karısını kollayamayan kocaları yüzünden sorun yaşarlar. Burada da tek çözüm kocayı postalamaktır.Kadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.
Ayrı ev açmamak, taraflardan birinin eşini ailesiyle yaşamaya zorlaması boşanma sebebi. Bu adamlar da sen haklısın karıcım hemen yarın ev bakıyoruz kiralık demiyorlar. Konusu açıldığı anda hır gür çıkıyor, herifin işine gelmiyor kira fatura ödemek.Kadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.
E onu da diyoruzKadın kaynanasıyla sorun yaşıyor, kocan denge kuramıyor sen orada mutlu olamazsın ayrıl diyorlar. Ayrılması gereken tek şey evleri belki de.
Ayrı ev açmamak, taraflardan birinin eşini ailesiyle yaşamaya zorlaması boşanma sebebi. Bu adamlar da sen haklısın karıcım hemen yarın ev bakıyoruz kiralık demiyorlar. Konusu açıldığı anda hır gür çıkıyor, herifin işine gelmiyor kira fatura ödemek.
Hatta sevgililikten başliyoruz ayrıl demeye. Her seferinde şok olmuş şekilde geri geliyorlar. Sayfa sayfa konuşulmamışcasına.Nisanliyken ayril diyoruz, evlenip konu aciyorlar, bosan diyoruz, cocuk yapip yine konu aciyorlar. Bizi takan yok yani.
Yoo hiç de öyle birşey yok.gayet de haklı sebeplerle boşan deniliyor çok büyük çoğunlukla.hatta kadınların haksız olduğu konularda erkekleri savunuyorlar sonuna kadar.git gönlünü al falan diyorlar.bu arada bu tarz konular açmak yasak.kapatılacak.Merhaba,
Bir süredir burada epey yazı okudum, sosyolojik olarak incelemek lazım ama buradaki kadar “boşan” diyen bir ekip görmedim, neden bu kadar rahat bir şekilde herkes boşanma tavsiyesi veriyor?
Dışarıda bir arkadaşınız derdini anlatınca boşan demek bu kadar kolay mı?
* malum sözlükte bile burası yazılan söyle entryler var;
en çok kullanılan cümleler
1-boşan
2-neden çocuk yaptın?
Örnek 2;
bunun "bir derdim var" adında bir sekmesi var.
okuyunca ulan bunlar gerçek mi tepkisi verebileceğiniz olaylar barındıran ve hiçbir erkeğin haklı çıkabilme olasılığı olmayan, daha derdinizi yazarken ilk cümlenizin ilk kelimesinin ilk hecesini bile yazsanız, boşanmanızı öğütleyen yorum yazılan, okumadım ama boşan diye yorum yapılan hatta hala boşanmadığınız için yorumlarda kızılan bir site.
bazıları sevgilisi ya da nişanlısı ile derdini anlatıyor, bazısı ana babasıyla olan derdini yazıyor, onlara bile önce bi evlen sonra boşanırsın diye nasihat veriliyor.
bekarsan da evlen gör sonra boşanırsın diye yorum yazıyorlar.
ben bekarım, okurken benim bile evlenip boşanasım geldi.
Burada hiçbir zaman basit konulara boşan yazılmaz. Aldatılmak ya da şiddet görmek sizin için basitse burada sorunlu olan üyeler değil, karakteriniz.Hayır ama bazen oldukça basit konularda dahi boşan yazıyorlar, burada yazanın yaş ortalaması, eğitimi, psikolojisi belli mi? Belki bundan etkilenecek kadar küçük ve yeni bir süreçte. Bazen okurken şok oluyorum mutsuz insan sayısı mı çok bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?