- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.381
gel incim sarıp sarmalayalım seni.:teselli:
olay az önce gelisdi canim ben suan sinir ve üzüntümden diyetede raziyim :)))))
:teselli: canımm bütün suç kırmızı çubukun da
tskler kirmiziyi severim sexydir:roflol:
Her bı yanım da ayrı fingirdiyooooo
senıde düşündüm
siz o balayı süitinde napcanız diyin bakemm.:jeyyar:.banane bende gelcemalkisalkisalkisşş kızz balayı suıtını ayırdım bıze gır ıcerıı bırak burayı benumsun benumm okdar
olurrr boylee seylerrr benımkıde ananeme ıller arasıı canlı yayın yapmıstı tartıstıgımızda takmaaa :1hug:
inci tanem bak senin için şarkı çalıyorum.steve vonder kıvamında.... hade asma yüzünü...
Aaaa valla olmaz mutlaka ye para almıycam valla bak:jeyyar:
Cok melek gordum kendımı
hadee oturmaya mı geldık kalkın bakemm... :))
şş kızz balayı suıtını ayırdım bıze gır ıcerıı bırak burayı benumsun benumm okdar
iyi geldi benim annem yok abi bacimda yok (töbe yinede allah korusun)huyum kurusun pasa pasa ben gidicem demedi demeyin:roflol:
siz o balayı süitinde napcanız diyin bakemm.:jeyyar:.banane bende gelcemalkisalkisalkis
Aaaa valla olmaz mutlaka ye para almıycam valla bak:jeyyar:
Cok melek gordum kendımı
:1shok: :1shok: :1shok: bu ne wc bekçiliği haaaa OMGmafoldumben halbuki ben manukyan gibi olmak için o kadar uğraşıyom senağlama senağlama senağlama
ehuehu nasıl cevaplasam sey ımm neysee bıppp şşş sen kucuksun buyude gel suıt ıkı kısılık senı dıger odama alırım:)siz o balayı süitinde napcanız diyin bakemm.:jeyyar:.banane bende gelcemalkisalkisalkis
:1shok: :1shok: :1shok: bu ne wc bekçiliği haaaa OMGmafoldumben halbuki ben manukyan gibi olmak için o kadar uğraşıyom senağlama senağlama senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?