KK Kadn Snma Evi .

olurrr boylee seylerrr benımkıde ananeme ıller arasıı canlı yayın yapmıstı tartıstıgımızda takmaaa :1hug:

vakit gec yoksa annem tr yi arayip cokdan haber etmisdi sonra vurun abaliya hesabi onlar beni ararlar azarlarlar:roflol:alistim artik ya
msn de ilk defa sert konusdum temin telimin fisinide ilk kez cekiyorum cebimide ilk kez kapattim demekki herseyin ilki varmis cok seytan gördüm kendimikötükedihüso

iyi geldi benim annem yok abi bacimda yok (töbe yinede allah korusun)huyum kurusun pasa pasa ben gidicem demedi demeyin:roflol:

tabıı canım kırgınsın sen sımdı ondan..kızgınlık halınde hıc ıstemedıgımız seyler sarf edıyoruz bazen..karsı tarafta oylee ne olursa olsun ata onlar canım sen dedıgım gıbı uzulmee nolurr... :1hug:

:1shok: :1shok: :1shok: bu ne wc bekçiliği haaaa OMGmafoldumben halbuki ben manukyan gibi olmak için o kadar uğraşıyom senağlama senağlama senağlama

kendımı afetıtıryım dımı sonra nerde kalıır donjuanlıgım

siz o balayı süitinde napcanız diyin bakemm.:jeyyar:.banane bende gelcemalkisalkisalkis
ehuehu nasıl cevaplasam sey ımm neysee bıppp şşş sen kucuksun buyude gel suıt ıkı kısılık senı dıger odama alırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…