KK Kadn Snma Evi .

iyi geceler bende sığınıyorum bu eve ya
eşim şu formdan bıkmadınmı diyip duruyor
inanın daha çok işim var burda
artık google yüzünü unuttum

incimcim çok şeytan gördüm seni...

kıs ödüm patladı zatenmafoldumben ilk yolladığımda iletildi mesajı gitmedi mafoldumben

iyi ki benim mesaj yollayacağımı düşünüp kontrol için açtınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yok canim herseferinde özür dileyen hep benim kizkardesimin gizli cep telefonu yakalandi suclusu ben gecemi mahfetti agzima etti saolsun simdiki sözlüsüyle birlikteligi ortaya cikdi bilin bakalim suclusu kimdi :))))))

kıs ödüm patladı zatenmafoldumben ilk yolladığımda iletildi mesajı gitmedi mafoldumben

iyi ki benim mesaj yollayacağımı düşünüp kontrol için açtınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktancok merkliyim napiim her .... maydanoz olurum sonrada al basina belayi:roflol:
iyiki acmisim msj ini görmüsüm ya sen varya melek gibisin her isde bi hayir vardir dogru zamanda bana verdin numarani bak sayende burdayim
bi ilham aldim anneme bagirdim 26yillik hayatimda ben hep sesizdim o yüzden bana der bende susarim erkek kardesim artik küfürle karsilik veriyo kizkardesimde hakliysa hakkini savunuyo

vışşşş bu ne yahu takım burda yine....
efet efet bizde burdyız...
bananeeee bende gelceemmmmmalkisalkisalkiszemuszemus
hojgelmişün tatlummmmzemuszemuszemuszemus

vışşşşş one demek oliiii

bura namusuyla yazışan kadınların yeri değilmi

gunaydınnnnn

oooyy burayı onçün mü kurdun şakkıdı

tunaydınn anladınızmı baskanımızn gercek amacını kotu aletlerıne bızı emel etmekmışşş

gel seker gel sende odama gell burda kural ılk gelen bneımodada kalır ılk gece
kendımı cok capkın gordum smıleyi:)

yok canim herseferinde özür dileyen hep benim kizkardesimin gizli cep telefonu yakalandi suclusu ben gecemi mahfetti agzima etti saolsun simdiki sözlüsüyle birlikteligi ortaya cikdi bilin bakalim suclusu kimdi :))))))

:1shok: sen benim hayatın içinde olan aile topiklerine yazdığım mesajlarımı okumuşsunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bemimle bu kadar ilgili olduğunu öğrenmek beni daa bi şeyttikaydirigubbakcemile3

zemuszemus zemuszemus zemuszemus

:teytey:bosver salla gitsin ay ne doluymusum megerse geldim geceyi mahfettim susayim acucuk hatta dans edeyim ben:teytey:

susss duymmayayım agzundann bı daha ulee mahfettım fılan.. :mymeka: tabııkı anlatacaksın neyız bız burda...anıden cıkınca mmerak ettık zaten... :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…