- 27 Ocak 2009
- 2.127
- 11
- 358
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.401
incimcim çok şeytan gördüm seni...vakit gec yoksa annem tr yi arayip cokdan haber etmisdi sonra vurun abaliya hesabi onlar beni ararlar azarlarlar:roflol:alistim artik ya
msn de ilk defa sert konusdum temin telimin fisinide ilk kez cekiyorum cebimide ilk kez kapattim demekki herseyin ilki varmis cok seytan gördüm kendimikötükedihüso
vakit gec yoksa annem tr yi arayip cokdan haber etmisdi sonra vurun abaliya hesabi onlar beni ararlar azarlarlar:roflol:alistim artik ya
msn de ilk defa sert konusdum temin telimin fisinide ilk kez cekiyorum cebimide ilk kez kapattim demekki herseyin ilki varmis cok seytan gördüm kendimikötükedihüso
tabıı canım kırgınsın sen sımdı ondan..kızgınlık halınde hıc ıstemedıgımız seyler sarf edıyoruz bazen..karsı tarafta oylee ne olursa olsun ata onlar canım sen dedıgım gıbı uzulmee nolurr... :1hug:
incimcim çok şeytan gördüm seni...
iyi geceler bende sığınıyorum bu eve ya
eşim şu formdan bıkmadınmı diyip duruyor
inanın daha çok işim var burda
artık google yüzünü unuttum
yok canim herseferinde özür dileyen hep benim kizkardesimin gizli cep telefonu yakalandi suclusu ben gecemi mahfetti agzima etti saolsun simdiki sözlüsüyle birlikteligi ortaya cikdi bilin bakalim suclusu kimdi :))))))
bende bende şakkıdışakkıdı
carıyelerım sızde buraya gecınn yerlesşinnvışşşş bu ne yahu takım burda yine....
kıs ödüm patladı zatenmafoldumben ilk yolladığımda iletildi mesajı gitmedi mafoldumben
iyi ki benim mesaj yollayacağımı düşünüp kontrol için açtınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oooyy burayı onçün mü kurdun
efet efet bizde burdyız...vışşşş bu ne yahu takım burda yine....
bananeeee bende gelceemmmmmalkisalkisalkiszemuszemuskendımı afetıtıryım dımı sonra nerde kalıır donjuanlıgım
ehuehu nasıl cevaplasam sey ımm neysee bıppp şşş sen kucuksun buyude gel suıt ıkı kısılık senı dıger odama alırım:)
hojgelmişün tatlummmmzemuszemuszemuszemusiyi geceler bende sığınıyorum bu eve ya
ayyy canım benım yaaa ne desem bılemedım sımdı... :teselli:
iyi geceler bende sığınıyorum bu eve ya
vışşşşş one demek oliiii
bura namusuyla yazışan kadınların yeri değilmi
oooyy burayı onçün mü kurdun şakkıdı
gel seker gel sende odama gell burda kural ılk gelen bneımodada kalır ılk geceiyi geceler bende sığınıyorum bu eve ya
yok canim herseferinde özür dileyen hep benim kizkardesimin gizli cep telefonu yakalandi suclusu ben gecemi mahfetti agzima etti saolsun simdiki sözlüsüyle birlikteligi ortaya cikdi bilin bakalim suclusu kimdi :))))))
opuyorumnanaktancok merkliyim napiim her .... maydanoz olurum sonrada al basina belayi:roflol:
iyiki acmisim msj ini görmüsüm ya sen varya melek gibisin her isde bi hayir vardir dogru zamanda bana verdin numarani bak sayende burdayim
bi ilham aldim anneme bagirdim 26yillik hayatimda ben hep sesizdim o yüzden bana der bende susarim erkek kardesim artik küfürle karsilik veriyo kizkardesimde hakliysa hakkini savunuyo
carıyelerım sızde buraya gecınn yerlesşinn
kıss sen yoksam nuri alço musunnnnsengözlerimebaksanabcarıyelerım sızde buraya gecınn yerlesşinn
kıs burdayız alüüüüüü sesim gelürmüüüüüalkisalkisalkishuuuuuuuuuuu kimse yokmu
küserim hııııııııııı
:teytey:bosver salla gitsin ay ne doluymusum megerse geldim geceyi mahfettim susayim acucuk hatta dans edeyim ben:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?