- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.521
sizi takip ediyom ediyom yazamıyorum bir türlü.
evde yer varsa bende geleyim bir köşeye sıgışırım.
sen kitledim sanmissin canim,bundan sonra kapilari iyice kontrol et,aha böyle elindekini kacirisin:dance:oh yakaladım uyututm bılee
sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabkaydirigubbakcemile
cnm se suıtımden ne ara cıktın kapını kılıtlemıstımm
oh beee ahanda sihirli kelime buymus,ben niye daha önce düsünemedim ki,patlat kuzuum patlatt:ecrin_bebek:kiz sen simdi pat diye patlat yazinca icimden gelmedi biliyonmu söyle nazlanacan acucuk:jeyyar::roflol:
Ben ılgıleneyım sızınle
Buyrun ıcerıye
Emınım gırısde oda fıyatlarını okumussunuzdur
Bu duruma gore odemeyı alıyım
Nakıt ltf
Sonra ıcerıde oynamaya baslayabılısınız....
bu arada ben birşey itiraf edeyim misafirlerin biri bendim
uykum kaçtı cep telden girdiydim buraya giriş yapamadım misafir oldum.
ilk burası çıkınca karşıma yazılanları okumakdan kendimi alamadım açtım bilgisayarı.
geldim yanınıza valla padişah da oldum ya artık.delikafadulden
bu arada ben birşey itiraf edeyim misafirlerin biri bendim
uykum kaçtı cep telden girdiydim buraya giriş yapamadım misafir oldum.
ilk burası çıkınca karşıma yazılanları okumakdan kendimi alamadım açtım bilgisayarı.
geldim yanınıza valla padişah da oldum ya artık.delikafadulden
ben cift porsiyonlugum sakin unutma beni 2olarak sayman lazim:roflol:nereye bizim uykumuz yokki:jeyyar::roflol:
anacum sen bu performansla nurialçoyu sollarasınnalkisalkisalkisalkisalkisalkis
sen kitledim sanmissin canim,bundan sonra kapilari iyice kontrol et,aha böyle elindekini kacirisin:dance:
oh beee ahanda sihirli kelime buymus,ben niye daha önce düsünemedim ki,patlat kuzuum patlatt:ecrin_bebek:tabi kiyabilirsen
kızlar artıkın bende kaçıyorum.yohsam zabah kalkamıcimmm..hepiciğünüzü öperüm en sulusundannnn
cnm benım senı herturlu saydım :roflol:
sengözlerimebaksanab okımkıı hıııııııı:) gınnese gırdım bennnn
cnm sen son kotu yola dusurdugum hatundun dalgınlıgıma geldı bıdahakıne senı dırek kelepcelıcem kacamassın hadı ben kacar sekerlerrr optummm
kızlar artıkın bende kaçıyorum.yohsam zabah kalkamıcimmm..hepiciğünüzü öperüm en sulusundannnn
kelepcemi :1shok:siginma evinde zorlami kaliyoz ya,kafam karisiyii :bbo:bak simdi,cnm benım senı herturlu saydım :roflol:
sengözlerimebaksanab okımkıı hıııııııı:) gınnese gırdım bennnn
cnm sen son kotu yola dusurdugum hatundun dalgınlıgıma geldı bıdahakıne senı dırek kelepcelıcem kacamassın hadı ben kacar sekerlerrr optummm
Yenı yıla nasıl gırersen ole gecer den cıkarak soruyorum
2009 yılınız nası gecıyor :uhm:
bugunku hasılatımı topladım burdann :) sabahaa kalkabılırsem yorgunnlugum cıkarsaa gelıcemm sımdılık elektrıgınız gıtsın baglantınız kopsun emiiiiii ben yokken dıyım ama gece benım elektrık gıttıı :roflol:€
Bak bunu soyledıgın ıyı oldu
Artık sana sıradan oda veremeyız
Suit verecez sana
Fiyatı malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?