- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.561
niyee kuzuum,kiyamadin mi:ecrin_bebek:
hee canim ya,bende karistircam simdi,burasi siginma mi geyik mi,kafam karismaya basladi iyice,sardusum sen bitane daha ac,orasida geyik siginma olsun,kaydirigubbakcemile3bacumm o geyıkhaneyle karıstırdı... :roflol: :roflol:
kelepcemi :1shok:siginma evinde zorlami kaliyoz ya,kafam karisiyii :bbo:bak simdi,
tanidinizmi kizlar en irisi benim:roflol:
hepsını de sen mı yaptın pırt pırt mafoldumben
bu es se nin nuri mi:içelim:yoksam coşkun mu kaydirigubbakcemileolduğuna karar veremiyorum bir türlüCADIARZU
kanaryam sence hangisi:uhm:
vaşş ne dıcek kıs yatcam yaaacanim bu konuda konusayim mi eminmisiniz önce onu bir söyle bakayim sen bana,
es_se kullanıcısından alıntı
bugunku hasılatımı topladım burdann :) sabahaa kalkabılırsem yorgunnlugum cıkarsaa gelıcemm sımdılık elektrıgınız gıtsın baglantınız kopsun emiiiiii ben yokken dıyım ama gece benım elektrık gıttıı :roflol:€
bu sondaki euro işareti neCADIARZU
ve de elektriklerin için :icecream:
yok kanaryam mınık kusum bızz bolee ıyıyız...yoksa hayatta gıremem kkya... sırnaşık şey zaten kart alıcam dıyee adama fazla mesaı yapcam dıye attım tuttum polıtıkacılar gıbı.. :jeyyar: dertsız basıma dert mı alem Allasen..
o ne oylee ? :uhm:
ehuehuuu
kırmzı lı ıkı tane var bırı sen bırı zakkum
ana bucahıll daa burdan agıma dusurduugm fıstıklar onlarr canım aldım hasılatı alemlere akıoyrum benn
cnm ank 06 ya sorun onunla gorustuk cınsıyetımı o sızee der
vaşş ne dıcek kıs yatcam yaaa
hasılat euro paraa kadın yıyecek aleme akmak ıcn tum malzemeyı topladım burdan demekk eletrııgm bu gece gıdersee varya hepınızın pc cokertcem optumm hadı fazla yazmayın sızdee gıdınnnnnnnn
cek o emzikliyide bak gör kiyiyomuyum kiyamiyormuyum diye:jeyyar:
yaaa kıyamadıııı :roflol: :roflol: :roflol:
:teytey:evvet evvet onlar biziz:teytey:
kkiz sardus geyikde kanaryaya bi adet cüce vermisdi ya onu anlatmaya calisdim:roflol:
:roflol: bende sandım ki :roflol: burda çok zopa yedin diye kanaryaya kıyamıyon:roflol::roflol:
anaa çokmu pahalı ya bir indirim yapsanız.
heeee su mınık mı yosam...
inan kiyamiyom elim varmiyo döfmeye aceb burasi siginma evi oldugundanmidir nedir:roflol:
:teytey:evvet evvet onlar biziz:teytey:
zemuszemus zemuszemus
söylemicem iste catlada patla kim oldugunu düsün sabaha kadar,al sana takinti,düsün bakem kimdi..kiz neydi senin o cimcime bi tkintin vardi cücemiydi neydi basa cikamiyodun o olmasin:roflol:
yok tatlim,ama kanimca es se coskun,vereliniortak çok özelse geyikhaneye geçelim yasakkelime
canim sen rahatsan,sorun yok,yok kanaryam mınık kusum bızz bolee ıyıyız...yoksa hayatta gıremem kkya... sırnaşık şey zaten kart alıcam dıyee adama fazla mesaı yapcam dıye attım tuttum polıtıkacılar gıbı.. :jeyyar: dertsız basıma dert mı alem Allasen..
neyii anlamiyomki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:cek o emzikliyide bak gör kiyiyomuyum kiyamiyormuyum diye:jeyyar:
kesınn dıyorum bende burda kendımı bı garıp duygusal hıssedıyorum... geyıkhaneye gecsek gor bak olacakları... :jeyyar:
heeee su mınık mı yosam...
cimcime dedim cüce dedim mnik demek aklima gelmedi iyimi:jeyyar::roflol:
söylemicem iste catlada patla kim oldugunu düsün sabaha kadar,al sana takinti,düsün bakem kimdi..
yok tatlim,ama kanimca es se coskun,
canim sen rahatsan,sorun yok,
neyii anlamiyomki:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?