- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #2.541
bugunku hasılatımı topladım burdann :) sabahaa kalkabılırsem yorgunnlugum cıkarsaa gelıcemm sımdılık elektrıgınız gıtsın baglantınız kopsun emiiiiii ben yokken dıyım ama gece benım elektrık gıttıı :roflol:€
anahh kız kanarya kocısın ıznee ayrıldı heee... gule gule besle buyut artıkın... :))
aaa mıllet dagılıyorr gene....sen ben keloglan kalcaz haaaaaa.gececıler... :))
kelepcemi :1shok:siginma evinde zorlami kaliyoz ya,kafam karisiyii :bbo:bak simdi,
ahhh sagol canim.artikin öyle yapcazkaydirigubbakcemile3,darisi sizinkilerin,anahh kız kanarya kocısın ıznee ayrıldı heee... gule gule besle buyut artıkın... :))
bu es se nin nuri mi:içelim:yoksam coşkun mu kaydirigubbakcemileolduğuna karar veremiyorum bir türlüCADIARZU
kanaryam sence hangisi:uhm:
kelepcemi :1shok:siginma evinde zorlami kaliyoz ya,kafam karisiyii :bbo:bak simdi,
ahhh sagol canim.artikin öyle yapcazkaydirigubbakcemile3,darisi sizinkilerin,
anaa çokmu pahalı ya bir indirim yapsanız.
canim bu konuda konusayim mi eminmisiniz önce onu bir söyle bakayim sen bana,bu es se nin nuri mi:içelim:yoksam coşkun mu kaydirigubbakcemileolduğuna karar veremiyorum bir türlüCADIARZU
kanaryam sence hangisi:uhm:
canim bu konuda konusayim mi eminmisiniz önce onu bir söyle bakayim sen bana,
niyee kuzuum,kiyamadin mi:ecrin_bebek::çok üzgünümlmuyor elim varmiyo vuramiyorum :çok üzgünüm:
canim bu konuda konusayim mi eminmisiniz önce onu bir söyle bakayim sen bana,
ahhh sagol canim.artikin öyle yapcazkaydirigubbakcemile3,darisi sizinkilerin,
niyee kuzuum,kiyamadin mi:ecrin_bebek:
Olduuu bıde soyle uzanıyım ıstersen :mymeka:
İndirim de ne demek yok benım sozlugumde
ıkı katı ucretı bılırım ındırımı bılmemmm
Hadı canım hadı nakit dedık ya da yarın geyıkhaneye ugra
tahsılat ıcın bı anlasma ımzalarız
Nuri ya da Coskunla bı fılm sozlesmesı seklınde odersın
oldu da bıttııııı :jeyyar:
canimm söylicem de baskandan bir cev bekliyom:smiley-cool::roflol::roflol::roflol:
kiz neydi senin o cimcime bi tkintin vardi cücemiydi neydi basa cikamiyodun o olmasin:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?