E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #1.761
şahsen ben de kışkırmamsırnaşık şey
diyosuun:jeyyar:sengözlerimebaksanab
of lu hanım ablaaa bak "kışkırmam" diyen bir oflusever hagun var ellerinden öper:jeyyar:
üstte yapıyon o alt taraftaki boşlukta kümeleniyo:roflol::roflol:
kışkırtana bağlı :jeyyar:
ha onu begenmedınmı al buyurr buu
ha onu begenmedınmı al buyurr buu
ne yaparsınız burda bende bi bakıyım dedim kimden korkup sığındınızzz burayaa
yaaa ne tarafa gitcegimi sastim-tatlicadiarzu-,burdamiyiz artik karar verin,yoksa yinemi gittiniz
diyosuun:jeyyar:sengözlerimebaksanab
of lu hanım ablaaa bak "kışkırmam" diyen bir oflusever hagun var ellerinden öper:jeyyar:
ayyy birdenbire bi kışkırıverdim nedenseeee:roflol::roflol::roflol:
delikafadulden +18 mizah da senin topiklerin yıkılııııırrrrr:roflol: :roflol: iyi ki yapmışım sağaa:roflol:
yoh onuda biğenmedümmm:1closedeyes::sm_confused::dilcikar:
başka varmidur?
şimdi şööle oliy
KK sizde bağımlılık yaptı ve akşamları yemek yerine kahvaltı mı yapmaya başladınız mafoldumben
KK sizde bağımlılık yaptı ve çocuklarınız tavalarla tencerelerle oynamaya mı başladıgamyoncuiremsu
KK sizde bağımlılık yaptı ve temiz don giymek için yeni don mu almaya başladınızkaydirigubbakcemile3
KK sizde bağımlılık yaptı ve komşular eviniz için çöp ev ihbarı mı yaptı-tatlicadiarzu-
KK sizde bağımlılık yaptı ve kocişiniz tarafından evinizden banlanmanız her an olabilir mikaydirigubbakcemile
işte size KK Kadın Sığınma Evibuyrunnnnnnnnn
evinizden banlandığınız zaman gidebileceğiniz bir kapınız var artık
o halde napıyoruz KK nın zevkünü sefasını artık bundan böyle korkmadan sürüyoruzzemuszemus zemuszemus zemuszemus
sığınma evimiz risk altında ki genç kızlarımıza, anası babası patronu tarafından evinden işinden kovulma riski taşıyan her KK bayanına açıktır
KK nın risk altında ki hatunlarına hayırlı olsun diyerek "KK Kadın Sığınma Evi" açılışımızı yapıyorumturkbayragi alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
tabi ki başkan kim oluyoitirazısı olan var mısengözlerimebaksanab
evet ya.öbür tarafta bekliyim saf saffisfisfisvah yawrimm biz hep burdayıkta sen orda beklinnnaniknanik
buyursun hemen
yoh onuda biğenmedümmm:1closedeyes::sm_confused::dilcikar:
başka varmidur?
yaaa ne tarafa gitcegimi sastim-tatlicadiarzu-,burdamiyiz artik karar verin,yoksa yinemi gittiniz
bunu unuttumm temız olalaımmmm
yaww size diyorum alt kısım bu işlem için tasarlanmış yormayın kendinizi.
üstten yap altta biriktir sonra gübre niyetine:roflol::roflol::roflol:
ahh sardusum gördün sonuda,hatirini soriyim görmüyon,baskan diyorum görmüyosun,ama haklisin sardusum baskanim,cok yogunsun,:teselli:arada tünel var kestirmeden git gelkanaryam minik kuşşum:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?