KK Kadn Snma Evi .

he datlum aynen üle oluyo:teselli: opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan zemuszemus zemuszemus

kanaryam noldiii senin bi derdin var gibifisfisfis kefüüün yok ha canım benim:1no2:
yok tatlim iyiyim Allaha sükür,konulari okuyorum,bir yandan özel msjlasiyorum bir yandan msndeyim,o yüzden konuya odaklanamadim, katilcam araniza yani takipteyim....sengözlerimebaksanab

kızlar sımdılık banamusade tam 15 saattır bu topıkteyım bı madalya hak ettım amaa

:1shok:
sen ondan wc arayışlarındasın annaşıldı meseledelikafadulden
uygun wc bulursan sen 24 saat te kalkmassın:roflol::roflol::roflol:

kızlar sımdılık banamusade tam 15 saattır bu topıkteyım bı madalya hak ettım amaa
:hooray: bu kupayı hakettin o zaman madalya kesmez seni..

iyi geceler canım...:1hug:

:roflol::roflol::roflol:

gunde 3lt su ıcınce kocısten cok vc ıle es olduk :)

:hooray: bu kupayı hakettin o zaman madalya kesmez seni..

iyi geceler canım...:1hug:

:roflol::roflol::roflol:

sgl fıstık malum duamı burdada edıyım elektırıgnız kesılır baglantınız kopar inşş ki bne yokken fazla yazamayın sabah görüşürüz şekerler:):)

günaydın ohhhh xzem kıs bu ne böyle uyumadında bize böyle kral kahvaltımı hazırladın alkisalkisalkis ama kalabalıkta tadı çıkar nerde bu millet

valla sabahlamış bu karular sıktıkları spreyler kendilerine mi tesir etti acep
yoksa kocaları mı sıktı sprey kalkıp pc başına oturmasınlar diye delikafadulden

günaydın hanımlar opuyorumnanaktan
sığınma evi açılmışta benim haberim yok klava: küstüm size :dilcikar:
neyse benide alırsanız barışırım vereliniortak hemsize bukkaaaaaaaaaaaa para bide altın veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…