- Konu Sahibi Halikarnas
-
- #1.781
hehe demek kıskırırsınız ha wc begenmessınız haa alın bunu ıste hepınıze topık basındaykenn kalkmak zorunda klamayınn ucretsız dagıtıyorumm
kızlar sııgnma evımzın yemekhanesıı buyurn hala ac olan varsaa
buyur wc dısardaa sana ozel
mantıklı...
bana bi fıkrayı hatırlattı....üstten öküzü atıyosun alttan sosis çıkıyo...bazen de üstten sosisi atıyosun alttan öküz çıkıyo...ahahahahahhah:roflol::roflol::roflol::roflol:
bişi sorucam
dil fonksiyonel mi kaydirigubbakcemile3
ahh sardusum gördün sonuda,hatirini soriyim görmüyon,baskan diyorum görmüyosun,ama haklisin sardusum baskanim,cok yogunsun,:teselli:
bak bunu beğendimm alkisalkisalkis:jeyyar:
kopart kopart harca vereliniortak
tam benliiik :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: yaşasın bezden kurtulacam artıkın :teytey: :teytey: :teytey:
noldii yüzün soldiiiiöğkk midem alt üst oldiii
bişi sorucam
dil fonksiyonel mi kaydirigubbakcemile3
öyle oldugunu tahmin ettim canim,bende okumaya yetismeye calisiyorum,senin topikler,maasallah,jet hiziyla ilerliyoootatlım her mesaj yazdıktan sonra yallah dediğimde beni sayafalarca ileri atiy OMGmafoldumben kendime gelip ne olduğunu anlamaya çalışırken hoopppp başya yazdığım bir mesaj gene sayfalarca ileri atiy OMGmafoldumben
bend edıyodum bu mayhoşş kokular nerden celiyy ıyy hemen al bıtane bedavaa bendennn
ehüehü bo soruyu es geçelim:)[/QUOTE]
sen kokudan ben pişikten muzdaribiz çabuuuk gelsinnnn:roflol: :roflol:
ıığğııı geçmeyelim geçmeyelim:dilcikar:
öyle oldugunu tahmin ettim canim,bende okumaya yetismeye calisiyorum,senin topikler,maasallah,jet hiziyla ilerliyooo
temızlıkcımızı nıhayet buldumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?