Kk nın akıllı hanımları el yardım.

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Benim is yerime gitmem icin 2 vesait degistirmem gerekiyor.uzak.ve ters bir yerde.aracimla gidiyorum.lakin cok acildim maddi olarak.ve tum borclarimi kapatmam icin araci satmaliyim.kafa kafaya borclar kapaniyor.bu sekilde de cok sıkısıyorum hakikaten bi tatile gidemiyorum bi yere cikamiyorum.benzin yemek fatura ve borclar maas bitiyor.
Simdi sorum su ben aracimi satarsam en az 6 ay arac alamayacagim ve ise gidip gelmem zorlayacak.ayrica is geregi bi yerlere gitmem gerekiyor.toplu tasimada bu cok zor.
Satmazsam da yine bi 6 7 ay cok sıkısık olacagim ama 7 aydan sonra bir mijtar duzene girer.
Suz olsaniz tum borclari kapatir rahata erer ama ise gidip gelirken zorlanmayi goze alir misiniz yoksa 6 ay daha disinizi sıkar mısiniz?cok ama cok bunaldim.fikirleriniz degerli.tesekkurler

Onca zaman dişini sıkmışsın cnm biraz daha sık şu dönemde araba akmakta zor

Sıkışmadan zora gelmeden borç bitmiyor. Kredi ödüyorum nefret ettim borçtan. Bankalar arıyor bazen kredi notunuz düşüyor diye. Allah belasını versin o notun. Kara listeye bile alabilirsiniz artık kapınızdan içeri girmem diye telefondaki Kıza bile atar yapıyorum sıkışın zorlanın ki hem borçlar bitsin hem burnunuz sürtsün.

Satmazdım.6 ay borçsuz-arabasız yaşamaktansa 6 ay borçlu-arabalı yaşarım. Her halükarda 6 ay bir şeylerden feragat edeceksem o arabam olmazdı.

Ya estetikte yaptirmak istiyorum aslinda satarsam borclar arti o estetik ameliyati olabilecegim.aksi halde estetikte teee yaza kalacak

Benimde gecikmelerim var

Arabaya alışmışken bırakmak arabasız kalmak çok zor tahminimce. Hele ki sonra yeniden araba almaya çalışmak. Ahh çok zor.

6 ay dişimi sıkarım canım. Çünkü araba cok gerekli bi araç gerçekten. Borç zaten asla bitmez . Borç yiğidin kamçısı dır

Haklisiniz.ya ben para olmayinca cok bunaliyorum.bir iliskiye baslayamiyorum.arabasiz 6 ay idare etmek de cok zor.ya metrobus hatti vapir metro falan olsa idare edilir.ama yok otobus minibus bile yarim saatte bir geciyor ve cok kalabalik.ya cok zor gidip gelmek.getto gibi bi yerde oturuyorum.uzak her yere.merkez de degil.araba ijtiyav benim icin.
Ama bi yandan kapa mehtap borclarini.bi rahat et git tatil yap git estetik yaptir guzel bi kadin arabali bi kadindan iyidir diyorum.kafamda deli sorular

Hanimlar duz vites bir arac alsam satip aracimi,borclarimin bir kismini kapasam.kullanabilir miyim sizce?hic duz vites kullanmadim da yapabilir muyim

arabamızı sattık o günden beri cebimiz para gördü
borçlarımızın çok büyük kısmını kapattık
benzin, vergi, sigorta, kasko, muayene, mtv yok.
eşim servis kullanıyor. ben 2 vesait yapıyorum (izindeyim çok sık gitmiyorum)

arabayı daha uygun bir modelle değiştirebiliyorsanız en iyisi o olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…