Kk nın akıllı hanımları el yardım.

Duz vites kullanabimir miyim acaba hic kullanmas8m

Arabayi alabileceginiz süre ile arabali ve borclu gecireceginiz sure neredeyse ayni araci satip yollarda cektiginiz cileye degmez bence.. az daha sabredin

Peki ev kiralık mi iş yerine yakın bi yerlerden ev bulmanız mümkün mü?
kiralık değilse bile kiraya verip ise yakin yerden ev tutulabilir veya.
Yanı tamam araba rahatlık güzel şey ama ben kazandığımı benzine dökmek istemezdim.
Yanı borclarınız olmasa bile surekli o yolu gidip gelmek zor.
Üstelik benzin günden güne zamlanirken.
Bence arabayı satmadan bi hafta boyunca ise toplu taşımayla gidip gelin bi bakın nasıl etkiliyor sizi.
Bir de estetik ne estetiği merak ettim :)

Arabani satmaz dişimi sıkardım madem 6 7 ay lazim. Çünkü insan arabaya alışınca arabasız yasamak çok zorluyor. Daha da mutsuz olma ihtimaliniz var

Tabi ki satıp borçlatımı kapatırdım. Gidip geleceğim yere de mahallemdeki taksici ile anlaşır uygun fiyata götürmesini sağlardım ki nitekim öyle de yaptım.

ben kullanıyordum
alışkanlık meselesi galiba.
trafik çok şse dur kalk yapmak zor gelebilir. sürekli boşa al vitese tak yorucu olabilir sizin için.
Yok guzergahimda trafik yok ama duz vites kullanmayi bildigim soylenemez.mesela niye bosa alcam ki

Oraya tasinirsam arabasiz daha cok bunalima girerim koy gibi bi yer

arabayı satmış gibi kızağa cekseniz olmaz mi ki. ne yardan ne serden gecmem hesabi

bana kalsa araba benden cok yiyo diye kapimda bekletmem. benim harcayamadigim parayı araba harciyo diye gıcık oluyorum ben.

ama siz bunu mantıksız bulabilirsiniz. araba fiyatları da her geçen gün artiyo maalesef satsaniz belki 6 7 ay sonra ayni arabayi cok daha pahalıya alcaksiniz

Aynen oyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…