Anket kk nin bayanlari futbol merakiniz varsa buyrun

birden fazla secenegi tiklayabilirsiniz

• hicbiri

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    45

incitanemtuana

EVLI MUTLU IKI COCUKLU :)
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2007
25.340
26
208
42
İsviçre
hangi takimi tutuyonuz merak etdim

evli nisanli ve sevgilisi olanlar ikinizde ayni takimi tutuyomusunuz yoksa ayrimi takimlariniz???

cok secenekli bu anket haberiniz olsuna.s.

ben evlenmeden önce f.bliydim.tabi eşim dolayısıyla beşiktaşlı oldum ama içimden hiç gelmiyordu.ve şimdi fenerbahçeliyim..

Eşimde bende takım tutmuyoruz.
Ancak milli maç olursa bakarız o zamanda elbette tek yürek oluruz.
:lepi:

eşimle bazen izliyoruz maçları...benden fena bı taraftar olur dıyo...çok sınırlenıyorum pozısyıonlara fotbolun geleceği için taraftarlıktan uzak duruyorum:jeyyar:

trabzonsporu tutarız ikimizde ama ne o nede ben futbolla pek ilgilenmeyiz. laf olsun diye tutuyoz zati:)
özellikle onunda ilgilenmemesini büyük bir şans olarak görüyorum:))))

Benim yazmama gerek varmı bilmiyorum ama tam bi sarı lacivert aşığıyım...Şeniz
Evlenmeden öncede böyleydi...eşimde aynı takımlı olunca (zaten başka takımlı olsa olmazdı heralde)tam bi ittifak oldu yani...a.s
Ama öle fanatiksemde seviyeli bi şekilde tartışmayı severim..CADIARZU
Mesela ablam gs li abim babam bjk lidir...tam bi karmayız yani....:bbo:
Ama hep ne diyoruz...iyi olan kazansın...............:lepi::hooray:.

EN BÜYÜK TRABZONSPOR

Esimde bende futbol hastasiyiz, ve Trabzonspor'u tutariz...bizim icin Trabzonspor ister yensin ister yenilsin gönlümüz onlarla daima...varya bizim futbolculari tv de görmek bile bize yetiyor yaaaaaa
61 > 34 matematik yalan söylemez demi amaa.s

cocuk karma bisey olucak ozaman dessene:jeyyar:kaydirigubbakcemile3a.s.
canım çocuklarım cim bomlu.anaları gibi yıllarca şampiyonluğu beklesinler istemedim.ikisini de cimbomlu yaptım ne yapayım.kartalımı çok seviyorum ama bi türlü uçamadıkaydirigubbakcemile5Şeniz

ben koyu Beşiktaş lıyım
erkek arkadaşım ankaragücünü tutardı.
ben takım değiştirmem erkek arkadaşım için. yani farklı bi tutku cünkü bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…