• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK nın Cin Fikirleri Hatunları Sizce ?

Aaa öylemiymiş birçok kişiyle tartışarak gitmişti o üye. Bunalımlı ve abartı konularından sıkılmıştı herkes yanlış hatırlamıyorsam
Biraz öyleydi,son konuda sanırım yanlış anlaşılmıştı,yine de kelimelerimizi özenli seçmek zorundayız,sanal ortam olması birşeyi değiştirmez,tartışmayla gitmişti evet...

Merhaba, dün doğum gününüzdü sanırım. Nice mutlu yıllar diliyorum ve merak ediyorum, dün bahsettiğiniz Cafe’ye gittiniz mi :)
Teşekkür ediyorum. Gittik ama fiyasko , pasta dolabı bozulmuş pasta yoktu tabi oturmadık başka yere gittik , oğlum pastaya kitlenmişti :KK70:

Bir üye vardı burada,aynı sizin durumdaydı,her akşam iş çıkışı karşılaştığı bir adam.8 10 gün aradan sonra,aynı saatte yolunu tarafa düşürüyor sırf görmek için,meğer adam uzak bir yere gidecekmiş son gecesiymiş.Daha önce birşey konuşmamışken o gece dökülüyorlar,kadının 1 oğlundan başka 1 bebekleri daha var şimdi.Bilenler hatırlar,cutemom üyemizdi.
Ay Cutemom daha geçen gün aklıma geldi ne oldu acaba diye.
Vay be bir de Elmeyra vardı aşırı ilginçli hayatıyla. Keşke ondan da haber gelse.

Vay be bir de Elmeyra vardı aşırı ilginçli hayatıyla. Keşke ondan da haber gelse.
Ben de İpek Tuncer'i merak ediyorum,üye olmadan da okuyordum konularını,ne oldu,çalkantılı bir hayattan gelen naif,aynı zamanda çok güçlü bir kızdı,artık mutlu mu,kendi içinde huzuru yakaladı mı:KK51:Keşke bilebilsem,onun adına sevinsem...

Ben de İpek Tuncer'i merak ediyorum,üye olmadan da okuyordum konularını,ne oldu,çalkantılı bir hayattan gelen naif,aynı zamanda çok güçlü bir kızdı,artık mutlu mu,kendi içinde huzuru yakaladı mı:KK51:Keşke bilebilsem,onun adına sevinsem...

ipek tunceri hatırlamıyorum niki mi,ipek tuncerdi

Adamin hissiyati var belli ama acilamamasi normal
18 yasinda degiliz 40 yasindayiz cocugumla yaklasmasi hos degil demissiniz ama soguk duran bir insan oldugunuzu soyluyorsunuz ve kucuk yerdesiniz adam da işletme sahibi. Sizden bi işik almadan acilamaz ki, alacagi tepkiyi öngörebilmesi lazim kucuk yerde bir esnaf icin bu kolay bir sey degil
Ben cok guzel seyler hissettim, bence sizde ufak ufak sohbet etmeye baslayarak ona biraz izin verebilirsiniz :KK68:

Bunu en iyi siz anlarsınız göz göze gelirsiniz gözlerini kaçırır, yanınıza gelince konuşamaz heyecanlanır. Belli eder yani erkekler sizin verdiğiniz ışığa göre de hareket eder, ben anlarım hoslanıyorsam muhabbet kurarım.
Siz de bir kadınsınız anlarsınız.
Oğlunuzla ilgili olabilir ama burdan fikir yüretemeyiz, bazı çocuklarda seytan tüyü vardır herkes sever sizin ki de öyle sanırım.
Sevmekten ve mutluluktan korkmayın.
Hayatı onlar çekilir hale getiriyor
Mutluluklar

Back
X