Kk nın dahi hatunlarının çok acil yardımına ihtiyacım var !

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Kızlar hiç uzatmadan konuya giriyorum. Canımın içi arkadaşıma instagramdan sürekli biri takip isteği atıyo. Böyle böyle gel zaman git zaman en sonunda arkadaşım bu şahsa mesaj atıp kim olduğunu soruyo. Şahısta arkadaşıma “ nişanlın çıplak fotolarımı çekti takip isteğimi kabul et anlatacaklarım var “ şeklinde bi ton oldukça rahatsız edici bi üslupla bi şeyler söylüyo. Arkadaşımda takip isteğini kabul etmeyeceğini, ne söyleyecekse ne gösterecekse bu şekilde söyleyip göstermesini belirtiyo. Şahısta o zaman savcılıkta görürsün deyip bide üzerine arkadaşıma iğrenç hakaretler savuruyo. Sonrasındada hesabın adını değiştiriyo. Hesabı bulduk, eski adla aratınca çıkıyo hesap. Şimdi biz bu hesap üzerinden bu şahsı bulabilir miyiz ? Bulabilirsek nasıl bulabiliriz ? Bu karmaşayı aydınlatacak çözümlerinizi önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum. ( arkadaşımın nişanlısı şuan askerde bu arada. )

Çekemeyen eski sevgilinin biridir,blöf atıyordur ara bozmaya çalışıyordur,çocuk zaten askerdeymiş,kızın aklına şüphe düşünmeye çalışıyor,ayrıca siz kim olduğunu bulamazsınız. O yüzden boşver.

Velev ki askerdeki eleman çıplak fotoğrafını çekmiş olsun,arkadaşınızın savcılıkla ne bağlantısı olacak anlamadim

Niye tanımadığınız insanları engellemiyorsunuz, böyle bir mesaj geldi ise arkadaşınız engelleyip gecseydi yani, niye konuşuyor? Sosyal medya bu kimin nesi belli değil, ortalık manyak kaynıyor.

Böyle saçmalık da ilk kez görüyorum. Stalklamak için uydurduğu bahaneye bak. Diyet hesabı falan açsaymış bari.

Öyle birşey olsa takip isteğinin kabul edilmesi ne alaka? Zaten ulaşmışsın işte, söyle ne söyleyeceksen, ispatın varsa gönder bitsin.

Savcılıkta görürsün ne alaka? Nişanlısı birinin çıplak fotolarını çekti diye gözaltına mı alacaklar, ifadeye mi çağıracaklar arkadaşınızı?

Bir de hakaret etmiş. Arkadaşınız diyememiş mi asıl sen görürsün savcılığı diye. Hakaret dolayısıyla şikayetçi olsun, kullanıcı adı değişse de bulunur. Nişanlısıyla da konuşsun böyle böyle bir olay oldu, senin de şikayetçi olmanı istiyorum iftiradan dolayı diye. İşin rengi belli olur zaten.

Şahıs arkadaşıma savcılıkta görüşürüz diyo. Sözde hamileymiş. Babalık davası açacakmışta falan.
Tamam da tanımadığı biri ile niye öyle uzun uzun sohbet ediyor. Demek ki erkek arkadaşında o potansiyeli görüyor. Yoksa normalde sevgilisine güvenen herkes ne saçmalıyor bu manyak der , engeli basardi.

Direk savcılığa gidin hakaret ve küfür ettiği için şikayetçi olun. O kişiye de söyleyin bi korksun da alsın ağzının payını. Ne rahat insanlara hakaret etmek. Belki nişanlısı çekmemiştir. Bunlar sanal sex yapmıştır. Kız çıplak resim atmıştır. Sonra korkmuştur durumdan belki

Back
X