- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
insallah kurusunda belasini bulsun allahtanOha artık!
Şeyi kurusun pis adam ya.
erkeklerin hiçbiri kabul etmez ki zaten.abul edenlerin de bir bahanesi mutlaka vardır.dmezler ki ben karımı ihmal edip içini söndürmüşüm yok sen yaptın yok sen ettin sanki sen çok mükemmel ayaklar yerde kesen bir kocaydın da suçlu hep kadınlar...salla gitsin arkadaşım.at sırtından yükünü şükret haline ki kurtulmuşsun.eğer bunalıyorsan kimseye söylemeden psikolojik destek al.eşin duymasın ama bu sefer her aldatan erkek gibi psikolojsi bozuktu der.ben barismayi dusunucek kadar alcaldim ,eve dondugunu hatasini anladigini hayal edip durdum hep
icimdeki aciyi tasiyamiyorum artik ,kaldiramiyorum yuregim cok agir cocuklarimin yaninda gozyaslarimi durduramiyorum
ben ondan sadece durust olmasini istedim bosuna inkar etme dedim
inkar etmesi beni cok yaraladi dogruyu soylese bu kadar yaralanmazdim
su gozyaslarimin icinde beni guldurdun ya allahta seni guldursunYerinde olsam kitledigin o kapinin kilidini yutar.
Guzel bi tatile cikarim.
Gebersin pislik hayvan ac susuz.
Zaten hayvanlari oldurmek insani oldurmek kadr hukum yemiyor.
buna cevabim yokEn gurursuz değilsiniz ama kalbiniz başkası için yanan birini neden Israrla istiyor bunu anlamış Değilim.
su gozyaslarimin icinde beni guldurdun ya allahta seni guldursun
Sizi geçtim Çocuklarının yuvasını zerre önemsemeyen biri o.buna cevabim yok
esime cok duskundum gozum baskasini gormezdi ,dunyam o ve cocuklarimdi
bana en agir gelicek seyde aldatmasiydi
ona derdimki hep birgun aldatirsan adam gibi soyle derdim sonra cek git derdim
oda hep ben o kadar serefsizmiyim seni ve cocuklarimi hic birakirmiyim derdi
malesef icimdeki aciya engel olamiyorum
Aglayarak yaziyorum
Aptalin salagin onde gideniyim ,gurursuz sacma salak bir his halindeyim
Yeni bosandigim esim dava temyizde suan ben itiraz ettim.Aylardir haber gonderip durdu barisalim pismanim diye
Onceleri hic umursamadim kararliydim ,ama son bir kac haftadir konusmaya basladik
Konusma derken samimiyet yoktu cocuklarla ilgilenip onlari gormeye eve geliyordu
Benim hala o pislige karsi icim sogumamis ,hala ofke hirs,kirginlik ,icimi titreten canimi acitan hisler var
Uzatmak istemiyorum ama toparlayamiyorum
Bugun onu cagirdim madem israr ediyorsun konus dedim anlat herseyi
Beni aldattigini anlat ,neden ,niye dedim Hadi aldattin neden gozume sokarak yaptin ,neden hersey ortada oldugu halde inkar ettin dedim
Hala inkar etti ,senin sucun dedi,huzur yokmus,hayati cekilmez olmus,saydi saydi bitiremedi
Aldatan tum erkeklerin bahanelerini saydi
Oysa biz son yillarda gayet iyiydik baska bir kadin ve hersey yikildi
Ona anlat dedim bana bir seyler soyle icimdeki bu aci bitsin dedim ,madem duzeltmek istiyorsun durust ol dedim
Ama basladi bagirmaya ,sen hastasin birsey yok ,bana boyle davranarak eve gelecegimimi saniyorsun asla gelmem kendine ceki duzen ver kocana saygi goster ......
Yani hem suclu hem guclu
Ben iyice delirdim alaymi ediyorsun diye
Kapiyi kilitledim dogruyu anlatana kadar burda kilitli kalicaksin diye
Ama o inkar edip beni suclayip durdu
Git kimle istersen onla ol ,bi daha sana doncegimimi sandin dedi.Oysa aylardir haber gonderiyor
Kendimi aptal yerine koydurdum o pislik herif resmen alay etti metresinede anlatacak gulup eglenecekler
Hakettim ,bide yaninda agladim iyice kuculdum ,ne kendini ne obur kadini asla suclu gormuyor
Ben bosanma davasi actim diye gurur yapmis
Kendimi nasil duzelticem bu ruh halinden nasil kurtulucam
Duygularimla oynadi yine.Aptallik ettim ,hem pisman olsun istiyorum hem icim intikam dolu
dustugum yerden nasil kalkicam egosu tavan yapmistir o itin
O inkar ettikce ben sinirlendim.Anlatacak bi sey yok bi hataydi dedi.Tek diycegin bumu dedim yani hata yaptim demeyide nasil lutfedip dediyse artik.Tek kelimelik bi aciklama yapip adam evine donmek istiyor.Oysa o kadinla bir olup yapmadigi birakmadi.Tek aciklamasi ise hataymis.Hala beraberler saniyorum.Ben mi anlamadım acaba siz bir şey dememişsiniz ki? Dediniz mi yoksa. Sadece dinlemek için şans vermişssiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?