- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
sagolunsizi aldatıp üste çıkacak adam zaten karaktersizin tekidir. siz MASUMSUNUZ, suçunuz yok! utanması gereken o. gerçekten birazcık insan olsaydı o halinizi görüp utanır ve pişman olurdu ama olmamış. boşverin adamın egosunu düşünmeyi, olmuş bir hata. bir daha yapmazsınız, haliyle sinirleriniz bozuktur, duygularınız karışıktır. ama ille de geçecek bu günler, Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
evet canim malesef dogru hatirliyorsunAcaba eski konularını ben mi yanlış hatırlıyorum eşinin aldattığı kadının eşide biliyordu onları hatta malları kaçırmışlardı sana vermemek için.eğer doğru hatırlamış isem neden gönderdiği haberlere kanıp çağırıyorsun ki adam ekmeğine yağ sürülmüşçesine oyun oynamaya devam edicek sana. Anladı çünkü ona karşı içindekileri.
Malesef hastalik ta bulastirdi zatenBu adamın düzeleceği yok sanki senden intikam almış gibi seni aldatmış ve sana senin düzelmen gerek diye laf etmiş ,
bence artık yollları ayır bu adam başka yolun yolcusu dürüst değil olmadığı gibi senide küçümsüyor
karekteri zayıf , böyle adama değer vermeyi bırak miğdem de bulanırdı ayrıca sana hastalık dahi bulaştıra bilir ,
Oha artık!Malesef hastalik ta bulastirdi zaten
kansere yol acan virus bulastirdi ve kanserin bir asama oncesinde drum farketti ameliyat oldum(hpv 16)
ama onun hic sucu yokki tek suclu benim hep
bir insan nasil olur hic kendini suclamaz
ben barismayi dusunucek kadar alcaldim ,eve dondugunu hatasini anladigini hayal edip durdum hepyapılacak her şeyi yaptığınıza göre artık içiniz daha da rahat olarak boşanırsınız.en azından barşmak için yolladığı haberlerin samimiyetsizliğinden emin oldunuz.içiniz tamamen rahat,müsterih olsun,kendi suçunu bastırmak adına size yüklenmiş.oturup arkanızdan güldülerinidüşünmein gülünecek değil onların haline acınacak bir durum var ortada zavallılar.Allah yolunuzu açık etsin,hiiiiiiççç moralinizi bozmayın ya barışsaydınız işte o zaman salak yerine konmuş olurdunuz.dua edin farketmişsiniz durumu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?