- 15 Şubat 2015
- 13.354
- 47.110
- 798
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Cocuk zaten olmasi gerektigi gibi cigniyormus. 6 yasindaki bir cocuk balon yapmaya calismak icin sakiz cigner. Bence siz kendinizi telkin edecek bir yol bulun. O sese degil, baska birseye odaklaninZaten çok naif bir çocuk ağzı kapalı çiğner ama o ses bile hele pat siye balon patlatma bitiriyor beni
Yani evi başıma yıkıyor derken ağlayıp zorlayan bağıran bir çocuk değil zaten . fıtrati yumuşak ama inat bı çocuk .sürekli isteyerek sürekli alalım diyerek darliyor bunaltiyor.
Ne konuda bende meselaSorun sizde o zaman çocukta değil. Uzman desteği almanız gerekiyor
Kızlar okuduğunhz okuyacağınız en saçma konu olabilir ama yazmak istedim .çat diye catlicam yoksa
Ben sakız sesinden sapurtadama sesinden aşırı derecede rahatsız olan hatta karsimdakine bir şey diyemedim zaman sinirimden ağlarim o derece
Çevrem de herkes de buna dikkat eder . arkadaş eş dost aile...
Bir kişi hariç :)
Kızım sakız çok seviyor ve evde hiç bitsin istemiyor ve ben çok geriliyorum napicam bilmiyorum 6 yaşında eve almiyayim desem neden diye evi başıma yıkıyor.
Evde olsa bir tek yemek yerken agİndan çıkıyor hırsından ağladıgimi kendi kendime sinir krizi geçirdigimi biliyorum.
Saçma ama napsam .
Cinnet geciricem yeter çıkar subzakizi diye çok korkuyorum.
Ev içinde resmen köşe kapmaca oynuyorum ses gelmesin diye ama kızimda ban a çok düşkün hep peşimde .Asla laf da anlamıyor öyle saçma bı konu iste
Zaten çok naif bir çocuk ağzı kapalı çiğner ama o ses bile hele pat siye balon patlatma bitiriyor beni
Ne konuda bende mesela
Sizin, için çok zor mutlaka amaÇok, üstüne düşerswniz pekişiyor ters tepiyor muhtemelen. Bir. Şekilde dayanaral ilgisini dağıtarak unutturulabilir mi acaba. Beniö bir arkadşım da öyle. Hattta sakız kelimesin bile kullanmam yanında o derece :)) ben de ağız şapırtadma sesine dayanamam.. İnsan hassa olumxa beyninde yankılanıyor gibi oluyor. O ses çok, büyüyor bizim, için. Rabnim, kolaylaştırsım diliyorum.Kızlar okuduğunhz okuyacağınız en saçma konu olabilir ama yazmak istedim .çat diye catlicam yoksa
Ben sakız sesinden sapurtadama sesinden aşırı derecede rahatsız olan hatta karsimdakine bir şey diyemedim zaman sinirimden ağlarim o derece
Kızım sakız çok seviyor ve evde hiç bitsin istemiyor ve ben çok geriliyorum napicam bilmiyorum 6 yaşında eve almiyayim desem neden diye evi başıma yıkıyor.
Evde olsa bir tek yemek yerken agİndan çıkıyor hırsından ağladıgimi kendi kendime sinir krizi geçirdigimi biliyorum.
Saçma ama napsam .
Ev içinde resmen köşe kapmaca oynuyorum ses gelmesin diye ama kızimda ban a çok düşkün hep peşimde .Asla laf da anlamıyor öyle saçma bı konu iste
Otobuste cak cak çiğneyenker varya elimin tersiyle bir çakasım geliyor o kadar sinirim bozulur yakınımda kim varsa öyle çiğneyen uyarır çıkartırırım ben kimsenin ağız sesini duymak zorundamıyım yaKiziniza sakizi agzi kapaliyken cignemesi gerektigini ogretin. Kamu spotu olsun, toplum icinde sakiz agiz kapali sekilde cignenir. Sesinden rahatsiz olmuyorum ama görüntü cok kotu oluyor
E o zaman sorun çocukta değil ki onu nasıl duyup rahatsız oluyorsunuz çocuk napsınAgİ kapalı çiğniyor zaten çok da dikkat eder .naif bir yapısı var zaten ama yine de o ses o pat pat sesi sinir ediyor
Bunun bir üst versiyonu birebir diyalog esnasinda cak cak çiğnerken konusmaya calisanlar. Genellikle tiksintiyle bakarim, o sakiz agizdan cikarOtobuste cak cak çiğneyenker varya elimin tersiyle bir çakasım geliyor o kadar sinirim bozulur yakınımda kim varsa öyle çiğneyen uyarır çıkartırırım ben kimsenin ağız sesini duymak zorundamıyım yaben çiğnesem kimse anlamaz bile demek ki çiğnelinebiliyor öyle
Konu sahibi ağzı kapalı çiğnemeyi öğretin sonrası içinde hiç hoş değil
Ben zaten hemen şu sakızı bi çikar diye tersliyorum elimde değil çarpmadiklarima dua etsinlerBunun bir üst versiyonu birebir diyalog esnasinda cak cak çiğnerken konusmaya calisanlar. Genellikle tiksintiyle bakarim, o sakiz agizdan cikar
Gecen otobuste genc bi cocuk şapur şupur böyle. Normalde takilmam ama cidden rahatsız ediciydiKiziniza sakizi agzi kapaliyken cignemesi gerektigini ogretin. Kamu spotu olsun, toplum icinde sakiz agiz kapali sekilde cignenir. Sesinden rahatsiz olmuyorum ama görüntü cok kotu oluyor
Ay benimde arkadaşım öyleydi nolur yanımda bişey yemeyin derdi birkez unuttum elma yedim oda nasıl güzel sulu sulu. Bişey dememişti ama heryeri kızarmıştı gözleri dolmuştuKızlar okuduğunhz okuyacağınız en saçma konu olabilir ama yazmak istedim .çat diye catlicam yoksa
Saçma ama napsam .
Cips kola sağlıksızda sakız sağlıklı mı?Misofoni sizin durumun adı. Uzman desteği alabilirsiniz.
“Sakız vermeyin siz alıştırmışsınız” diyenlere kulak asmayın çocuğun sakız çiğnemeye hakkı var sanki cips ya da kola bağımlısı mı çocuk?
Bu forumda sırf konu sahibini eleştirmek için abartmayı seviyorlar bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?