KK Profları :)

buneo

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
80
20
36
kadınlar kulubü kızları bi bakın hele bilgisi olanların ilgisine ihtiyacım var :KK19:yazdığım eski konuları silmek gibi bi imkanım var mı varsa nasıl yapabilirim...beni izleyen birinin izlemesini engelleyebilir miyim?birde bazı kategoride konu açıp yorum yazamıyorum bunu nasıl yapabilirim.. :KK15:

kadınlar kulubü kızları bi bakın hele bilgisi olanların ilgisine ihtiyacım var :KK19:yazdığım eski konuları silmek gibi bi imkanım var mı varsa nasıl yapabilirim...beni izleyen birinin izlemesini engelleyebilir miyim?birde bazı kategoride konu açıp yorum yazamıyorum bunu nasıl yapabilirim.. :KK15:
1)Açılan konular ve yazılan mesajlar yasal olarak silinmez sadece yorumlara kapattırırsın,ama konularınız yine okunur.
2)Yorumlarını görmek istemediğiniz bir üye olursa göz ardı yapabilirsiniz yani engelleyebilirsiniz.
3)Konu açamadığınız yer cinsellik bölümüdür oraya sadece Pro üyeler yazabilir.

icerik silersen banlanirsin,konu silme gibi bir sansin yok sanirim cnm.ayarlarinda kara liste diye bisey olcak,oraya seni izlemesini istemedigin kisileri ekleyebilirsin.
bazi katagorilerde sadece pro uyeler yorum yazabiliyor,cinsellik gibi..pro uyelik alman gerek:KK31:

Eski konulari silemiyoruz.

O kisim sadece pro uyeleri mi acik bakin,

Sizi izleyen 1 kisinin size ne zarari var.:KK48:

Buyrun benim:cool:
Konular silinemez bu 1.
sizin izleyeni gözardı edebilirsiniz siz gormezsiniz bu 2
Sadece +18 e yazamazsiniz,prolar yaziyor sadece bu da 3
Başka var mı yavrim:KK53:

konu silinmesede kimseye açık olunmayan başka bi yere taşına mıyormu? daha önce forum yöneticiliği yapmıştım ordan biliyorum

hepinize çoook teşekkür ederimmm :) yook sormak istediğim bişey teşekkür ederim ayrı ayrı ağzınıza sağlıkk :KK25:

X