KK Sakarya yine buluşsunn

acıkmadım bebemmmm su an tek gozle yazıyorum zatı ben gıdıp uyuyam en ıısı 6da yattım zate
ıftara degıl ama ıftarsonrası gelcem kısmetse balım:3::3:

heeee sen daha uyumadın ööyyleemiii üryandamı gördün anacım burayı yaf
yat sen yat iftara anca kalkarsın gari :1:

heee gel muhakkak gel iftra yada sonrasına fark etmez gelde....

saklı gölü niye düşünmüyorsunuz

canım ben çocuklu bir hatunum ve sanırım bu buluşmaya gelecek olan hatunların içinde bu kaaa minik bebeki olan ve katılacak olan tek ben olacağım bu yüzden merkezde bir yerlerde olmalı en azından işlk buluşma iftar için :)

amacım yardımcı olmaktı anladım canım
tmm bebegım:3:

zabah yattım 5 mı dı 6mıdı hatırlamıyom cerokaydirigubbakcemile4
gırmıs bulundum cımaya cebellenıyom zatısempatiksalakcinni
yattım zatı kusum:1:
gelcem gelcemmmmm rahat olkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım ben çocuklu bir hatunum ve sanırım bu buluşmaya gelecek olan hatunların içinde bu kaaa minik bebeki olan ve katılacak olan tek ben olacağım bu yüzden merkezde bir yerlerde olmalı en azından işlk buluşma iftar için :)

bana göre tüm dünya gidelebilir olunca ilk etapta anlamıyorum :)))

tmm bebegım:3:

sabaha kadar nasıl oturdun yani nasıl zaman geçirdin

kesinlikle iftara kadar açıkmayacak kadar yemek yemişsindir :))))

ben hep oleyım cnm hıcte zorluk cekmıyorum sahurdan sona yatıyorum nette gecırıyorum zmanı bıde msnde
he yemek ısınede gelınce yemekle aram ck yoktur ben zate acıkmıyorum susuzluk we sıgarasızlık yeterı kadar zorluyo zate benı:olmaz::olmaz::olmaz:

gece yatmaz gündüz kalkmaz ne olcek :1:

heee gel anam gel bekliyim

bana göre tüm dünya gidelebilir olunca ilk etapta anlamıyorum :)))

anlarsın canım zamanlar anlarsın hele bir evlen sonra çocuklan anlarsın :1:

ilahi düşündüğü şeye bak sen çok acıktın galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ilahi düşündüğü şeye bak sen çok acıktın galiba kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bak bak da dedıgınden utan cero''gece yatmaz gündüz kalkmaz ne olcek''
gelecem de gorecem de:3:
dımı yha bende bısmıllah dedım daha zabahın koru ne oluyok ne acıkması besempatiksalakcinni

günaydın buluşmacı karılaa:3:
saat 4 te yattım,bi uyumuşum en deliksizindenmirmirmirmir
bizde kısmetsiz kedilen iftar sonrası gelmee çalışcazkaydirigubbakcemile

bak bak da dedıgınden utan cero''gece yatmaz gündüz kalkmaz ne olcek''
gelecem de gorecem de:3:
dımı yha bende bısmıllah dedım daha zabahın koru ne oluyok ne acıkması besempatiksalakcinni

:1: :1:
kırk yılın başı uyku tutmamış artıkın söyler durursın pantercik kaydirigubbakcemile3

gelde görde anacım :1:

sorma bacım yaaa sabah sabah arkdaş güzel sofra hayalleri kuruyordu heral :1:

günaydın buluşmacı karılaa:3:
saat 4 te yattım,bi uyumuşum en deliksizindenmirmirmirmir
bizde kısmetsiz kedilen iftar sonrası gelmee çalışcazkaydirigubbakcemile

uykunu aldığını biliyik mirmirmirmir

gel tabee gelll iftara pek katılım olmıcak sanırsam herkes iftar sonrası için konuşuyor :1:

ben hep oleyım cnm hıcte zorluk cekmıyorum sahurdan sona yatıyorum nette gecırıyorum zmanı bıde msnde
he yemek ısınede gelınce yemekle aram ck yoktur ben zate acıkmıyorum susuzluk we sıgarasızlık yeterı kadar zorluyo zate benı:olmaz::olmaz::olmaz:

imrendim sana

çocukları verecem babalarına ben alıp başımı gidecem diye planlar yapmaktayım yada son son özgürüm :)))))

evet çok açıktım açlığa hiç tahammülüm yok midem azcık boşaldımı fenalardayım

slm kızlar ohh ohh maşaallah burdada sohbeti koyulaştırmışsınız..
mandalinacım zaten merkezde yaptığımıza millet zor iştirak ediyo bide kazım paşaymış saklı gölmüş oralara gitsek kimsecikleri getiremyiz özel araç tutmak lazım bu hatunlara=))
cerencim bi yer belli olsa iştirak ediceklerde belli olacak ta malesef bi türlü yeri belli edemedik buraya yazamayıpta bizi toplandığımızda yalnız bırakmıyan eski dostlarımız var .
mandalina sen gelmiyonmu güzelim.

çocukları verecem babalarına ben alıp başımı gidecem diye planlar yapmaktayım yada son son özgürüm :)))))

evet çok açıktım açlığa hiç tahammülüm yok midem azcık boşaldımı fenalardayım

heeee verirsin sen çocukları babasına alıp başın gidersin ahanda bunu yazıyorum bir kenara notumuda alıyorum tarihle beraber sen bu topiğe takılmaya devam et vakti geldiğinde tekrar görüşürüz canımcım.
Şahsen ben alırım çitlenbkimi gezer tozarım onunla hiçte şikayetçi olmam asıl o yanımda olmazsa rahat edemem (Anelik Bu olsa Gerek) Babasına bıraksam rahat edememki :1:

Son son özgürsün tadını çıkar :1:

hımmmm fark ettik cicim açlığa dayanamıyorsun :1:

mandalinacım zaten merkezde yaptığımıza millet zor iştirak ediyo bide kazım paşaymış saklı gölmüş oralara gitsek kimsecikleri getiremyiz özel araç tutmak lazım bu hatunlara=))
cerencim bi yer belli olsa iştirak ediceklerde belli olacak ta malesef bi türlü yeri belli edemedik buraya yazamayıpta bizi toplandığımızda yalnız bırakmıyan eski dostlarımız var .

heeee ya sorma nedense anlayamadım bir o tarafa bir bu tarafa yazıyoruz halbuki aynı kişiler hep :1: :1:

yaaa beyaz artık bir yer belirlensin verin kararı anacım yaaaa ben herkese her yere uyarım sizden bekliyorum....

cıks gelemiyorum inşallah başka bir sefere

heeee verirsin sen çocukları babasına alıp başın gidersin ahanda bunu yazıyorum bir kenara notumuda alıyorum tarihle beraber sen bu topiğe takılmaya devam et vakti geldiğinde tekrar görüşürüz canımcım.
Şahsen ben alırım çitlenbkimi gezer tozarım onunla hiçte şikayetçi olmam asıl o yanımda olmazsa rahat edemem (Anelik Bu olsa Gerek) Babasına bıraksam rahat edememki :1:

heeee ya sorma nedense anlayamadım bir o tarafa bir bu tarafa yazıyoruz halbuki aynı kişiler hep :1: :1:

yaaa beyaz artık bir yer belirlensin verin kararı anacım yaaaa ben herkese her yere uyarım sizden bekliyorum....

bak beni korkutuyorsun vazgeçecem evlenmekten :)))

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, KK Pro Üyeceren54:
:smiley-cool:sengözlerimebaksanabşakkıdı

bak beni korkutuyorsun vazgeçecem evlenmekten :)))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
sanki ben bunları yazdım diye şimdi hatun evlenmekten vazgeçecek
hemide bu kadar meraklı iken :1:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
roşum, KK Pro Üyeceren54:
:smiley-cool:sengözlerimebaksanabşakkıdı

evet evet evet noldiiiiiiiii kaydirigubbakcemile3 zemuszemus

tamam tamam güzelim karar verdik yapcak bişey yok artık herkesin kesesinide düşünerekten kebapçı sofrasında olacağız iftarda inş. bilmeyenler için 7:30 da tren garının orda buluşucaz yok ben kendim gelirim diyenler içinse kısaca adres doğum evi çocuk acilin karşısı ok

ben söz dinlerim :))

:1: :1:
bu sözü dinleme istersen delüüüü

tamam tamam güzelim karar verdik yapcak bişey yok artık herkesin kesesinide düşünerekten kebapçı sofrasında olacağız iftarda inş. bilmeyenler için 7:30 da tren garının orda buluşucaz yok ben kendim gelirim diyenler içinse kısaca adres doğum evi çocuk acilin karşısı ok

hımmm anladım canım tamam artık bilemiyorumki garın ordamı buluşurum sizlerle yoksa direk orayamı gelirim duruma göre bakarız en kötü ihtimalle kebapçı sofrasında buluşuruz :1:

Back
X