- 11 Haziran 2016
- 1.254
- 3.305
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
viber den aradim dedibelki eşiniz telefon numarasını şeyden dolayı istemiştir. hani rehbere ekleyince whatsapp profil resmini görebiliyoruz ya ondan dolayı olabilir mi acaba diye geldi aklıma
Facete sag üste , üst üste üç çizgi yerine basin aşağıda mobil veri telefondan bu pcde ayarlarda olabilirbulamadim eski mesaj yerini![]()
Malesef seninki ilk adımı atmış görünüyor bu eski arkadslar öldürecek benideli olcam ikisinin ortak arkadasubdan kizin numarasini istremis
napacakdikii
faceden o yazdiysa kiza niye sormuyor
once benimkimi basladikiiiiii
az once aradi dayanamdim sordum ne oyaznalr telenofn numaraalri resimler havada uçusuyor diye
çocugu vefat ettigi için aramak istemis , sonaradn bulmus telefonu aramis da
kadinda terslemis bunu kapatmis konu kapanmis oylece
ben kotu olsam sana niye soyleyim diyor
burdan oraya ismi çeviricem diyor
kadinda ilk yazdiginda sahte bi hesap açmis baska isimle yazmis buda silmis sagte ehsap diye
ufffff
Canım sakin ol bir, fevri hareket etme. Bir halt etse sana niye böyle bir itirafta bulunsun ki. Gerçekten birde ordan buraya ne yapacak, yapmak istedikten sonra kocan orda da her hangi bir kadınla yapardı.10 senedir ilk defa boyle biseyle karsilasiorum
yada ayakda uyyom kim bilir
uzakdan ben napicam dioyor
yakin olsak napacaksaaa
ALLAH NASIL biliyorsa oyle yaposin bu akli bilmem neresinde olan erkekleri
savunma sifirr
ee uuu kem kum deyip durdu , niye kurcaliyomusum onun faceini
yedircem ona o faceide telefonuda
Bakın daldıkça batacaksınız eşiniz belli ki doğru durmamış eğer sonunda ayrılık olmayacaksa bırakın araştırmayıaylar nerde
yil var ayi bulamadim
sen forumu okuuyup paraoyaklik yapiyon diyorCanım sakin ol bir, fevri hareket etme. Bir halt etse sana niye böyle bir itirafta bulunsun ki. Gerçekten birde ordan buraya ne yapacak, yapmak istedikten sonra kocan orda da her hangi bir kadınla yapardı.
Onu seviyor olsa onunla evlenirdi, yaşanmış bitmiş bir olay.
Çok kurcalama, için rahat etmeyecek biliyorum, eşine belli etmeden hareket et bundan sonra bence. Bir şey çıkacağını düşünmüyorum açıkçası.
Günaydın canım boşanan kadın a malesef kolay lokma gözüyle bakılıyorbosanan kadinlara erkekler o gozlemi bakiyor hemen
bu yonden hiç dusunmemistim
2.5 ay durabilmisKeşşşke hiç anlatmasaymış mağdem hiçbişey olmamış aralarında bunu da anlatmasa enazından siz böyle kuşkulara düşmezdiniz