KK sayesinde itirafçi esim

15 sene sonra merak etmiş olabilir ne yapıyor diye. Bu dünyanın en normal şeyi aslında. Biz de merak ediyoruz eskiler ne alemde, onca beddua ettik tuttu mu tutmadı mı diye.
Ama tabii telefon numarasını istemesi anormal. Yani görüşüp ne yapacak sonuçta.

Ay bana ne oluyorsa hıc beklemıyordum sızden :(

az once aradi dayanamdim sordum ne oyaznalr telenofn numaraalri resimler havada uçusuyor diye

çocugu vefat ettigi için aramak istemis , sonaradn bulmus telefonu aramis da
kadinda terslemis bunu kapatmis konu kapanmis oylece

ben kotu olsam sana niye soyleyim diyor
burdan oraya ismi çeviricem diyor

kadinda ilk yazdiginda sahte bi hesap açmis baska isimle yazmis buda silmis sagte ehsap diye

ufffff

Bence sakin kalıp yeniden konuşun, kafamı karıştırdın,kadın sana nasıl yazar ya görebilir miyim mesajlarını falan deyin. Neler yaptığına bakın. Söylediklerinden tatmin olmazsanız arkadaşıyla olan görüşmesini sorarsınız. Siz şimdi o görüşmeleri de silmeden bir yere ekran görüntüsü falan alın. Ondan sonraki adamlara bakarsınız. Mail değiştirirseniz eski mailleri göremezsiniz. Ama silmesi pek hayra alamet değil.

belki eşiniz telefon numarasını şeyden dolayı istemiştir. hani rehbere ekleyince whatsapp profil resmini görebiliyoruz ya ondan dolayı olabilir mi acaba diye geldi aklıma

ilk izine gittigimizde babasinin evinin daminda kizla olan mektiplari fln çikmisti meydana yani o zmaan 8 sene onceki mektuplar oluyor

koymus orada kalmis kimsede bulamamis falan
ne ask be asrin aski .. tovbee tovbeeee

ben napaicam simdi konuyu unutmus gibi yapip takip mi edicem :(
heo burda diyoz ya ogrenince napican diye
ogrensem napiocam uç çocuklaa :((

10 senedir ilk defa boyle biseyle karsilasiorum
yada ayakda uyyom kim bilir

uzakdan ben napicam dioyor
yakin olsak napacaksaaa

ALLAH NASIL biliyorsa oyle yaposin bu akli bilmem neresinde olan erkekleri
savunma sifirr

ee uuu kem kum deyip durdu , niye kurcaliyomusum onun faceini
yedircem ona o faceide telefonuda

bu adamin evden ise isden eve gelip gider
sehirde turklerin bulsutugu dernekelr var yerini bilmez
isde deilse keisn evdedir
çocuklarini çokk ama çokk sever
ne kdr icraatda sorun yasasakda : ) sozde benide sevdiigni soyler
eger bisey yaptiysa gerçekten herkes ama herkes yapabilir

tabi yapmis olabilecegi en fazla sey telde konusmak ona bile vakdi yok diye biliyordum yada olan vakdini ona ayiiryor ben bilmiyorum ..

bugun bi kaç yasima birden girdim yaslandim herhalde ..

kadin buna baska hesaptan yazmis ya buda geri bi kaç profile bakmis o isimle resimleri gorup taniyamamis ki arkadasina sormus bu omu diye

sonuçta harekt geçmisini sildigi kesin ..

Eklentiler

• Screenshot_20161026-142426.webp
    Screenshot_20161026-142426.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 63
deli olcam ikisinin ortak arkadasubdan kizin numarasini istremis
napacakdikii
faceden o yazdiysa kiza niye sormuyor
once benimkimi basladikiiiiii
Malesef seninki ilk adımı atmış görünüyor bu eski arkadslar öldürecek beni

az once aradi dayanamdim sordum ne oyaznalr telenofn numaraalri resimler havada uçusuyor diye

çocugu vefat ettigi için aramak istemis , sonaradn bulmus telefonu aramis da
kadinda terslemis bunu kapatmis konu kapanmis oylece

ben kotu olsam sana niye soyleyim diyor
burdan oraya ismi çeviricem diyor

kadinda ilk yazdiginda sahte bi hesap açmis baska isimle yazmis buda silmis sagte ehsap diye

ufffff

10 senedir ilk defa boyle biseyle karsilasiorum
yada ayakda uyyom kim bilir

uzakdan ben napicam dioyor
yakin olsak napacaksaaa

ALLAH NASIL biliyorsa oyle yaposin bu akli bilmem neresinde olan erkekleri
savunma sifirr

ee uuu kem kum deyip durdu , niye kurcaliyomusum onun faceini
yedircem ona o faceide telefonuda
Canım sakin ol bir, fevri hareket etme. Bir halt etse sana niye böyle bir itirafta bulunsun ki. Gerçekten birde ordan buraya ne yapacak, yapmak istedikten sonra kocan orda da her hangi bir kadınla yapardı.
Onu seviyor olsa onunla evlenirdi, yaşanmış bitmiş bir olay.
Çok kurcalama, için rahat etmeyecek biliyorum, eşine belli etmeden hareket et bundan sonra bence. Bir şey çıkacağını düşünmüyorum açıkçası.

Keşşşke hiç anlatmasaymış mağdem hiçbişey olmamış aralarında bunu da anlatmasa enazından siz böyle kuşkulara düşmezdiniz

Canım sakin ol bir, fevri hareket etme. Bir halt etse sana niye böyle bir itirafta bulunsun ki. Gerçekten birde ordan buraya ne yapacak, yapmak istedikten sonra kocan orda da her hangi bir kadınla yapardı.
Onu seviyor olsa onunla evlenirdi, yaşanmış bitmiş bir olay.
Çok kurcalama, için rahat etmeyecek biliyorum, eşine belli etmeden hareket et bundan sonra bence. Bir şey çıkacağını düşünmüyorum açıkçası.
sen forumu okuuyup paraoyaklik yapiyon diyor
kalbinde bisey yokmus yoksa bna niye desinmis

az kaldi be suçlu çikacam zaten sordum diye .. :(
face silelim dedim tamam sil diyor

silinmiyor demi bu meretde

telefonum ortada butun sifreeler sende ne istiytorsan gir bak incele ben kotu bisey yapmadim diyor

dogru butun sifreleri bende,emaili ben aldim facei ben açtim ona, telefon dokumleri herseyine aninda bakiyorum her istedigimde

aninda silmedigi surece benden kaçamaz kadinin yazmasini silmis ama arkadasininkini silmeyi akil edememis :))

biraksam pesini iyi olacak ama nasil yapacam bunu bakalim

Back
X