KK sayesinde itirafçi esim

meesengerden sesli gorusme olmus ben yazisma saniyordum
konustum diyeor bi yazisma diyor bi sesli diyor naptigini anlamadim
hatta viberden konusurken kuçuk oglumda varmis 1.5 yasinda simdi

kadin keske senle evlenseydim fln demis
çok buyuk bisey kaçirmis sankii
beimki bulunmaz hint kumasi ya
arada kendinide paha biçilmez yapip çikdi beyfendi
ben biçecem onu haberi yok

ama elimde hiç bisey yok ki ustune gidemiyorum
bundan sonra bisey ler silersen o telefonu parçaluycam dedim çocuklarindanda mi utanmadin dedim
ben utanilacak bisey yapmadim diyor
konuyu kapatabilirse yonetim iyi olur , insallah geri açmak zorunda kalmam ...

MaRaL_ MaRaL_
Zor olduğunu biliyorum yaşadım çünkü 2 yıl geçmesi acısı ama birgün eşim le kavga ederken eşim sarılıp ağladı madem hep yüzüme vuracaktın niye affettin dedi ve o gün sustum birdaha açmadım o konuyu

MaRaL_ MaRaL_
Zor olduğunu biliyorum yaşadım çünkü 2 yıl geçmesi acısı ama birgün eşim le kavga ederken eşim sarılıp ağladı madem hep yüzüme vuracaktın niye affettin dedi ve o gün sustum birdaha açmadım o konuyu
iste benimki suçsuzum diyor affet bile demiyorkiii
iyi niyetliuymis vijdanli kocacim
beni övmü$ onaa te Allahhimm

ay bide kelimesi kelimesine anlatiyor biseyler yapmazsam varya bu adam bunu haftada bir kere anmlatir masal gibi isin iyice suyu çikacak ..
benim bu konuyu kapatip muhhurlemem lazimm

Kadına bak ya yuhh.. boşanmadan kendini sağlama mı almaya çalışmış nedir? Ne kadar ayıp. . Eşinize evliliğinizi sarmasına değip değmediğini sorun. . Ne kadar kırıldığınızı güzelce ifade edin. Boşanma gibi bir durum olmaz böyle bir şey için ama ayağını denk alması lazım..

ne halt eydigini bilmiyorumki ,
aldatsa arkama bakmazdim
boyle ne oldugu mechul kaldim muallakda
Buda aldatma canım adam bu amaçla yola çıkmış sadece sonunu getirememiş o kadar yani silinen mesajlar çelişkili ifadeler telefon isteme olayı vs.

Kadına bak ya yuhh.. boşanmadan kendini sağlama mı almaya çalışmış nedir? Ne kadar ayıp. . Eşinize evliliğinizi sarmasına değip değmediğini sorun. . Ne kadar kırıldığınızı güzelce ifade edin. Boşanma gibi bir durum olmaz böyle bir şey için ama ayağını denk alması lazım..
e$ger esim herseyi oldugu gibi anlatiyorsa evet kadin o dedihinizi yapmis gibi duuryor
benimle ilgili birsuru sey sormus falan
adimdan nasil biri olduguma kadar

bunlar sevgiluyken daha digrusu iste goruusyorken o baskasina kaçmis
kiz evleenlim diyormus esim istemiyormusmus , o arada kaçmis gitmis
bunlar yeni bilgi deil zaten biliyordum ben anlatmisti

Buda aldatma canım adam bu amaçla yola çıkmış sadece sonunu getirememiş o kadar yani silinen mesajlar çelişkili ifadeler telefon isteme olayı vs.
telefonu bas sagligi için istedim diyor
ayyy burda konu açip sonrada kocasini savunanlar gibi oldum valla
bendeki ne psikoljisi acaba:(

e$ger esim herseyi oldugu gibi anlatiyorsa evet kadin o dedihinizi yapmis gibi duuryor

bunlar yeni deil zaten biliyordum ben anlatmisti
Eşinize sorsanız aynısını ben yapsam napardın? Aldatma sayar mıydın yoksa ay canım karıcım en azından ilerlemeden pişman olmuşsun mu dermiş.. nefret ediyorum bu ikili muameleden.ö üstelik kadınlar bile erkektir yapar bi defadan biş olmaz diyo..

bunlar yeni bilgi deil zaten biliyordum ben anlatmisti
Kadın dan çok eşiniz suçlu malesef hiç birşekilde gorusmemesi gerekiyordu benim eşimde lise arkadaşıyla son 12 yıldır irtibat halindeydi ben de biliyordum bunu arkadscaydi evet ama kız evlenip mutlu olamayınca eşime sarmaya başladı bunu farkettim hatta uyardım eşimi de kızı da ama eşim olmaz öyle şey dedi olsaydı zamanında olurdu o gözle hiç bakmadım vs dedi

meğerse kız boşanır boşanmaz açılmış eşime ta liseden beri hoşlanıyordum vs deyip benim kide o dönem maddi sıkıntılar hamilelik durumu yüzünden dibi düşmüş 1 yıl görüşmüşler sevgili olarak

Kadın dan çok eşiniz suçlu malesef hiç birşekilde gorusmemesi gerekiyordu benim eşimde lise arkadaşıyla son 12 yıldır irtibat halindeydi ben de biliyordum bunu arkadscaydi evet ama kız evlenip mutlu olamayınca eşime sarmaya başladı bunu farkettim hatta uyardım eşimi de kızı da ama eşim olmaz öyle şey dedi olsaydı zamanında olurdu o gözle hiç bakmadım vs dedi

meğerse kız boşanır boşanmaz açılmış eşime ta liseden beri hoşlanıyordum vs deyip benim kide o dönem maddi sıkıntılar hamilelik durumu yüzünden dibi düşmüş 1 yıl görüşmüşler sevgili olarak
offf offff
benimkide oyle dedi
ona baksam bekarken bakardim simdi napicam diyor
hepsi ayni malmi bunlarin yaa

viber direk goruntu mu :KK57:
Ben öyle konuştum başka türlüsü varsa da ben bilmiyorum, rehberindeki kişilerle görüntülü konuşma yapıyorsun; ama istersen bi indir bak.

Ee peki sonra ne oldu sen nasil ogrendin nasil ayrildilar

benim telin hafizasi dolu onu yuklemez simdi
onun telinden denerrim
Yüklerseniz kadının telefonu eşiniz de hala kayıtlı ise zaten profiline bakınca da bulabilirsiniz, bu uygulamada aynı whatsapp gibi farkı sesli görüşme değil de görüntülü konuşma yapıyor olmanız.

Yüklerseniz kadının telefonu eşiniz de hala kayıtlı ise zaten profiline bakınca da bulabilirsiniz, bu uygulamada aynı whatsapp gibi farkı sesli görüşme değil de görüntülü konuşma yapıyor olmanız.
yani bunlar simdi goruntulu mu konustu..
guya uyanik geçjnirim adam beni ayakda uyutmus resmen

Back
X