KK sayesinde itirafçi esim

Neler okudum valla burda is yerine gelip numara birakan karisinin yanindaki adama goz kirpan dudak hareketleri yapan utanmaz reziller
Hayır evli olduguni biliyorsun adamin niye yaziyorsun ki???Amaç nee hıc anlayamiyorumm..Deger mi kendi adini yuva yikana cikarmaya yaa deger mi???

Hıı anladım canım buluşma var sandım tabi her türlüsü kötü ama en azından daha hafif gelir insana. mutlu ol ömür boyu inşallah üzemesin bir daha
Sağol canım iyi dileklerin için yeni doğum yapmamış olsaydım bir mesleğim olsaydı sabretmezdim ama olan oldu

e kizlar bu buldugum engellenmis face profilini napicam
o isimde genç bi çocuk var çokda atkipçisi var hesap gerçek yani
Engellediği profil o değildir zaten, rüzgar ismiyle de kadının mesaj atacağını sanmıyorum ama bırakın bence temizlemiş herşeyi bulmanız çok zor. Ortak arkadaşla mesajları okuyun siz ordan ip uçları çıkar ne çıkacaksa

Son düzenleme:
Engellediği profil o değildir zaten, rüzgar ismiyle de kadının mesaj atacağını sanmıyorum ama bırakın bence temizlemiş herşeyi bulmanız çok zor. Ortak arkadaşla mesajları okuyun siz ordan ip uçları çıkar ne çıkacaksa
yok enegellenen profil kisminda o isim eneglli yaziyor iste

yok enegellenen profil kisminda o isim eneglli yaziyor iste
İsim engellenmiş de işte hangi profil olduğu görünmüyor hem de erkek ismi olduğu için o profil aradığınız profil değildir.

bu arada mailler de o ismi aratabilirsiniz belki mesaj varsa orda görebilirsiniz. ama bence bırakın artık kendinizi yiyip bitireceksiniz bi sonuca ulaşmak zor görünüyor.

Canim hani kocan kadinin numaraisni istemisya. O konusmada yazmiyo mu numarasi whatsaptan falan bakarsin sonra
orada karsi taraf yanlis anlamis kendi no sunu vermis once, esimde bu seninki bunu demiyorum demis
oteki yanlis anlaidm bende yeni numarasi yok demis

ama esim sonra konusurken verdi diyor numarayi ..

İsim engellenmiş de işte hangi profil olduğu görünmüyor hem de erkek ismi olduğu için o profil aradığınız profil değildir.

bu arada mailler de o ismi aratabilirsiniz belki mesaj varsa orda görebilirsiniz. ama bence bırakın artık kendinizi yiyip bitireceksiniz bi sonuca ulaşmak zor görünüyor.
tam birakiyim diyorum kendimi face ini kurcalamakdan alikoyamiyorum
kafam kazan gibi oldu valla
onun umrunda deil benim dustugum hale bak ..

orada karsi taraf yanlis anlamis kendi no sunu vermis once, esimde bu seninki bunu demiyorum demis
oteki yanlis anlaidm bende yeni numarasi yok demis

ama esim sonra konusurken verdi diyor numarayi ..
Kadinin adini bilmiyor musun faceye yaz bak cikmiyor mu

Acaba kocana laf arasinda sorsan mi
lafin arasi falan deil direk sorarimda
konu açildikça yipraniyorum(uz ) galiba
e bu yuzden bosanmayida goze alamam yani bu sebepten bosanilirmi onuda bilmiyorum
arkadaslarin dedigi gibi destikçe daha da anlamaksa guçluk çekiyorum
oglenden beri ugarsiyorum dogru duzgun eev isi yapmadim, çocuklarla bile ilgilenmedim
sonuç kocaman bi sifirr ..

Maralcım sinek bile küçüktür ama mide bulamdırır yazışması bile tmamen yanlış bana göre

e bu yuzden bosanmayida goze alamam yani bu sebepten bosanilirmi onuda bilmiyorum
oglenden beri ugarsiyorum dogru duzgun eev isi yapmadim, çocuklarla bile ilgilenmedim

Bence eşiniz kendi de yazmış olsa eğer bşey yaşanmış olsaydı sizle asla böyle bişeyi paylaşmazdı kendine güveniyor demekki rahatça anlatabilmiş bence kendinizi boş yere üzüyorsunz bu facebooktur instagramdır maalesef böyle şeyler insan meraktn kimleri aratıyor kimleri ee konuşmak ta çok kolay bi tık uzağında elinde klavye istedğini yazabliuorsun. Bu sosyal medya meselelerine çok fazla kafa yormayın eşinize fazla tepki verin ki bidaha bu tarz şeyler yapmaya çekinsin ama kendini hiç sıkmayın değmez böyle nişey için. Çok rahatsız oluyorsanz Facebookları mailleri kapatsanız eğer çok lazom değilse ama yurtdışında yaşadğnz için kapatamayadablrsibz tabi. Sonuç olarak eşinize fazla tepki verin ama içinzde bu meseleyi byütmeyin kim yazmş olursa olsn belli ki altından birşey çıkmayacak öyle olsa size anlatmazdı çnkü

Maralcım sinek bile küçüktür ama mide bulamdırır yazışması bile tmamen yanlış bana göre
gelince bu yaptigini ailesi bilse ne der yuzu kizarirmi onu sorucam
gerçekten çok merak ediyorum bunun cevabini ..
keske annesi hayatta olsaydi , bilse ne derdi onuda sorucam
yada gitsin bacisina kime soruyorsa sorsun arkadasina sorsun baskasinin gozunden nasil gorunyuyor hal durum bi duysun
benim aberttigimi gereksiz kiskançlik yaptigimi falan dusunuyor
aynisini ben yapsam konusuna girmiycem konusunu açtirmaz bile
buyyrun çifte standarta ..

Bence eşiniz kendi de yazmış olsa eğer bşey yaşanmış olsaydı sizle asla böyle bişeyi paylaşmazdı kendine güveniyor demekki rahatça anlatabilmiş bence kendinizi boş yere üzüyorsunz bu facebooktur instagramdır maalesef böyle şeyler insan meraktn kimleri aratıyor kimleri ee konuşmak ta çok kolay bi tık uzağında elinde klavye istedğini yazabliuorsun. Bu sosyal medya meselelerine çok fazla kafa yormayın eşinize fazla tepki verin ki bidaha bu tarz şeyler yapmaya çekinsin ama kendini hiç sıkmayın değmez böyle nişey için. Çok rahatsız oluyorsanz Facebookları mailleri kapatsanız eğer çok lazom değilse ama yurtdışında yaşadğnz için kapatamayadablrsibz tabi. Sonuç olarak eşinize fazla tepki verin ama içinzde bu meseleyi byütmeyin kim yazmş olursa olsn belli ki altından birşey çıkmayacak öyle olsa size anlatmazdı çnkü
tesekkur ederim ilk anlattiginda bende aynen boyle dusundum , biraz tavir yaptim ama abertili deildi soylediyse suçuszdur mantigindan gittim
sonra da iste resim gondermeler telefon numaralri ni okuyunca fikrim degisti içime kurt dusmus oldu , onlardan abhsetmemisti çunku
konustum dedigi yazili saniyordum ama araam yapilmis sesli
oglen den beri demedgim kalmadi yaptigina pisman mi onu bilmem ama bana soyledigine pisman oldi o kesin
buda iyi mi kotumu bimmiyorum ...

Bence kapat konuyu maral, kurcalama.
Eşine söyleyeceğini söylemişsin. Bundan sonrası sadece huzursuzluk getirir.
Adam itiraf etmiş işte, aldatsaydi onu da demezdi.
Ellerini Tut , ona güvendiğini , bu pisliği yapmayacağını bildigini kocaman güzel bir yüreği olduğunu söyle ve bence kapat meseleyi .

Bosver o zaman

Back
X