- 19 Ağustos 2017
- 513
- 5.607
- 103
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Olsun tabi güzelim :))bide bizim topigimiz olsun dedimm
Selammmm
kvde kahvalti yapildi eve gelindi kiz kaka,yapdi o degisildi simdi ev camasir toplamacaa basliyo bnmnasilsini kızlar
Aleykum selamm cici anneeeselamün aleyküm güzellikler❣
bn bugun gec girdim midem ageiyo felaket gece boyunca hep agridi uyuyamadimGözümü açtım kk ya geldim kahvaltı hazirlicam şimdi bende
selammmmmm pamukcukkk :)Oooo hayırlı olsun yeni topigimiz canim herkeae merhabalar
:)Hosgeldik hepimiz
Benim herif inanmıyordu hemen horlayip uyuduguna videoya aldım nasıl gülüyor varya benimki umursamaz fosur fosur uyurbn bugun gec girdim midem ageiyo felaket gece boyunca hep agridi uyuyamadim
ben uyumuyasam herif uyuyamaz dedim kaldirdim
valla bnm net biter kesin herifte bu neti nereye harcadin der kavga,cikar kkyi bilmiyoooiimdi ben buranın hızına yetişemez kaybolurum kızlar :)
hadi ya :)valla bnm net biter kesin herifte bu neti nereye harcadin der kavga,cikar kkyi bilmiyoooban yesem keske girmesem accik
nmki horlamaz kizz kalkti neren agriyo dedi buyasi dedim accik naz yaptim dödu elini koydu karnima saeildi isitiyim gecsin dedi sefkat gosterdi banaa :)Benim herif inanmıyordu hemen horlayip uyuduguna videoya aldım nasıl gülüyor varya benimki umursamaz fosur fosur uyur
Odunluk tan terfi etmiş seninkib
nmki horlamaz kizz kalkti neren agriyo dedi buyasi dedim accik naz yaptim dödu elini koydu karnima saeildi isitiyim gecsin dedi sefkat gosterdi banaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?