- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Hosgelmissin atlı hatunHayırlı sabahlar obamın yiğit hatunları :)
Yokkk hala tam olarak odunda gece sarilip uyur mutlaka ben saeilmazsam kizar bana hasta olunca duser ustume sabah giderken ise iyisin dimi gectimi diye sorarak,gittiOdunluk tan terfi etmiş seninki
Sanada hatunnnn :)Hayırlı sabahlar obamın yiğit hatunları :)
onun kakulelerini yerimmm :)❣ kızıda yerden all :) birde cok yakın bakıyor tv yeeEki Görüntüle 2069209 bizde kara haber zamani izliyozzz kizimlaa:)
Anmm nasıl tatlı bı kız o öyle bende onun karası var kara saçlı lüle lüle :)Eki Görüntüle 2069209 bizde kara haber zamani izliyozzz kizimlaa:)
Hosbuldum canım :)Hosgelmissin atlı hatun
Bende aynısını diyecektim kız benden çok yaşayacaksınonun kakulelerini yerimmm :)❣ kızıda yerden all :) birde cok yakın bakıyor tv yee
Aleyküm selam canim kahvaltı yaptik çamaşır serdim yatak odasi oyuncak odasi topladim salon mutfak beni bekliyorselammmmmm pamukcukkk :)
Daha ne istiyorsun ne bizimkinin yanına uzandım totosunu bana dönük sarıldım dedim seni seviyorum bende dedi elimi tuttu öptü o kadarYokkk hala tam olarak odunda gece sarilip uyur mutlaka ben saeilmazsam kizar bana hasta olunca duser ustume sabah giderken ise iyisin dimi gectimi diye sorarak,gitti
Baska konularda cok odundur
Benim hepicisi duruyor anca çay demledim kahvaltı icin önce benim eve el atalım :)Aleyküm selam canim kahvaltı yaptik çamaşır serdim yatak odasi oyuncak odasi topladim salon mutfak beni bekliyor(
Bir el atin:))))
aman sağlıklı yaşayalımda birde sevdiklerimizle AMİNNN❣Bende aynısını diyecektim kız benden çok yaşayacaksın
Aminnn canım :)aman sağlıklı yaşayalımda birde sevdiklerimizle AMİNNN❣
selam sevimli baykuşş ❣ cnm senin yaşın 37 di miSelam kızlar
Oy melek melek,mashallahEki Görüntüle 2069209 bizde kara haber zamani izliyozzz kizimlaa:)
Evet canım,40a 3 varselam sevimli baykuşş ❣ cnm senin yaşın 37 di mi
Olurrr ev iai yapmayı da ozledim hel parca parça:))Benim hepicisi duruyor anca çay demledim kahvaltı icin önce benim eve el atalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?