- 16 Eylül 2014
- 6.065
- 29.835
- 498
- 29
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
sana ablamı desemm ne esem :/sen nasıl istiyorsan oyle derimm❣Evet canım,40a 3 var
Ahahaha ben sohbete geldim dedikodu yapmam hiçBiri dedikodu mu dedi ?
Hepsini koyarım beşiğe benimkilerde bir yesinler birbirlerini biz islenelim :)))Olurrr ev iai yapmayı da ozledim hel parca parça:))
Ama ikizleri tutacaksin
Bende ondan dedim ,dedikodu varsa ben gelmemAhahaha ben sohbete geldim dedikodu yapmam hiç(klasik türk kadını)
Ablam diyemEvet canım,40a 3 var
AhahahahhahaaBende ondan dedim ,dedikodu varsa ben gelmem
Deme demeAblam diyemben 29 ama 30 a girmeyw niyetim yok ya durduramiyomuyu:))
Ben besige koydum şu an ama birbirlerini eziyorlar tepiyorlar sonra da ellerini tutuyorlar♥♥Hepsini koyarım beşiğe benimkilerde bir yesinler birbirlerini biz islenelim :)))
Ahahahahhahaa
Hiç de sevmem zaten abla demeyiDeme deme
Benimkinde saç yokBen 27
30 a 3 var saçlarım agarmasin ins diyorum eşimin agarmaya başladı saçlar :))) nasıl yediysem başını
Benim kızda devriliyor kalkıyor beşikte önüne oyuncak yigiyorumBen besige koydum şu an ama birbirlerini eziyorlar tepiyorlar sonra da ellerini tutuyorlar♥♥
Kiz ugur bocegi varditv onunde onu almaya gitti orda oturnuyo yakindanizletmem foto cektimaldim kizi suan,gitti kvgoturdu komsuya gittiler :)onun kakulelerini yerimmm :)❣ kızıda yerden all :) birde cok yakın bakıyor tv yee
Yok canım takmam ben,ne istersen de :)Hiç de sevmem zaten abla demeyi(bana da diyorlar yaa )
Eşim cesaret etse o da sıfır yapacak yapmıyorBenimkinde saç yoksıfır,ama olsun,kalbi yeter
Oy masallah sana benimkiler de böyle izliyorlar yaa tvnin icine girecekler:))Eki Görüntüle 2069209 bizde kara haber zamani izliyozzz kizimlaa:)
Tepelerde yok,altlarda olsa nolcak diyoEşim cesaret etse o da sıfır yapacak yapmıyor
1 yas 5 haftalik ama 6 hafta erken geldiler prematüre bebeklerim benim:))fare gibiydilee:))Benim kızda devriliyor kalkıyor beşikte önüne oyuncak yigiyorum
Senin ikizler ne kadarlikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?