- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Ah canim kiyamam beceremedin diye uzulmecanm istemedi yaomayi ama yapardam diye sut ve hindistan cevizimi almistim perim
Ocmislogim var hiç içmemiş değilim filmlerde dizilerde eşim gördü mü ne igrec bişey hiç bı kadına yakışmıyor diyor mesela bı kere koku alsa benden evi ayağa kaldororHic bulasma zehirleme kendini.
valla bende ictim esim bilmiyo evlendim basladim gizlice aldim evde kokmadan kimse gorme ama gunde yarim pakete ciktiydi artik hamile kalinca pat diye kestim bi daha hic icmedim kiz,dogunca bi cop icmisimdir oda midem bulandi tiksindim diyimZehirliyoruz kendimizi bile bile , iradem kuvvetlidir aslında da işte o dası var
Ne alaka kadina yakisip yakismamasi? :/ hickimseye yakismiyor. Hazir kurtulmusken yeniden bulasma. Cok zararli.Ocmislogim var hiç içmemiş değilim filmlerde dizilerde eşim gördü mü ne igrec bişey hiç bı kadına yakışmıyor diyor mesela bı kere koku alsa benden evi ayağa kaldoror
Yok hiç içme ihtimali oğlanlar görse hemen derler babalarına annem içiyor diye içen herkese sen öleceksin diyorlar sağlığa zararlı diyor benim minikler :))Ne alaka kadina yakisip yakismamasi? :/ hickimseye yakismiyor. Hazir kurtulmusken yeniden bulasma. Cok zararli.
beceremicek ne car ondaaaaa .. canim git az dsha uyu senAh canim kiyamam beceremedin diye uzulmeay yine uyuzlugum ustumde
Senin minikler ne kadar akilli masallah ^_^ sen minikleri hep dinle :))Yok hiç içme ihtimali oğlanlar görse hemen derler babalarına annem içiyor diye içen herkese sen öleceksin diyorlar sağlığa zararlı diyor benim minikler :))
beceremicek ne car ondaaaaa .. canim git az dsha uyu sen
Bilmem ben bana cevap bilem yazmadinAşkolsun kız al topiği sana devrettim canım benim
Gittiiii gitti gitti:)))Gitti cocuk goz gore gore
Canim sigarayi bırakınca beden sağlığım belki iyi oldu ama ruh sağlığım berbat oldu stres e birebirPek emin gordum seni hayirdir???
Aynen yarım paket bitti10 buçukta uyandım yarım paket bitti bile
Olabilir:))Ay ne bileyim bana mı öle geldi ki acaba
Büyümesinde artik ben herseyimle basettim şükürler olsun Allahabebek gibi yetistirildiyse hic buyumez :/
Varmış yaa hemde beni kabul etmediHannaz in topigi mi varmış
Es icmiyorsa zor canim benimki içiyorBenimde icesim geligor bazen dertler derya olunca ama eşim bı yakalarsa evde kıyamet kopar onda ne sigara var ne alkol tek tutkusu tel oyun :)
Talibi cokk anam bakacaz ilerde
Çaklıt nerde etiletliyemrdin bı turlu pasif mi hesabı.
cinssin cinsSenin minikler ne kadar akilli masallah ^_^ sen minikleri hep dinle :))
Sen beceremezsin onu iste.Kizim 11den sonra kalktim basim cok kotu olmus ne uyumasi. Biraz daha uyursam mahvolurum.
Zamanla ruhunda duzelirdi cok yanlis yapmissin.Bilmem ben bana cevap bilem yazmadin(
Gittiiii gitti gitti:)))
Canim sigarayi bırakınca beden sağlığım belki iyi oldu ama ruh sağlığım berbat oldu stres e birebir
Aynen yarım paket bitti
Olabilir:))
Büyümesinde artik ben herseyimle basettim şükürler olsun Allaha
Varmış yaa hemde beni kabul etmedi( gelme dedi istemiyorum dedu
Es icmiyorsa zor canim benimki içiyor
Hatta ben yeniden başlayınca kedi gibi oldun diyo:)
Üyelik iptali yaptirdi galibaÇaklıt nerde etiletliyemrdin bı turlu pasif mi hesabı.
Tesekkur ederim oyleyimdir.cinssin cinsnetim yok benim ya
4 senede berbat sinirli biri oldum herseyi taktimZamanla ruhunda duzelirdi cok yanlis yapmissin.
Kiyamam sana e psikologdan destek alsaydin ya. Daha mi iyi oldu simdi. Kendini zehirliyorsun.4 senede berbat sinirli biri oldum herseyi taktim
En son oğluma deli gibi bagirinca aldim sigarayi((
Nedaha iyi oldu:)Kiyamam sana e psikologdan destek alsaydin ya. Daha mi iyi oldu simdi. Kendini zehirliyorsun.
Daha iyi oldu:)Kiyamam sana e psikologdan destek alsaydin ya. Daha mi iyi oldu simdi. Kendini zehirliyorsun.
Dilerim bir gun zararini gormeden birakirsin kuzum :))Daha iyi oldu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?