kk sohbet Muhabbet dedikodu adresii buyrun kizlarr

Hic bulasma zehirleme kendini.
Ocmislogim var hiç içmemiş değilim filmlerde dizilerde eşim gördü mü ne igrec bişey hiç bı kadına yakışmıyor diyor mesela bı kere koku alsa benden evi ayağa kaldoror

Zehirliyoruz kendimizi bile bile , iradem kuvvetlidir aslında da işte o dası var
valla bende ictim esim bilmiyo evlendim basladim gizlice aldim evde kokmadan kimse gorme ama gunde yarim pakete ciktiydi artik hamile kalinca pat diye kestim bi daha hic icmedim kiz,dogunca bi cop icmisimdir oda midem bulandi tiksindim diyim

hala icmem midem bulaniyo tadindan kokusundan esim nede baska biri bilir bunu :)

Ocmislogim var hiç içmemiş değilim filmlerde dizilerde eşim gördü mü ne igrec bişey hiç bı kadına yakışmıyor diyor mesela bı kere koku alsa benden evi ayağa kaldoror
Ne alaka kadina yakisip yakismamasi? :/ hickimseye yakismiyor. Hazir kurtulmusken yeniden bulasma. Cok zararli.

Ne alaka kadina yakisip yakismamasi? :/ hickimseye yakismiyor. Hazir kurtulmusken yeniden bulasma. Cok zararli.
Yok hiç içme ihtimali oğlanlar görse hemen derler babalarına annem içiyor diye içen herkese sen öleceksin diyorlar sağlığa zararlı diyor benim minikler :))

Yok hiç içme ihtimali oğlanlar görse hemen derler babalarına annem içiyor diye içen herkese sen öleceksin diyorlar sağlığa zararlı diyor benim minikler :))
Senin minikler ne kadar akilli masallah ^_^ sen minikleri hep dinle :))
beceremicek ne car ondaaaaa .. canim git az dsha uyu sen

Sen beceremezsin onu iste. Kizim 11den sonra kalktim basim cok kotu olmus ne uyumasi. Biraz daha uyursam mahvolurum.

Aşkolsun kız al topiği sana devrettim canım benim
Bilmem ben bana cevap bilem yazmadin(
Gitti cocuk goz gore gore
Gittiiii gitti gitti:)))
Pek emin gordum seni hayirdir???
Canim sigarayi bırakınca beden sağlığım belki iyi oldu ama ruh sağlığım berbat oldu stres e birebir

10 buçukta uyandım yarım paket bitti bile
Aynen yarım paket bitti

Ay ne bileyim bana mı öle geldi ki acaba
Olabilir:))

bebek gibi yetistirildiyse hic buyumez :/
Büyümesinde artik ben herseyimle basettim şükürler olsun Allaha
Hannaz in topigi mi varmış
Varmış yaa hemde beni kabul etmedi( gelme dedi istemiyorum dedu

Benimde icesim geligor bazen dertler derya olunca ama eşim bı yakalarsa evde kıyamet kopar onda ne sigara var ne alkol tek tutkusu tel oyun :)
Es icmiyorsa zor canim benimki içiyor
Hatta ben yeniden başlayınca kedi gibi oldun diyo:)

Talibi cokk anam bakacaz ilerde

Çaklıt nerde etiletliyemrdin bı turlu pasif mi hesabı.

Zamanla ruhunda duzelirdi cok yanlis yapmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…