- 10 Şubat 2017
- 4.754
- 40.917
- 508
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
sadece netim bitiyor evde de netimiz yok 2 yil doldu .. 4gb nasil biter yaa :/Tesekkur ederim oyleyimdir.aa bitti mi paketin?
Hayırlı olsunnKk da 2. Yılımi doldurmusum kizlar :)))
Hayirli olsun benimki nisanda dolacak:)Kk da 2. Yılımi doldurmusum kizlar :)))
Sağol canımHayırlı olsunn
Seninde mi iki sene:)Hayirli olsun benimki nisanda dolacak:)
Bir taneyw içiyorum deme bence :) benim günde paket bitiyorValla benim kocam da içmiyor ama ben içiyorum seviyorum galiba sigara içmeyiama günde bir tane genelde.bir paket bana bazen arada arkadaşlarla içersem bir hafta gidiyor.ama annem duysa beni parçalar
Evet canim:)Sağol canım
Seninde mi iki sene:)
Bende iciyordum minige hamile kalinca biaktim 2 sene olacak ocaktaBir taneyw içiyorum deme bence :) benim günde paket bitiyor
Zaten benimki keyfi bir durum. Sadece arkadaşlar olunca biraz sayı çoğalıyor okadar. Günde paket bitmesi baya fena durum ama azalt bence birazBir taneyw içiyorum deme bence :) benim günde paket bitiyor
Kiz burdasin sandimm hatunlarn hizina yetisemiyom bacim41 sayfa olmuş daha yeni gel bacım
Kizlar kayboldu pazar gezmesi yapiyorlar galibadagildinizzz nerdesiniz,kizlarrrr yetisemiyodum az oncee :)
bnede gezmwdeyim akrabada esim yok ama calisiyo isteeeKizlar kayboldu pazar gezmesi yapiyorlar galiba
Kiz burdasin sandimm hatunlarn hizina yetisemiyom bacim
Sarma yapiyom canim ccugun okuluna gondercem y harfini ogrenmisler yaprak sarmasi istemis ogretmenBilirim ben o burda sanmaları
Ee kimi gömüyoz
Benimkide calisiyor ben evde pinekliyombnede gezmwdeyim akrabada esim yok ama calisiyo isteee
Oo öğretmen işi biliyo y harfine yaprak sarma b harfine börek p harfine poğaça k harfine kısır al sana altın günüSarma yapiyom canim ccugun okuluna gondercem y harfini ogrenmisler yaprak sarmasi istemis ogretmen
Kimi gomuyoz bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?