- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Beyimin değil tabiki erime kem gözle bakan hain karılardan bahsettimYaparsın ben inanıyorum
İki tarafa da müstehakBeyimin değil tabiki erime kem gözle bakan hain karılardan bahsettim
Kiz pıçaklarım adamı valla yüzünü cimciririm saçlarını yolar ağzını da cartttt diye yırtarım dönüp arkama bakmam bile
Daya pattis kızartmasını
Kiz pıçaklarım adamı valla yüzünü cimciririm saçlarını yolar ağzını da cartttt diye yırtarım dönüp arkama bakmam bile
Orası öyle ama erim yerinde durup ona pis gözle bakan pis karıları ıslak odunlan obamın hatunlarına dovdururumİki tarafa da müstehak
itinayla korkulur
Ahaha tam psikopatOrası öyle ama erim yerinde durup ona pis gözle bakan pis karıları ıslak odunlan obamın hatunlarına dovdururum
Korkma kız ben obamın hatunları çok seviyorum ❤itinayla korkulur
Daha bebeler yaa:))Daya pattis kızartmasını
Pattis yemeği yap,eze eze verirsin :) 1 yaşında yemiyorlar mı yemek az az ?Daha bebeler yaa:))
Korkma kız ben obamın hatunları çok seviyorum ❤
Evet eveto degilde akbabanin yavrularini verdin mi geri
Islak odun muOrası öyle ama erim yerinde durup ona pis gözle bakan pis karıları ıslak odunlan obamın hatunlarına dovdururum
Kiz ciddiyim ben onun albümüne hiç girip bakmadım Google görselerde bebek baykus yazdım ilk çıkan resim onlardı yani almışım amma bebeklerin anasının Akaba olduğunu bilmeden almışım iade ettim yeni bebekler alacak bana ertuğrul beyim :)o degilde akbabanin yavrularini verdin mi geri
Taze yapın,benimkiler yaşlıKiz ciddiyim ben onun albümüne hiç girip bakmadım Google görselerde bebek baykus yazdım ilk çıkan resim onlardı yani almışım amma bebeklerin anasının Akaba olduğunu bilmeden almışım iade ettim yeni bebekler alacak bana ertuğrul beyim :)
Esin nazikligne bak yaw bravo hanimini kolu bos birakmazKiz ciddiyim ben onun albümüne hiç girip bakmadım Google görselerde bebek baykus yazdım ilk çıkan resim onlardı yani almışım amma bebeklerin anasının Akaba olduğunu bilmeden almışım iade ettim yeni bebekler alacak bana ertuğrul beyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?