- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Haha gösteririm güler valla manyak mısınız derYemek yapmadın ya,ne yaptın derse yani.
Mesaj çorbası,fırında mesaj,bir de mesaj pilavı yaptın mı tmmHaha gösteririm güler valla manyak mısınız der
Haha gösteririm güler valla manyak mısınız der
Evet de canim:))
Kiz beyime bir tek ben yemek yaparım :) bayılıyor yemeklerime hayme ananın yemeklerini bile yemezCariyelerine yaptirsana hatun ne biçim bey hanimisin anlamadım
Yanlarına da bdv tatlısı ne ıyi giderMesaj çorbası,fırında mesaj,bir de mesaj pilavı yaptın mı tmm
Ben konuya Fransız tamamenKiz beyime bir tek ben yemek yaparım :) bayılıyor yemeklerime hayme ananın yemeklerini bile yemez
O zaten cepteYanlarına da bdv tatlısı ne ıyi gider
Kislarimi caldilar onu kurtarmaya calisiyordum beyyy dersinKiz beyime bir tek ben yemek yaparım :) bayılıyor yemeklerime hayme ananın yemeklerini bile yemez
Ben malum durumdan bişi yapmadım,Ezogelin çorbası istiyor canım,belki onu yaparım :)Akşam yemeği menüleriniz neler kızlar:))
Kiz beyime bir tek ben yemek yaparım :) bayılıyor yemeklerime hayme ananın yemeklerini bile yemez
O kuşlar beniiiimKislarimi caldilar onu kurtarmaya calisiyordum beyyy dersin
oetrolde mudur canim ariza oluyo yakit geliyo para yatiriyoNe işiymiş o öyle /
Ayy seninmiydi pardon sen dersin o zamanO kuşlar beniiiim
Zormuş öyle hafta sonu yok canımoetrolde mudur canim ariza oluyo yakit geliyo para yatiriyo
Ayy seninmiydi pardon sen dersin o zaman
Kiz pıçaklarım adamı valla yüzünü cimciririm saçlarını yolar ağzını da cartttt diye yırtarım dönüp arkama bakmam bileHe halime he demiyosun kuma getirecek yapmazsam die
Yaparsın ben inanıyorumKiz pıçaklarım adamı valla yüzünü cimciririm saçlarını yolar ağzını da cartttt diye yırtarım dönüp arkama bakmam bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?