- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Amiiin cumlemizinkine canimEn önemlisi o evet :)
Allah bağışlasın canım.
Cennette kavuşursun inşallah minik kızın ile. Allahın dediği oluyor herşey birer imtihan bizler için çok üzücü bir durum olsa da.. Allah oğluna sağlıklı hayırlı ömürler versin..
Hoşgeldin sağlıkla kucağına al inşallah bende yok bebek henüz :))İkinci :)
2 yaşında bi oğlum var.
Sizlerin var mı bebisler?
Allah sanada nasip etsin insallah:)Hoşgeldin sağlıkla kucağına al inşallah bende yok bebek henüz :))
İnşallah neslimmAllah sanada nasip etsin insallah:)
Kac senelik evlisin canimİnşallah neslimm
2 buçuk hiç korunmadikKac senelik evlisin canim
Hoş buldum Allah razı olsun.Hoşgeldin sağlıkla kucağına al inşallah bende yok bebek henüz :))
İnşallah canım benim ❤Hoş buldum Allah razı olsun.
Senin de hayırlı bi vakitte olur inşallah bebeğin.. :)
Hanımlar yazamadim yağmurda buz gibi havada gezmeye çıktık manyagiz da biz
Yok kız 3 kat altında var bide kışlık tulumu elinde eldiven bere kalın battaniye yağmurluk valla yagmurlugun ici buhar olmuştuÇocuk hasta olacak deli kız acaip yağmur yağıyor benimki bı geldi pazardan sucuk olmuş
Yok kız 3 kat altında var bide kışlık tulumu elinde eldiven bere kalın battaniye yağmurluk valla yagmurlugun ici buhar olmuştunapim kaç gündür bunaldim zaten deli gibi bi sağ tarafından gittik yolun bi de soldan geri geldik işte al sana gezme
Merhaba hiranur hanım
ben bu internet olaylarında baya acemiyim aslında Antalya’da yaşıyorum ve iki aydir doğalgazla uğraşıyorum çok sorun yaşadım başkalarında benim sorunumu yaşasın istemiyorum ama bu durumu nasıl paylaşacağımı bilemiyorum burdan yazıyorum kusura bakmayın lütfen
Hoşgeldin tanışırız ben seninle daha önce bı topikte konusmustum tabi o zamanlar nickim baskaydiDedi kodu mu varrrrdiceemmm kimseyi tanimiyorum kimin dedi kodusunu yapcam
Hmmmm valla acikcasi konusurken ben pek dikkat etmiyorum niclereHoşgeldin tanışırız ben seninle daha önce bı topikte konusmustum tabi o zamanlar nickim baskaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?