- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Nasip canim benim bir arkadasimin 4 sene olmadi. Dogal yollar hamile kaldi. Allah zamanini bilir canim. Allah hayirli evlat nasip etsin2 buçuk hiç korunmadik
Amin Allah razı olsun dediğin gibi nasip :) zamana bıraktık biz takmıyorum kafaya keyfini çıkarıyoruz :))Nasip canim benim bir arkadasimin 4 sene olmadi. Dogal yollar hamile kaldi. Allah zamanini bilir canim. Allah hayirli evlat nasip etsin
Kafaya takmazsan daha çabuk olur canım :* Allah gönlüne göre versin inshallahAmin Allah razı olsun dediğin gibi nasip :) zamana bıraktık biz takmıyorum kafaya keyfini çıkarıyoruz :))
Amin akabam gönlü güzel arkadasim benim Rabbim sana da acil şifalar versinKafaya takmazsan daha çabuk olur canım :* Allah gönlüne göre versin inshallah
Amin canım amiiinAmin akabam gönlü güzel arkadasim benim Rabbim sana da acil şifalar versin
Benim kafam dağılmaz kuzum öyle dolu ki anlatamamBı kahve icseydiniz çıkmışken bı dilim pasta filan kafan dagilirdi
Dedi kodu mu varrrrdiceemmm kimseyi tanimiyorum kimin dedi kodusunu yapcam
Allah yardımcın olsun hiç bişey kafaya takmaya değmez hiç bir insan hiç bir olay Rabbini bilir Rabbini an kafiBenim kafam dağılmaz kuzum öyle dolu ki anlatamam
Yaşadıklarım biraz psikolojimi bozdu kuzum fatihte ilkte gazlı bir bebekti 4 aydır inanır mısın 5 saat sadece bir kere uyudum günlerdir başım dönüyor ya. Beyin beden çok yorgun. Tek tesellim fatih 'in hamd olsun ıyi olması o da olmasa zaten kendimiAllah yardımcın olsun hiç bişey kafaya takmaya değmez hiç bir insan hiç bir olay Rabbini bilir Rabbini an kafi
Benimde fatih uyumuyo inat etti bayilcamIyi geceler canlar benim minnak hala uyumadi kapisiyoruz burda
O ne biçim laf öyle dicem ama laf değil emoji :/ sağlıklı bir evlat sahibi olduğun için sükret bugünlerde de gececek imtihan..Yaşadıklarım biraz psikolojimi bozdu kuzum fatihte ilkte gazlı bir bebekti 4 aydır inanır mısın 5 saat sadece bir kere uyudum günlerdir başım dönüyor ya. Beyin beden çok yorgun. Tek tesellim fatih 'in hamd olsun ıyi olması o da olmasa zaten kendimi
Karanlikta salliyomBenimde fatih uyumuyo inat etti bayilcam
İyi geceler neslim :*Iyi geceler canlar benim minnak hala uyumadi kapisiyoruz burda
Iyi gece olur umarim bu bidik uyumuyo teyzesiİyi geceler neslim :*
Uyur inşallah annesi naz yapiyodur sana ❤Iyi gece olur umarim bu bidik uyumuyo teyzesi
Bende şuan daldı bıraktım oynadı gibi sonra da iyice ağladı salliyorum şimdiKaranlikta salliyom
Zafer benimUyur inşallah annesi naz yapiyodur sana ❤
Karanlikta uyut canim benimki isikta uyumuyo aksamlariBende şuan daldı bıraktım oynadı gibi sonra da iyice ağladı salliyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?