- 20 Kasım 2015
- 8.535
- 36.366
- 478
- 37
- Konu Sahibi HirasininNuru
-
Oyy ne guzel basarilarinin devamini dilerim:)22 yasindayim :) tip okuyorum genellikte zamanimi kitap okuyarak falan geciririm
Oo mashallah,doktor hanım :)22 yasindayim :) tip okuyorum genellikte zamanimi kitap okuyarak falan geciririm
Ay ne çok konuşasımız varmış
Ay cok saol tıpı kazanmaktansa okuması daha zor vallahi birsürü dersOyy ne guzel basarilarinin devamini dilerim:)
canm cocuklari birskcak kimsen yok mu :/Eskiden evse durmazdim :) şimdi minnaklar bağladı beni yalnız çıkamıyorum
O zorluklar gececk ama ne guzel yaa benim cocuklarimda okusunlar inşallahAy cok saol tıpı kazanmaktansa okuması daha zor vallahi birsürü ders
Amin insallahO zorluklar gececk ama ne guzel yaa benim cocuklarimda okusunlar inşallah
yok canim bi saat bile birakacak kimsem yokcanm cocuklari birskcak kimsen yok mu :/
Benim annem de torun delisi,ölür onlar için.yok canim bi saat bile birakacak kimsem yok
Cok acil bişey olursa arkadaslarim idare ediyorlar ama annem falan gelmez hayatta
niye gelmiyorki canm cok kotu hisey canm bizde kimseye birakamiyiz ilkdogdugu zmnlar birktik ama pisman oldik :)yok canim bi saat bile birakacak kimsem yok
Cok acil bişey olursa arkadaslarim idare ediyorlar ama annem falan gelmez hayatta
Niye ki ?niye gelmiyorki canm cok kotu hisey canm bizde kimseye birakamiyiz ilkdogdugu zmnlar birktik ama pisman oldik :)
Hoşgeldin tatlımHerkese merhabaa hayirli olsun yeni topiik ^_^
Aleykümselam :)
:)
Hosbulduuum kuşuuummHoşgeldin tatlım
Ben geldim diye gidiyorsun demi??
Sözde benim annem de ölüyor ama abim var bekar 32 yaşında bana gelse o aç kalırmış....Benim annem de torun delisi,ölür onlar için.
İçinde heves ypk canim cok hasta olduğumuz zamanlarda bile komşularım bakti bana ve yardım et biraz gel dediğimde de komsularini sıkı tut sana Allah yardim etsin işin zor der...niye gelmiyorki canm cok kotu hisey canm bizde kimseye birakamiyiz ilkdogdugu zmnlar birktik ama pisman oldik :)
Gelinnnn kizginim sana oglumu aldattin:))Herkese merhabaa hayirli olsun yeni topiik ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?